Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Amway Silver Income

Amway Silver Income

Amway Silver Income ? SILVER PRODUCER. Assalamualaikum selamat pagi. Gambar ni 9 bulan yang lalu. Ngam ngam 9 bulan Mokroh selamat beranak sulong Silver Producer. Tunggu official je nanti. Time ni baru ajar Nurulaidaishak Ayu N Abi login; register ahli. Basic sangat

Tu kat belakang kami encik suami kami yang support suri rumah macam kami ni. Mula2 suami memang x support.

Bermula dengan RM 16 je bonus. Sampai ke 4/5 angka. Bila suami x support kita bukan kena down, kita double triplekan effort & tunjuk bukti kat suami income kita dengan Amway

Kita buat sebab nak bantu tambah baik income family . Nak anak3 lebih selesa. Nak mak ayah lebih income bulanan , nak pegi Haji usia muda

Bangga sungguh dengan Ayu sebab dia copy paste je Mokroh; tak pernah melawan; tak pernah argue; tak pernah perli Mokroh. Selalu kacau Mokroh & upline2 lain. Rajin join class n meeting; rajin cod demo. No wonder lah kan x sampai setahun SP dah

Buat Amway ni jangan leha2. Boleh sambil-sambil dengan kerja hakiki tp bukan sambil lewa. Buat penuh focus & consistent & yakin memang dapat pulangan yang sangat sangat banyak. Cuma rezeki cepat atau lambat itu keja Allah

Tahniah Ayu. Jom kita aim ke Emerald. Aim travel overseas. Anak cucu team Mokroh yang lain anda pulak next ! Jadikan ini pembakar semangat korang ok!

SILVER PRODUCER GOLD PRODUCER

Buatlah Amway saat kita tak perlukannya. Bila kita perlu nanti dia dah ada dengan kita

Dulu akk buat Amway pun suka2 sambil buat kuih frozen. Tak pernah fikir #Amway akan ubah hidup akk. Selepas 2 tahun dalam Amway akk ambil keputusan tinggalkan bisnes frozen. All out dengan Amway. Hari ini akk #SuriRumahIcome4AngkaSebulan.

Cikgu akk kata (arwah Zaidah Jzt -alfatihah). Buatlah bisnes banyak mana pun. Sampai anda rasa anda dah jumpa yg sesuai

Nak income banyak buatlah bisnes banyak

Tapi kalau kita nak income besar
Fokus 1 bisnes

2/2 mempunyai maksud berbeza

#Dapatsesuatu?

Terima kasih Allah

Terima kasih arwah cikgu zaidah -alfatihah . Dari awal sampai akhir hayat dia, dia tak pernah tinggalkan akk. Selalu jadi pandu arah

Terima kasih cikgu Juradi Jzt yg ajar akk ilmu marketing dpd akk kayu sampai dah boleh ajar tim sendiri

Terima kasih suami akk, yg selalu ada

Alhamdulillah..

Road to sucses
Go Go Go PLATINUM Go

amway silver income

PELANGI SELEPAS HUJAN

KakTi tak tahu nak tulis hari ni macam mana.
Terlalu banyak untuk diceritakan
Tapi tak pasti patut cerita hari ni atau simpan nanti.

Journey KakTi dengan Amway ni macam naik speed bot
Laju.
Tapi tak kena tinggal tengah kolam la 😅

Join Amway sebab nak lari dari makcik.
Cari Amway bila nak tambah income.
Kena tendang sebab pilih Amway
Terpaksa dapat banyak perhatian bila dah buat Amway.

Acaner tu??

Haaaa…

12 Jun: Pertama kali pergi BES Amway. Berdua jek laki bini dengan abah. Duduk depan sekali. Knowledge tentang Amway? ZERO!!

23 Jun: Full Time Amway. Time ni segala focus, usaha dan tenaga dikerahkan dalam Amway, sebab takde income dah😊

30 Jun: 12% bonus Achiever

31 july: 18% bonus achiever

Ogos?
Doakan Silver Producer. InshaAllah…

Semalam KakTi bawak team KakTi pergi Amway HQ utk dgr talk dari Double Diamond Abg Harun.
KakTi nak team feel apa KakTi rasa bila ada dalam circle Amway.

Bawak diorang pergi Tempat yg KakTi pergi,
Bawak diorang Jumpa orang yang KakTi jumpa
Bawak diorang belajar dari mentor yang KakTi belajar
InshaAllah, diorang pun akan dpt lebih dari KakTi dapat.

Tak tahu pulak, KakTi kena buat sharing semalam!
Tetiba datang, diberitahu sat lagi buat sharing sikit Yati.
Ahhh masak!!
Kalau tahu, pakai lawo sikit semalam 🤭

Tanpa skrip,
Tanpa persediaan,
Kena cakap depan lebih 300 peserta.
Gigil lutut wehhh..

Talk semalam, KakTi berdiri sepanjang 2 jam lebih sebab takde sit.
Full House!!
KakTi bagi sit pada prospek2 KakTi.
Tak pe la. KakTi diri.
Berkat pengorbanan ni, mana tahu diamond lagi 3 tahun kan? 🤭

Dah selesai talk, makan-makan, selfie-selfie, ada in house meeting pulak.
Kali ni, pun kena panggil jugak.
Share apa KakTi buat.

KakTi buat apa ya?
Sama jek macam apa leader KakTi ajar pada semua.
Apa diorang buat, KakTi pun buat.

Mula dengan guna barang,
Lepas tu share.
Lepas tu orang teracun,
Lepas tu terpaksa dapat bonus.

Haaa macam tu la.

Tapi nak feel sendiri,
Macam mana buat bisnes makcik2 ni dengan generasi muda macam KakTi, kena masuk dulu.
Kita tengok macam mana bisnes makcik2 ni punya bonus.

Sebulan setengah buat, dah 5ribu bonus. amway silver income

Nak buat Amway, tak pandang pun kelulusan awak.
Awak pandai ke tak
Cantik ke tak
Hitam ke putih
Kerja apa,
Tak

Siapa nak, dia boleh dapat.

KakTi nak 20 orang jek anak didik baru untuk Bulan ni.
Lepas tu KakTi close. KakTi nak focus SP Bulan ni.
Intake sekali ni jek utk bulan ni

KAGUM DENGAN UPLINE

Saya kagum dengan upline saya Jumria Baharuddin upline saya juga seorang pelajar degree di IPTA dpt income mcm ni hasil konsisten beliau dlm bisnes ni. Seorang yg aktif dalam gerak kerja dakwah juga, sibuk bukan alasan. Buat amway santai2 secara part time. Tugas utama sebagai pelajar tetap diteruskan mcm biasa..

Tahniahhh upline saya Jumria Baharuddin ! Usia bukan alasan, sibuk bukan penghalang, terus gerak ke depan seiring matlamat.

Belum qualified as a degree holder tapi boleh capai income 4k utk februari! U deserve it!! GO SILVER PRODUCER 2022!

Sedikit sharing;

Tips pilih bisnes utk long term
✅ company yg kukuh
✅ produk selamat, berkualiti, relevan utk semua kategori
✅ pelan pemasaran yg hebat, tak berubah berpuluh tahun, malas bonus bertambah2
✅ jualan meningkat walaupun situasi pandemik covid19

Blh tgk pic 7 n 8, bukan cakap kosong. Yg masih mencari bisnes pasif income. Inilah dia! Come to us! Kami tunjuk cara n jalan, bisnes mudah tanpa modal. amway silver income

Leave a Reply