SELAMAT DATANG!

Amway Business Owner Aleeyn

Amway Opportunity

Amway Opportunity

Amway Opportunity ? BUSINESS EXPANSION SEMINAR (BES). “If someone offers you an amazing opportunity but you’re not sure you can do it, just say YES and learn how to do it later”

From Bintulu to Bangi. Sebenarnya saya boleh mengatakan tidak kepada peluang ni. Tetapi hidup saya, saya yang tentukan. Life is all about CHOICE!

Jika memilih untuk tidak pergi, maka tidak akan pergi kemana. But I choose to give myself a chance. Bila dah pergi ni aku tak tau pun aku boleh pergi ke Diamond ke tidak. Tetapi, I believe saya percaya

“When things are uncertain, anything is POSSIBLE”. Tak pasti, tapi boleh terjadi.

Kawan², apa impian anda? Anda dah capai ke belum? Saya baru nampak impian saya kawan². Doakan saya berjaya capai impian saya dengan #amway. Subhanallah terima kasih Allah kerana telah memudahkan perjalanan ku

Kawan², belum terlambat lagi jika anda nak mulakan perjalanan bisnes anda sekarang. Jika anda pernah terfikir walau sekelumit untuk mencuba bisnes ini, jangan fikir lagi. Bertindak sekarang! Jika anda percayakan saya untuk menjadi business partner anda, saya akan bantu anda bersama sistem yg akan bantu kita. Amway Opportunity

BUSINESS OPPORTUNITY RALLY

Ready nak terbang ke Sibu,Sarawak. Dah terpacak depan gate J6 . Flight 7.20pm nanti.

Awai tak kalut

Business Opportunity Rally disana pagi esok bersama lebih 100 orang peserta.

Tak sabar nak jumpa #teamebu #pmg #cyclonenetwork kat sana. Ebu akan berkongsi kelebihan produk dan juga buka booth Artistry

Sebelum nak terbang ni,pagi tadi selesaikan penghantaran barang barang yang shopping semalam kepada team.

Bukan sebarangan delivery tau. Special delivery punya.

Pagi tadi hantar Skin Care Renewing kepada Aunty Rahah,mak kawan ebu di Jalan Reko. Kita Scan sekali kulit muka dengan #SkinAnalyzer. Bila scan ni,baru kita tau apa masalah sebenar kulit kita dan produk apa yg memang perlu pakai. So,senang nak selesaikan masalah.

Selepas tu terus ke #Putrajaya jumpa dengan ibu Radziah, team Zura Idah Syeeda Sam hantarkan shampoo dan perapi antihairfall. Ibu Radziah kata,sejak dia makan #NutriliteDoubleX ,badan dia tak lesu lagi. Bertenaga sokmo. Lutut plak sapu dengan #MinyakBabyTropicalHerbs, memang best sangat. Dah bau baby bilik ibu,katanya. Happy sangat Ibu Radziah.

Selepas tu jumpa Kak Nik Nna Mariana plak hantarkan barang kak Mac, #deodorantrollon dan minyak baby.

Sembang lagi dengan Kak Nik . Nasib tak kene tinggal dengan drebar nakke bank. Takpa,nanti kita sembang heart to heart ye Kak Nik.

Vroom plak ke E14 plak,jumpa Shalfinaz Shahaman Sheh hantarkan #NutriliteSalmonOmega dan juga kiriman anak team Finaz #deodorantspray 2 botol. Sembang lagi Kita jumpa pasni buat facial plak ye after ebu balik dari Sibu.

Pastu terus ke MMU,Cyberjaya jumpa dengan Kakak cantik sebiji macam Uqasha Senrose,Kak Norana Ariffin hantarkan 2 botol #allanolotion. Setelah sekian lama menunggu kan.

Sedar tak sedar,jam dah 12 tengahari. Vroommmmm ke Sekolah ambik anak sulung ebu, Aiman. Hantar juga barangan kat rumah kak Zarini Omar kiriman #NutriliteBioC dan juga Minyak baby.

Balik makan jap. rehat. Hantar Qaseh ke sekolah dan Aiman plak ke sekolah agama.

Sebelum tu jumpa plak dengan ratu allano, Kak Junieza Jamil hantarkan 24 botol allano.Hebak lah kak. Luas rezeki akak. Teruskan!

After that ready untuk ke epot

Sekejap je dah jam 4 petang. How fast time flies kan!

Itulah masa. Jika kita lambat,tertinggal lah.

Manfaatkan masa yang ada untuk membina IMPIAN,bukan IMPIAN kita saja,tetapi bantu lah juga orang sekeliling kita YANG NAK jugak.

Tak yah focus yang tak nak,bazir masa.

Kan.

Penat ke?

Ngantuk sikit je,tapi dah balas dengan Nutrilite Double X.

Kembali gagah

Barang barang ni semua adalah lombong emas di rumag kita. Jika pandai ambil peluang ni,peluang yang besar dalam Amway menanti.

Dah baca panjang panjang ni,kalau di hati tu dah terigin sangat nak guna barang barang best dari Amway,boleh contact team ebu ni yea. Nak direct dengan ebu pun boley saja. Amway Opportunity

Amway Opportunity

RELATIONSHIPS WITH PEOPLE – THE MOST IMPORTANT KEY OF SUCCESS

Una joined Amway disaat dunia diserang covid, segala maknenek sop kena follow. And after all of those rules had been lifted up, akhirnya hari ini dapat merasa first time masuk meeting room & actually had a meeting di Amway Shop .

The vibes is definitely different from doing it online.

Thank you for the opportunity offered by my beloved strong upline Mader Suzy Effendi. Harini kita kena pasak ilmu macam mana nak bantu anak team Una pula bina team . Success is best when it’s shared. Una nak diorang rasa apa Una rasa, Una nak diorang dapat income macam Una & even more .

Selesai sedut ilmu kitorang buat sharing guna sabun SA8 By Amway. Baru tahu rupa nya sabun tu walau rendam besi, xkan karat. Kak Zikrika Mezsa terus check tudung sarung anak dia yang pakai dari hari raya tak pernah buka pin, takde setitik pun kesan karat . Terkedu semorang tadi haha.

Disaat orang lain bergolek depan tv hujung minggu, Una berjaya push diri Una join juga meeting harini walaupun tengah demam selsema batuk. Balik je rumah terus telan Panadol sebelum direnjis air dek dak Sapit. Dia ingat bini dia kena sampuk ke apa .

To more meaningful business gathering after this InsyaAllah , Doakan Una 21% okies! Amway Opportunity

KENA UBAH MINDSET

Dalam zaman sekarang, kita kena ubah mindset. Banyak benda kita kena pikirkan kembali dan bertindak sebelum kita terlambat.

Ramai kawan2 Pokcik yang dah berumur, dah berpencen telah jatuh sakit dan tidak dapat merasa kenikmatan hidup berpencen. Terlantar di katil hospital. Ada yang tiada kaki dah walaupun baru berumur 58 tahun. Apakah nikmat bekerja anda sekiranya terpaksa menghabiskan sisa hidup dan mengeluarkan pencen/KWSP hanya kerana berpenyakit dan terpaksa menyara kehidupan dengan membayar bil hospital?

Kita manusia hanya mampu melakukan yang terbaik, tetapi janganlah kita menyerahkan diri kepada nasib.

Berkenaan kesihatan, kita masih ada peluang untuk berpuasa/IF dengan kerap dan pemakanan mengelak karbo. Utamakan makanan sebenar dan tidak bergula. Amalkan suplementasi sederhana. Ini akan SANGAT membantu kesihatan anda di masa akan datang. Trust me.

Untuk pengukuhan ekonomi pula, jangan begitu takut untuk mula berusaha buat side Income. Mana tahu ia boleh jadi punca pendapatan anda yang primer sebelum anda pencen lagipun. Itu sebab Pokcik dan wife Puan Suhaila Kusairi jadi Amway Business Owner.

It is a trusted business model for years, since 1975 in Malaysia.

Pokcik taknak bergantung semata2 kepada pencen saja di hujung usia, I want to make sure my children have some security Income in case something happened. Dia lebih kurang skim pencen jugak, tapi sampai 7 generasi boleh merasa. But it is going to be a really Hard Work + Smart Work, cause Amway is NOT an easy path to success.

Bukan nak suruh korang buat Amway. Itu Pokcik jelah, hanya sebagai contoh. Korang boleh start apa jugak biz venture yang korang nak, no problem. But once you start, you MUST strategize, and BE successful in your own way. Dunia makin berubah dan kita mesti jadi lebih berusaha. Open your eyes for opportunity.

But most important thing of all, take care of your health. Tanpa kesihatan, apa pun takleh buat. So pleeeeaaaaseee jangan tinggalkan IF dan LK for life. Kalau mampu, get your daily multivitamins. Dekatkan diri dengan Allah sentiasa. Amway Opportunity

Leave a Reply