Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Amway Tipu ?

Amway Tipu ?

Amway Tipu ? PENAT LAH KENA SCAM! Selama berada dalam bisnes Amway ni, tak pernah lagi Amway mungkir janji. Dia tipu selalu. Cakap masuk gaji 15hb, tapi tak pernah masuk 15hb. Mesti awal.

Istimewa bulan ni, Amway bank in sekali Two Time Cash Award (TTCA). Bahasa senang faham dia ,duit naik pangkat.

Bayangkan, korang naik pangkat pun Amway bagi cash sedebuk.

  • Pangkat Platinum RM7,500
  • Pangkat Founders Platinum RM15,000
  • Pangkat Sapphire RM20,000
  • Pangkat Emerald RM40,000

Fuhhh. Banyak lagi pangkat lepas lepas tu, terpulang pada kita semua sejauh mana kita nak bawa bisnes kita ni.

Yang istimewanya, pangkat ni tak perlu ikut giliran, tak perlu tunggu Big Boss pencen baru nak naik pangkat. Boleh terus potong pangkat CEO. Kalau tak masakan cicit kami Razani Jusoh boleh potong pangkat kami tahun lepas.

ABO Class bulan ni bakal bermula. Kami guide dari Zero to Hero. Jom lah jangan buang masa lagi.

Masih nak tunggu dan lihat? Okay, kami jalan dulu yer. Tumpang lalu japp..

Sapphire Direct Distributor
Amway Business Owner

Bonus Amway Kena Tunjuk ?

Assalamualaikum selamat pagi

Buat Amway masa boleh 7k-10k, kita tunjuk orang kata menunjuk. Masa dapat 100-200k kita tak tunjuk dah. Confirm kena kecam scammer. Bukti anak cucu Mokroh yang buat tanpa henti dan tanpa tapi

Amway, 60 tahun dalam dunia zero kes scam. Kita bukan agen forex halalan toyyiban dengan cop halal gedegang. Anda buat anda dapat.

Tapi masih ada y nak jadi cctv je kan?
Nak perati je orang lain dah buat income 5:6 angka
Takpe. Takde paksaan. Kita boleh tipu orang tapi kita je tahu apa dalam hati kita tak boleh tipu .

Yang nak ubah kehidupan daftar RM 60 tu dapat kat Amway . Bukan dapat kat Mokroh. Ni bukan sistem cari orang dapat komisen nehi hey. Ni jual barang macam dari kedai you sendiri la.

Ada ubat gigi, deodorant, shampoo, periuk , iron, supplement, mekap skincare semua organik! Eh banyak tau produk kedai you 700++!

Renung-renungkan dan selamat beramal!
Salam jumaat & al kahfi

amway tipu ?

amway mlm

Biz Kami Amway

Inilah bizz Kami… sungguh bukan tipu..
Hasil usaha yg terbalas dgn bonus tahunan masing2.
Tahniah buat sahabat2 semua. OKB hr ni

Hari ni group whatsapp kami dihujani Dgn sharing bonus masing2 y baru masuk… tgk bonus tahunan yg masing2 dapat! Fuhhh!… fedc sampai ratus2 k, founders emerald pun ratus k, emerald 90k, founders platinum puluhan k, new platinum belasan k..

Allahu.. nikmat Tuhan kamu yg manakah yang kamu hendak dustakan..

Inilah sebahagian hasil drp mereka y rebut peluang y dtg depan mata di kala masih ramai y pandang sebelah mata.

  • Point penting ttg amway:
  • patuh syariah
  • kompeni y stabil
  • 700 lebih produk berkualiti
  • support syarikat y solid
  • biz y adil
  • tak pernah terlewat bayar bonus
  • sudah 63 tahun di dunia
  • berasaskn dignity & integrity
  • produk y jimat dan selamat

MENGAPA PRODUK AMWAY MAHAL?

Ramai haters Amway pertikai produk keluaran Amway nih semua mahal-mahal. Kawan-kawan, barang baik memang mahal. Produk Amway semua jenis esklusif dan terpilih di antara yang terbaik. Korang mesti nak tahu kenapa barangnya mahal kan?

MAHAL TAPI MENJIMATKAN (PENGGUNAAN)

Sbg contoh: Harga Deodorant & Anti Perspirant Roll . Biasanya kita panggil ubat ketiak. Memang mahal tapi dari segi penggunaan memang menjimatkan. Tenyeh 2-3x kat ketiak boleh tahan 48 jam setiap kali penggunaan. Kalau saya pakai boleh tahan 4,5 bulan.

MAHAL TAPI BERKUALITI (BAHAN)

Yang ini saya mungkin tak perlu terang panjang lebar. Umum semua mengetahui produk Amway semuanya adalah terbaik. Head To Toe. Masih mengguna pakai contoh deodaran. Deodaran nih tergolong dalam salah satu Kategori Dandanan Diri iaitu Penjagaan Badan yang menghalus dan melindungi kulit (Protect +). Bahan yang digunapakai adalah daripada bahan semula jadi iaitu White Tea (anti-oksida), Mineral , Ekstrak Bilberry (Vit C+ antioksida).
Dan lagi, botol deodaran tu pun diperbuat 100% daripada bahan guna semula (recycle) bagi mengurangkan penggunaan bahan plastic yang mudah tercemar.
End Up  Selamat dan gunakan Tanpa Was-Was!
Wow…amazing.. haha. Kalau saya cakap cara pembuatan yang diperbuat 100% daripada tenaga angin sebagai ganti tenaga elektrik tentu korang cakap saya tipu kan. biarlah hal nih saya biarkan diri anda diselubungi misteriii..

MAHAL TAPI … tak ade tapi tapi lagi. Kalau saya bagi 10 pun belum tentu ada yang percaya. Hihi ..

Moral of the story, please buy one and feel it yourself. Itu lah yang terbaik..

amway tipu ?

amway tipu

KELEBIHAN AHLI AMWAY

Dalam Amway terdapat lebih 800 barangan yang dijual yg berkualiti tinggi !!!
Macam-macam ada. Customer NAK APA sebenarnya?

  1. customer yang nak sihat. Ada suplemen NUTRILITE dibuat dari bhn organik dari ladang sendiri.
  2. customer yang nak cantik? Ada ARTISTRY.
  3. customer yang nak mudahkan kerja2 di rumah? Ada barangan letrik jenama NOXXA & PHILIPS antaranya. Gajet2 PRODUK HOME CARE yang sangat membantu kerja2 di rumah !!!
  4. customer yang inginkan anak yang sihat & cerdas, pun ada SUPLEMEN untuk kanak-kanak.
  5. customer yang inginkan kesihatan ibu-bapa yg terbaik pun ada.
  6. customer yang nak turunkan berat badan dgn cara yg sihat dan selamat, semestinya BODYKEY ada.
  7. customer yang sukakan makeup, ARTISTRY lagi.

Ramai kan potential customer/BAKAL PELANGGAN kita di luar sana?

Jadi sangat mudah untuk anda yang ingin dapatkan pendapatan tambahan dengan Amway. NAK DGN TAK NAK JE!!!

KELEBIHAN AHLI AMWAY

#1. Dapat diskaun 20 -30% dari harga bukan ahli ke atas setiap barangan yg Amway jual.
#2. Dapat kedai online amway.my, masukkan login id Dan password
#3. Kalau Poin cukup, dpt bonus dlm bentuk duit.
#4. Dapat kawan baru dan network biz Amway
#5. Ada 600++ produk kita boleh jual dan dapat untung runcit
#6. Amway syarikat kukuh, tersenarai dah di bursa saham Malaysia.
#7. Semua barangan amway jual sangat BERKUALITI.
#8. Tak kena tipu sebab kita ahli, beli sendiri
#9. Beli direct dgn amway, tak pakai org tengah…
#10. Amway tak pakai sistem stokis, semua Amway uruskan penghantaran ke seluruh Malaysia. Kita senang,
Takperlu simpan stok.
#11. Bonus bulanan & tahunan yg lumayan bagi yg layak.
#12. Sistem pemberian bonus Syariah Compliance
#13. Sistem berpencen
#15. Peluang melancong percuma keluar negara bersama pasangan setahun 2x
#16. Pendapatan dan perniagaan boleh diwarisi (terbukti)
#17. Semua produk Vitaminnya dan pemakanan diperakui HALAL.
#18. Dan BANYAK LAGI FAEDAHNYA

amway tipu ?

Leave a Reply