Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

3 Testimoni Gut Reset – Set Kurus Amway

3 Testimoni Gut Reset – Set Kurus Amway

Hari ni saya nak kongsikan 3 testimoni daripada rakan-rakan Amway yang dah berjaya kurus dengan Gut Reset. Jom!

Testimoni Puan Noraini – Terkurus Tanpa Sengaja 🫢🫢🫢

Ya…Serius masa timbang sis N betul2 tak percaya

Boleh hilang 7kg 😱😱😱

Punya excited time tu sis pun cepat2 suruh anak tlg ambilkan baju Chef ibu yg merah tu nk try.haha

Baju tu jadi Saksi ibu Mengembang dgn jayanya sampai x muat.😝

Bila pakai

Allah…dh longgar kt perut & lengan🥹🥹🥹

Terima kasih Ya Allah..Alhamdulilah..

Sis N join komuniti #Jomsihat dan #gutreset ni bukan nk kurus tp nak sihat…

Sis walaupun nmpk “normal” hakikatnya kolestrol tinggi wei…cepat semput,kuat tidur,rasa badan berat,perut buncit,selalu rasa perut berangin,gastrik,migrain,sembelit dll🫢teruknya🤣

Sb tu sis N buat perubahan diri dgn harapan x perlu ambil ubat kolestrol😫.x mauuuuu

Bila Kita komited n Konsisten Kita akan dpt hasil yg Kita inginkan Dan dluar jangkaan 🥰

Bukan saja gaya hidup berubah,gaya makan pun berubah..kesihatan pun bertambah baik.

Alhamdulillah

X sabar nk g buat Health Screen Kali kedua

Nak tgk bacaan Kolestrol pulak

Doakan yg terbaik utk sis N ye kawan2🥰🥰🥰

Berjuang utk sihat

If I can, U can do it too

-Puan Noraini-

Testimoni 2: Saya dapat dagu V Shape tanpa operation!

Tidak perlu operation untuk memiliki dagu V shape

Impian ramai wanita mau dagu v shape. Smpai ada yang sanggup buat operation untuk memiliki dagu V shape supaya tampil menawan gitu.

Kisah perjalanan saya untuk ambil nutrilite dan minum smoothie betul2 membantu saya untuk lebih lawas, kulit semakin nampak perubahan dan bahagian perut semakin kecil.

Rupanya bila ambil nutrilite dan minum jus sihat ni, all in one go. Sihat dalaman, sihat luar dan semakin yakin untuk berjumpa dengan kawan kawan.

-Puan Cyrel-

Testimoni 3: Orang dah mula panggil nama sebenar saya, dah tak panggil saya BOB!!!

Bob! Bob! Bingit telinga Aku….

Terkenang kembali pada perbualan pertama kali saya dengan ABO dalam kumpulan saya Muhammad Faris, seorang anak muda berusia awal 20an dari padang serai, kedah.

Selepas berkenalan serba sedikit dengan nada tak sabarnya beliau terus tanya “Tuan Adam betul ka saya boleh kurus kalau saya ambil Set Gut Reset? “

Saya tidak terus menjawab sebaliknya cuba untuk memahami masalah beliau terlebih dahulu supaya senang nak bantu beliau.

Saya beritahu beliau: “Cuba faris cerita kat saya, kenapa Faris ingin sangat nak kurus? sebab saya nampak Bersungguh benar nih!

Sebenarnya macam ni Tuan Adam : “Saya pergi mana-mana orang suka panggil saya “Bob” tempat kerja orang panggil “Bob”, terserempak di tempat kenduri orang

panggil “Bob”, semua kawan-kawan saya panggil saya “Bob” sampai ada yang lupa nama betul saya. Bingit! telinga saya, kadang-kadang rasa sedih dan down sangat.

Saya beritahu dia bukan Glamour ka? nama Bob tu.

Dengan nada sedih dan kecewa Faris menjawab: Bagi orang lain mungkin lah, tapi bagi saya, rasa tertekan sangat, rasa terhina sangat! rasa betul-betul obesiti!!

Saya pun tenangkan Faris dan mula bawa keluar Inbody Dial dan mula timbang, Check Body fat, Muscle beliau dan lain-lain.

Sebelum cerita lebih lanjut tentang produk Set Gut Reset saya tunjuk berapa-berapa gambar testimoni orang yang telah berjaya turunkan berat badan

selepas ikuti program Gut Reset dengan sungguh-sungguh..

Saya juga jelaskan kepada Faris kesan negatif kepada kesihatan bila obesiti.. antaranya boleh membawa kepada masalah jantung, strok dan lain-lain.

Faris terus mencelah: “Tuan Adam saya betul-betul nak kurus nih!, saya sanggup ikut semua arahan, Tuan Adam beritahu saja, sebelum ni saya dah cuba macam-macam cara, tapi hasilnya

mengecewakan.

Tanpa melengah masa saya pun terus key in Order EPP set “Bodykey Foundation Kick Start Pack unuk beliau.

Kermudian bila produk sampai, saya lihat Faris cukup bersemangat untuk mengikuti program Gut Reset, beliau betul-betul amalkan pemakanan “suku-suku separuh”,

elakkan minuman manis dan bersenaman.

Tambah menarik lagi beliau daftar untuk Gym dan pergi exercise hampir setiap hari, selain membuat senaman ringkas berjalan 10,000 langkah 3 4 kali seminggu..

Dengan semangat beliau yang berkobar-kobar memudahkan saya untuk membantu beliau untuk dapatkan kembali berat ideal..

Selepas 2 minggu beliau mula update, dengan gembiranya beliau menceritakan perubahan diri beliau.

Selepas sebulan beliau update lagi baju dah mula longgar, perut dah mula kempis sedikit. dan beliau sambung pengambilan Set Gut Reset untuk bulan kedua.

Saya sendiri pun lihat banyak perubahan dari segi raut wajah beliau dan perubahan bentuk badan terutamanya di bahagian perut beliau, dah kempis!!

Ada satu ketika saya mengusik beliau “Sekarang dah happy lah kan. Orang dah tak panggil Faris Bob! Bob! lagi..

Dengan penuh yakin dan muka ceria Faris beritahu, dah kurang orang panggil Bob! malah ramai yang mula bertanya bagaimana beliau boleh kurangkan berat badan dan nampak ketara sangat.

Kemuncaknya semasa Hari Raya Faris hantar kepada saya gambar beliau yang ceria dengan baju Raya.. dan beliau memberitahu berat beliau telah berkurang dari 120kg kepada 96Kg.

Dan paling best beliau beritahu, orang sekeliling sudah mula panggil nama sebenar Faris, tak terdengar lagi panggilan “Bob”!!

Saya pun sangat gembira sebab berjaya membantu seorang lagi pelanggan mendapatkan berat ideal dan kehidupan ceria semula..

Dari kisah Faris ini, saya baru faham seseorang itu boleh ikuti program betul-betul jika di dorong oleh faktor emosi..

Semoga selepas ini saya dapat membantu lebih ramai pelanggan mendapatkan berat Ideal mereka dengan Set Gut rset, Amway!

-Dam Rong-

Dapatkan GUT RESET dengan Aleeyn hari ini!

Untuk anda yang nak kurus dan sihat, jom dapatkan set GutReset hari ini dengan saya. Saya bantu anda dari A to Z!

Leave a Reply