Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Allano Lotion Amway

Allano Lotion Amway

ALLANO LOTION AMWAY. Losyen badan berasaskan buih. Mudah disapu dan meresap pada badan. Tidak comot atau berminyak. Mengandungi Alantoin dan Lanolin untuk melembapkan kulit kering

Antara kegunaannya

  • Kalau ada yang sedang kena chicken pox, sapukan Allano lotion ni untuk kurangkan gatal
    dan kurangkan risiko parut² campak.
  • Sebagai insect repellent. Sapu kat kaki dan tangan sebelum tido supaya nyamuk tak gigit.
  • Untuk menghilangkan gatal² gigitan nyamuk atau serangga.
  • Untuk luka kecil dan besar. Contohnya papercut, luka terkena pisau, luka merempuh sliding door. Utk luka besar boleh spraykan Allano sebelum dibawa ke hospital.
  • Melecur trkena air panas. Jangan basuh tangan, sebaliknya spraykan Allano pada tempat yang melecur.
  • Melecur terkena api.
  • Melembabkan kulit badan dan juga boleh dispray pada tapak kaki yang pecah².
  • Melegakan ruam bayi.
  • Menghilangkan stretch marks.
  • Merawat ekzema

1 Rumah 1 Allano!! Allano Lotion Amway

fake allano amway

Product Nutrilite Amway Menipu ! kena Scam!

Ya Allah isu ni user vitamin kena scam di tipu lagi di online shop, kenapa cari pasal beli vitamin Amway dalam online Shop tu. geram sangat ni. Penat bagi info.

PLEASE BARE IN MIND yang mana pernah saya ingat atau dapat info dalam perjumpaan team Jangan segan jangan Malas report je kepada Amway – Mereka yang jenis langgar etika berniaga ni.

Gambar atau content tunjuk yang ori . sekali beli terima barang yang macam gini. Kesian !!! tau. Apalah salah nya tanya kami2 ni dulu.

Maaf ya kak Nik memang cop kata penjual di online Shop ada mereka yang TIDAK BERETIKA
( boleh di cop mereka ni adalah scammer) nak marah kak Nik marah lah. Dia memang langgar Etika perniagaan ini.

Jangan di ikut sikap manusia begini posible scammer jualan ni akan terjual kpd Ahli orang lain.
jaga baik-baik sumber rezeki tu biarlah dari awal nya betul dan Halal.

Pembelian di kedai Amway online amway

Selain daripada pembelian di kedai Amway online amway ( maksudnya tanpa resit daripada Amway ) tidak boleh di Return atau nak Money back Guaranteed.

tolong lah kawan-kawan share di comment ada lagi ke selain kes vitamin lechitin e

Hati-hati ye kawan2. jangan terbeli barang fake dari shopee. barang Amway laku keras sebab tu ramai yg ambil kesempatan nak tiru dan kaut untung.

Tak tahulah apa kandungan dlm tu.. paling takut membawa mudarat pada kesihatan sendiri.

Pastikan produk made from USA. Produk Amway yg asli dibuat dari bahan yg berkualiti dan ada kajian saintis. selamat utk kulit

Jadi sayangi diri anda tau, belilah dengan ABO yang sah.. boleh je dapat harga murah dengan jadi ahli, rm20 je join ahli.. macam2 manfaat boleh dapat. allano lotion amway

Serum Muka – Artistry Advanced Vit C + HA Treatment

💕Rawatan intensif untuk menghilangkan kedutan agar kulit kelihatan lebih muda.

💕Vita-C Complex (vit C) + HA berfungsi untuk memperbaharui kolagen kulit untuk menghilangkan garis-garis halus & kedutan penuaan terutamanya di sekitar kawasan mata dan bibir.

💕Melindungi kulit daripada radikal bebas dan bahan pencemaran.

💕Mengandungi ekstrak semulajadi Vit C daripada Acerola Cherry (our main organic source of Vit C dari ladang sendiri Nutrilite).

💕Pemakaian tahan sehingga 30 hari (2 kali sehari, 60kali pemakaian). Ia sangat jimat & murah berbanding Vit C jenama lain yang hanya sekali pemakaian.

Tunggu habis sebotol nanti kita tengok hasilnya . Siapa yang nak cantik mesti cuba Vit C ni sebab ianya memang telah terbukti. Tak perlu buang duit suntik Vit C di spa nanti salah suntik lain jadinya.

DISH DROPS AMWAY

Tahukah anda bahawa barangan Amway lebih tahan lama dari barang-barang di pasaraya biasa. 1 liter pekatan Dish Drops, mampu hasilkan 12 botol 500ml cairan pencuci pinggan. Bayangkan berapa lama anda boleh guna sehingga habis 1 liter pekatan dish drops?? Lama kan??

Lebih jimat, Dish Drops Amway selamat digunakan untuk cuci pinggan mangkuk cawan serta barangan makanan & susu si kecil anda. Tak perlu lagi, beli dua jenis pencuci yang berlainan..nak cuci ikan, ayam & sayur sayuran pun boleh tau.

Dish Drops juga telah diuji dan tidak menyebabkan alahan kulit & selamat digunakan walaupun tangan kita jenis yang sangat sensitif.

Tak percaya?? Jangan risau jika Dish Drops tidak sesuai dengan kulit anda, jaminan pulangan wang 100% diberikan kepada semua pelanggan Amway

AMWAY HOME Leather & Vinyl Cleaner (500ml)

🔹Mencantikkan dan melindungi kulit, vinil dan barang-barang plastik di rumah anda

🔹formula MANTAP yang berkesan membuang kotoran, melembutkan, dan pasti kilat bersinar! Ia membantu menentang kotoran dan air, dan meninggalkan barangan berbau segar dengan haruman bunga

🔹bahan silikon khas membantu mencegah kulit daripada menjadi kering dan retak, menjaganya agar tetap lembut dan lembut tanpa mengeluarkan minyak semula jadi

🔹Serba boleh, cecair berkrim yang kaya, anda boleh menggunakannya pada kulit, vinil dan plastik beg, beg tangan, kasut, jaket, skirt, tali pinggang, barangan sukan dan juga kereta

🔸Hanya perlu lap dan sapu secara lembut dan biarkan ia kering

MENGAPA PRODUK AMWAY MAHAL?

Ramai haters Amway pertikai produk keluaran Amway nih semua mahal-mahal. Kawan-kawan, barang baik memang mahal. Produk Amway semua jenis esklusif dan terpilih di antara yang terbaik. Korang mesti nak tahu kenapa barangnya mahal kan?

Sbg contoh: Harga Deodorant & Anti Perspirant Roll harganya rm36. Biasanya admin panggil ubat ketiak. Memang mahal tapi dari segi penggunaan memang menjimatkan. Tenyeh 3x kat ketiak boleh tahan 48 jam setiap kali penggunaan. Kalau admin pakai boleh tahan 3 bulan.

MAHAL TAPI BERKUALITI (BAHAN)

Yang ini admin mungkin tak perlu terang panjang lebar. Umum semua mengetahui produk Amway semuanya adalah terbaik. Head To Toe. Masih mengguna pakai contoh deodaran. Deodaran nih tergolong dalam salah satu Kategori Dandanan Diri iaitu Penjagaan Badan yang menghalus dan melindungi kulit (Protect +). Bahan yang digunapakai adalah daripada bahan semula jadi iaitu White Tea (anti-oksida), Mineral , Ekstrak Bilberry (Vit C+ antioksida).

Dan lagi, botol deodaran tu pun diperbuat 100% daripada bahan guna semula (recycle) bagi mengurangkan penggunaan bahan plastic yang mudah tercemar.


End Up Selamat dan gunakan Tanpa Was-Was!

Wow…amazing.. haha. Kalau admin cakap cara pembuatan yang diperbuat 100% daripada tenaga angin sebagai ganti tenaga elektrik tentu korang cakap admin tipu kan. biarlah hal nih admin biarkan diri anda diselubungi misteriii..

MAHAL TAPI … tak ade tapi tapi lagi. Kalau admin bagi 10 pun belum tentu ada yang percaya. Hihi ..Moral of the story, please buy one and feel it yourself. Itu lah yang terbaik. allano lotion amway

Leave a Reply