Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Ajak Kawan Buat Amway ?

Ajak Kawan Buat Amway ?

Ajak Kawan Buat Amway ? Kenapa Kita nak ajak kawan2 buat Amway?

Income dan kerjaya saya pun cukup bagus. setakat ini saya tak perlu kan Amway!* “
Inilah kata2 yg selalu kita dengar bila share ttg idea Amway..

Betul tu, tiada siapa pun yg perlu buat Amway kalau Kita cerita pasal income ATAU kerjaya….

Berapa besar INCOME atau
Berapa bagus pun KERJAYA Kita…
satu PERKARA YG Kita tidak dapat elakkan….

KITA TERUS AKAN TETAP BERBELANJA UNTUK KEPERLUAN BARANGAN PENJAGAAN DIRI & RUMAH TANGGA..
sehingga akhir hayat kita..

SEDAR TAK SEDAR ITULAH BELANJA HANGUS SETIAP BULAN YG JADIKAN ORANG LAIN KAYA RAYA..Ex TUAN PUNYA SUPERMARKET..
(Econsave, Aeon big, Giant, Tesko, Jusco, Song Mart dll)

Mahu Tak Kita berubah
…dgn bertukar tempat berbelanja ia boleh mendatangan PENDAPATAN buat keluarga Kita!!..

ITULAH PELUANG SEBENAR YANG AMWAY TAWARKAN….
BUKANNYA…

  • suruh jual barang
  • Suruh cari orang
  • Suruh meeting-meeting
  • Suruh melabur beribu-ribu

HANYA TUKAR TEMPAT BERBELANJA

5 MONTHS WITH AMWAY, AND THIS IS WHAT I THINK.

Kenapa Khai buat Amway? Sejujurnya @mhdfairos yang kenalkan khai dengan Amway. Dia kata tak nak ke cuba buat Amway. Adalah 2-3kali dia cakap. Tapi masuk telinga kiri keluar telinga kanan. Balik balik pergi cari nak join business lain juga. Tapi ampun, mahalnya nak join. Kena beli barang juga. Ada yang sampai beribu. Nak buat business sendiri, konon nak jadi boss sendiri la. Tapi modal tinggi. Beribu juga habis, tapi apa pun tak dapat.

So satu hari tu Fairos cakap, try la buat Amway. Kawan dia buat tgk dh berjaya, pastu ada customer dekat mazda dulu beli kereta guna payslip amway tau. Khai mcm oh ye ke? Okay la khai try. Khai try contact kawan fairos @tyrarief . Tyra ajak dengar briefing hello newbie. Masa tu Khai mcm aduh, business ni kena dgr dgr kelas ke. Malasnya. Tapi masuk juga hujung hujung kelas nk hbis masa tu @bybellvmakeupartist tgh present.

Dah hbis kelas, ckp dekat fairos, mmm mcm its not for me lahhh. Tapi apa salahnya cuba kan? Rm60 je pun. Tak rugi mana sebab if tak active, Amway boleh pulangkan balik. fikir punya fikir, 5 hari lepas briefing baru khai buat keputusan untuk join.

Dah register, tak sabar pulak nak mula.

Hari pertama join Khai dapat close sale, dapat my first bonus pastu modal RM60 pun dah dapat balik. Ehh senangnya macam ni.

Bulan demi bulan. Khai makin terima dengan cara Amway. Bulan demi bulan juga khai meningkat sampai la sekarang ni. Sekecil kecil achivement diraikan. Ya Allah seronoknya rasa dihargai. Kalau nak cerita, sampai kesudah tak habis, tapi apa yang khai nak sampaikan is

Kalau tak cuba, tak tahu. Serious khai cakap, kalau khai tak dengar cakap Fairos masa tu, rasanya Khai dah rugi banyak sangat.

  • Khai takkan earn 4figures sebagai suri rumah harini.
  • Khai takkan dapat rasa jaga Hud sambil earning.
  • Khai takkan tahu sampai ke tahap ni khai boleh buat.

So thank you sayang sebab introduce me to Amway!

Big Why Buat Amway ?

Buat Amway sebab ada big why.
Buat Amway tiada paksaan.
Awak buat awak dapat,

Awak tak buat awak tengok jelah.
Saya ajak buat Amway sbb sy nak tolong.
Saya tau zaman sekarang banyak nak pakai duit.
Yg dah ada keje hakiki pon kadang ada yg tak cukup.
Ape lagi yg tidak bekerja.

  • Saya suri rumah sepenuh masa.
  • Saya buat sebab saya ada cita-cita.
  • Saya buat sebab saya nak anak-anak sy senang.
  • Saya buat sebab saya nak hidup saya lebih terjamin.
  • Saya buat sebab saya tak suka meminta-minta.
  • Saya buat sebab saya nak jadi tangan di atas yg boleh memberi tanpa melihat dahulu berapa yg ada dalam poket.
  • Saya buat sebab saya tau susah kita tiada siapa yg tahu.
  • Saya buat sebab saya tau susah kita takda sapa yg nak tolong kalau bukan diri kita sendiri.
  • Tiada orang yg berniaga hari pertama hari pertama terus sales meletup.
  • Adat berniaga semua bermula dari kosong.
  • Saya berniaga dah lama.Macam-macam produk saya meniaga.
  • Tapi apa yg bestnya dengan Amway, kita down kita ada big support.
  • Kita down, kita takkan down lama-lama.
  • Kita down, kita akan buat lagi.
  • Kita down, kita akan buat & buat lagi.

Macam-macam lagi yg tak terluah mampu sy dapat dengan Amway.
Sebab apa ? Sebab saya dah nampak Amway takkan mengecewakan saya.
Amway hanya perlu masa , trust the process.
Saya tau awak berminat, tapi awak tak yakin. Jom buat dari sekarang. Yang betul nak buat Amway boleh direct je cikwa, cikwa bantu. ajak kawan buat amway tau

ajak kawan buat amway

Apabila dah jadi ahli AMWAY ini, kita jangan fikir wajib kena menjual.

Sebaliknya untuk menju@l itu adalah pilihan masing-masing. lau rase nk merase bonus .. boleh pilih utk menjuaal ~

Konsep mudah yang dibawa AMWAY ialah mengajak kita semua berkongsi dengan semua orang tentang peluang yang disediakan AMWAY.

Peluang itu ialah manfaatkan BELANJAA HANGUS setiap bulan bertukar menjadi SUMBER PENDAPATAN. Jd ahli rm10ya je start bulan ni genggss..

Selama bertahun-tahun kita semua berbelanja di supermarket , mini marke& , kedai runciĀ£ dan ‘online shoppim ma||’ tanpa mendapat kembali manfaat kepada diri sendiri dan keluarga.

Daripada kita berbelanja di tempat yang hanya menguntungkan pihak lain, kenapa tidak kita berbelanja di tempat yang boleh menguntungkan diri sendiri dan keluarga juga.

Jika kita tidak membel! di AMWAY sekalipun, kita tetap kena membel! juga di tempat lain. Cuma BERTUKAR SEDIKIT DEMI SEDIKIT jenamaa keperluan yang sedia ada kepada jenamaa AMWAY.

Pr0duk-pr0duk AMWAY lebih murrah serta berkualiti, bertaraf dunia dan terjamin serta bebas daripada bahan-bahan terlarang.

Pelbagai pr0duk telah disediakan daripada penjagaan diri, kes!Hatan , kecantiikkan dan bermacam-macam lagi, sehinggalah barang kegunaan harian pun ada.

Daripada produk-produk itu dan bersama pelan pemasaran yang sangat bagus, sudah tentu ahli-ahlinya dapat memanfaatkan peluang yang telah disediakan. ajak kawan buat amway je

Leave a Reply