Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Amway Philip Vacuum

Amway Philip Vacuum

>>Amway Philip Vacuum. Yang bestnya, boleh bayar secara ansuran. Bukan sistem kutu okay yang nak kena tunggu habis bayar baru dapat guna. Bayaran pertama terus dapat barang, terus boleh guna.

amway philip vacuumAmway Philip Vacuum ni Aleeyn dah pakai 2 tahun. Memang puas hati sangat. Walau dah 2 tahun , tapi fungsinya tetap masih tip top macam baru je beli. Jadi bila bulan ni Amway war warkan promo vacuum ni, entry Aleeyn kali ni khas untuk korang yang sedang mencari vacuum idaman.

PHILIPS VACUUM AMWAY

10 sebab kenapa Aleeyn recommend korang ada Vacuum Philips SpeedPro cordless ni :

1. Boleh bantu mengemas rumah lebih berganda2 cepatnya. Jimat sangat masa. Dan enjoy mengemas.

2. Boleh vacuum lantai dan vacum kereta sekali.

3. Boleh mop dan vacuum serentak. yang ni paling win

4. Cordless, tanpa wayar (lebih ringan dari vacuum biasa). Tak perlu lagi nak tarik-tarik wayar semasa vacuum. Rimas kan. Sikit-sikit nak kena tukar plug kalau jauh. Pakai vacuum ni setle masalah

5. 360 suction nozzle. Boleh buka dan cuci terus microfiber.

6. Boleh vacuum siling dan langsir.

7. Ada lampu LED di bahagian depan supaya nampak sampah dengan jelas terutama nak sedut habuk bawah katil atau almari. Boleh nampak sehalus halus habuk kat atas lantai. Wow sangat!

8. Boleh menyedut habuk jauh lebih kuat berbanding vacuum biasa bila tukar setting mode turbo..

9. Bateri tahan lebih dari 1 jam.

10. Ada jaminan motor dan body tau. Tambahan Warranty 5 tahun lagi

Amway philip vacuum

Amway Philip Vacuum
Amway Philip Vacuum

 

Review Amway Vacuum Philips SpeedPro Max Aqua (FC6901)

Ibu beli vacuum ni daripada Amway distributor. Harga ahli lebih murah dari harga retail.
 
Setelah dua kali penggunaan (vacuum & vacuum+mop), ibu rasa sangat berbaloi & tak rugi melabur utk vacuum ni~
 
Kenapa vacuum PSpMA dan bukan vacuum2 jenama lain? Kena tahu apa tujuan utama kita utk beli vacuum, ini sangat2 penting supaya tak menyesal kemudian hari~
 
Sebelum ibu beli, ibu mmg study dan mencari vacuum yang boleh vacuum & mop dalam satu masa. Kebanyakan jenama2 dari luar negara yg ibu tak familiar jenamanya dan terpaksa beli dari PS. Berbaloi ke beli dgn jenama yang tak familiar, mcm mana pula kalau rosak ada masalah, nk hantar service mcm mana?
 
Selain dari isu jenama, ibu mmg cari vacuum yg cordless. Tak terikat boleh kemana2 setiap ceruk rumah tanpa fikir plug kat mana, plug plug kat mana yihhhh 🤭
 
Setelah mencari menggoogle, rupanya dlm pertengahan/hujung tahun 2019, Philips perkenalkan PSpMA ni. Kalau google cari pun tak banyak review lagi pasal vacuum ni, mungkin tak ramai lagi yang tahu 😊
>> Adakah ibu berpuas hati guna vacuum ni?
Setakat penggunaan ibu, ibu memang puas hati dengan vacuum ni. Ibu bagi 5 bintang!
 
Vacuum ni dibekalkan dengan dua “kepala” yang boleh ditukar ganti iaitu kepala khas utk vacuum sahaja & kepala vacuum+mop. Ada juga satu kepala muncung berberus dilekatkan terus pada batang vacuum ni. Boleh guna utk sedut habuk kat kipas atau celah2 sofa!
 
Jangan keliru, istimewanya vacuum ni boleh vacuum dan mop dalam satu masa ye! Ya ya, serentak dua kerja dibuatnya sekali, best ke tak best? Mestilah best!
 
Kepala vacuum biasa pula siap berlampu lagi, sangat membantu utk kita semasa memvacum, segala habuk sampah semua yang kita nak sedut boleh nampak esp di tempat2 gelap tersorok. Sebab diterangi cahaya lampu kan, jadi kita sedut sedut semua itu habuk & sampah! 😁
 
Vacuum ni juga tidak terhad penggunaannya atas permukaan lantai/marble/vinyl sahaja, nak sedut segala sampah habuk2 atas carpet pun boleh ya, cemerlang sungguh! Tapi jaganlah mop atas carpet pula! Haha kang ada yang excited atas carpet pun pegi mop juga 🤣
>> Berat tak vacuum ni?
Berat tak? Pada ibu, tak berat sgt (may vary; kene tengok tangan sado tak mcm tangan ibu 🤭) dan tak lenguh tangan sepanjang penggunaan~
 
Tangan ada dua kan, ganti2lah guna tangan kanan dan kiri, nk guna satu tangan saja dah kenapa 😅
 
Berbekalkan teknologi PowerCyclone 8 dengan kuasa 25.2V Li-ion battery, vacuum ni ada 3 level suction iaitu Eco (penggunaan sehingga 55min*), Normal (23min*) & Turbo (17min*)~ Utk ibu, ibu guna mode eco je, apa yg nak disedut guna suction kuat2 🤭 Pun bersih je semua~
 
Kalo nk suction lebih kuat utk carpet etc; guna jelah mode turbo tu..apa nak sayang2 baterinya, habis bateri cas je semula! 🤣
 
Bunyi pun tak bising bingit telinga dan tak de bau yang tak menyenangkan/hangit sepanjang vacuum beroperasi 👍🏻
 
Utk operasi vacuum+mop, tank air boleh isi sehingga 0.28l, boleh campur pembersih lantai kesukaan kita~ Puas hati oii tak yah perah2 mop lagi utk daily/basic mopping. Janganlah expect mop ni macam mop manual yang kita guna boleh tonyoh2 segala kotoran yang 10 juta tahun usianya, bukan ye bukan 😂
 
Selesai mop, kain mop tu (microfiber pad) boleh cuci dan keringkan, kita akan dapat dua helai microfiber pad ya dgn setiap pembelian.
 
Setakat ni dulu yg ibu boleh kongsikan, boleh masuk dalam list vacuum PSpMA ni. Bagi insan2 yang lebih suka mop tonyoh2 air banyak semasa mop, produk ini tak sesuai untuk anda 😂
>> Sangat recommended!
Bagi yg tengah survey2 cordless vacuum, nak mudahkan kerja pendekkan masa vacuum+mop dalam satu2 masa, mungkin boleh pertimbangkan vacuum ni 😊
 
Tengokla hasilnya guna vacuum ni
 
Amway Philip Vacuum
Selepas berkhidmat, ni kepala vacuum+mop. Masalah rambut2 gugur tu semua settle!

 

Amway Philip Vacuum
Yang bestnya, kepala vacuum+mop ni boleh dipisahkan antara satu sama lain. Contohnya masa tengah guna, perlu khidmat vacuum je..tekan je ngan kaki utk tanggalkan tank air tu. Mudah!

 

Amway Philip Vacuum
Lihatlah dunia segala kekotoran selesai sesi vacuum & mop..Selalu jugalah ibu sapu tapi ermm rumah tepi jalan ginilah, banyak habuk!

 

Amway Philip Vacuum
Kain boleh ditanggalkan dari tank dan boleh cuci keringkan utk penggunaan seterusnya
 
Amway Philip Vacuum
Haaa lihatlah segala habuk2 yang disedut, ibu baru je lepas sapu sampah dua hari yang lepas~ (maksud menyapu di sini adalah meyapu sebelum kedatangan vacuum ni ke dalam hidup ibu, ecehhh~)
Ohh habuk ni termasuk habuk kat kipas juga, habis semua ibu cuba sedut

 

Amway Philip Vacuum
Sekecil habuk disedut oleh Amway Philip Vacuum ni.. Rambut segumpal

 

Amway Philip Vacuum
Tank sampah ni pun senang utk dibersihkan
Masalah rambut berguguran tu masalah global rasanya, mmg stress memikir masalah rambut yg berguguran ke lantai2 tu 🤒Power betul Amway Philip Vacuum ni

 

Amway Philip Vacuum
Ibu guna 40% je bateri utk hall & 1 bilik dgn eco mode~ Lepas tu boleh charge semula utk penggunaan seterusnya

 

Amway Philip Vacuum
Jangan risau nak simpan kat mana, ada soket khas (wall mount adapter socket) utk gantung vacuum..drill je ke dinding yg berhampiran dgn plug utk mudahkan sesi pengecasan. Amway Philip Vacuum ni memang best sangat!

 

Review Kedua Amway Philip Vacuum

Teringat hari tu demo vacuum di rumah kawan punya mertua
Sebelum vacuum tanya dia.. makcik sudah vacuum ke karpet ni? Nampak bersih pulak
Dengan yakin nya makcik tu jawab.. sudah pagi tadi..
Lepas vacumm tak smpai setengah bahagian karpet tu.. macik terkejut memang yang betul2 terkejut
Sedutan vacuum philips ni mmg power!!

Review Ketiga Amway Philip Vacuum

Haritok ada gotong royong kemas surau sekolah. Angkut vakum Philip Amway. Masuk jak surau, nang gatal hidung berdebu jak.
Baru vakum karpet untuk 2 saf dah penuh bekas vakum ya. Setengah saiz surau = 2 bekas setengah debu 😳
Bayangkan mun x vakum langsung. Puas hati. Cun sejam vakum , habis bateri.
Esok kita angkut & sambung vakum setengah surau gik.
Puas hati tangga debu2 ya 🫠
 
Amway Philip Vacuum
Saja vakum lamak2 di sigek spot. Baaaaanyak debu wehhh.

 

Amway Philip Vacuum
Baru 2 saf dah banyak ni sampah saarapnya! Huhu. Power Amway Philip Vacuum ni!

 

Amway Philip Vacuum
tok pun sama. baru 2 saf dah penuh agik. haluuuuuussss jak debu

 

Amway Philip Vacuum
Beri can cikgu2 merasa pakai vakum Amway. Mudah angkut siya sinun. Sekda nak berselirat wayar, berangkut tong besar2.

Review Kelima Amway Philip Vacuum

Puas hati sebab baru vacuum sikit je dekat karpet saje nak test lepas unboxing tadi. Resultnya puas hatiiiiiii!

amway philip vacum aleeyn.com

PROMOSI APRIL 2023 BAYARAN ANSURAN 4 KALI BAYAR

EPP 4 kali bayaran.
Bayaran pertama dah dapat barang beserta free gift yang sangat menarik!! 
Dapat extension hose, soft brush dan long crevice tool. Uishh lagi senang la nak cuci kereta lepas ni kan
 
vacuum philips amway
Free gift yang istimewa!!

Untuk pembelian bulan April ni je, korang akan dapat hadiah yang best. Kalau nak beli asing2 konpem mahal ni. Extension Hose, Soft Brush dan Long Crevice Tool. Hat ni special dan akan memudahkan sangat kalau kita nak vacuum kereta. Suami Aleeyn gerenti suka ni!!

Kenapa Amway pilihan ramai penguna?

1. AMWAY adalah company MLM Pertama di Malaysia.
2. AMWAY ditubuhkan pada tahun 1959. Lama sangat dah kan.
3. AMWAY Malaysia ditubuhkan pada 1976 oleh Dr. Brice Douglas dari Australia. Kalau dilihat sejarah AMWAY di Malaysia, dah terlalu ramai orang yang berjaya.

Barang-barang AMWAY terbahagi kepada 2 (DUA):

1. Produk yang dikeluarkan oleh AMWAY sendiri dan barang-barang ini diberi “JAMINAN KEPUASAN atau WANG AKAN DIKEMBALIKAN”.
2. Produk yang dikeluarkan oleh beberapa syarikat ternama di Malaysia yang mempunyai warranty seperti PHILIPS, NOXXA,
CROCODILE, DREAMLAND dan dll.

Dan barang-barang AMWAY adalah bertaraf LIMA (5) Bintang :
1. Kualiti
2. Pati
3. Mesra Alam
4. Pelbagai Guna
5. Jaminan Kepuasan dan Wang Dikembalikan

Courier hantar sampai ke depan pintu rumah.

Belian atas RM200.00 keatas FREE delivery. Kalau beli vacuum ni daripada Aleeyn, konfem konfem la free delivery. 

Untuk membership Amway, Aleeyn boleh bantu anda. Tekan button ‘whatsapp‘ di blog Aleeyn ni untuk whatsapp Aleeyn naaa.

Aleeyn betul-betul tak sabar nak vacuum ni sampai kat korang. Memudahkan korang mengemas rumah dengan efforlesly.

Berminat untuk jana pendapatan melalui Amway?

Leave a Reply