Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Banyak Produk Nutrilite Amway

Banyak Produk Nutrilite Amway

Banyak produk Nutrilite Amway ni. Tapi nak ambil yang mana satu. Ha mesti pening kan. Sebab tulah bagus if you can refer to your ABO (Amway Business Owner) dan tanyakan kepada mereka atau minta mereka suggest supplements mana you kena ambil berdasarkan keperluan badan you.

ABO ni taklah semua doktor pun, cumanya kami sememangnya pengguna produk Nutrilite Amway dan kami juga ada group discussion yang mana kami boleh bincangkan tentang supplements apa yang terbaik dan sampaikan info tersebut kepada you

Supplements bukan ubat ye. Ia adalah makanan tambahan untuk mengisi kekurangan zat, vitamin, mineral dalam badan you. Supplements akan memastikan you dapat nutrisi optimal dalam badan you.

Nak tahu lebih lanjut tentang Nutrilite Amway supplements terus WA link di profile. Tapi sebelum tu jom daftar jadi ahli supaya dapat shopping dengan harga lebih murah. banyak produk nutrilite amway.

bronze amway

Berita gembira pagi ni dari AMWAY Thankyou #AMWAY bagi peluang utk j0in kempën #jombinabronze .

upline IzZatulwafa Mohd Kasim wassap pagi2 “Bella . Tahniah, nama kita ada”

terkejuttt ya amat . tersenarai nama dlm Bronze Foundation Qualifier OKT 2020 Alhamdulillah Rezeki dlm AMWAY . Banyak lagi ilmu yang kena belajar dan tahu nih . lepas ni makin somangat kami nak buat amway . dah merasa bonus 3angka pon seronokkkk sgt2 as a housewife kann

yang bëst dlm amway . lagi ramai kita bantu orang, lagi kita boleh maju ke hadapan InshaAllah . Yang penting usaha dgn sabar dan jangan mengalah . Ilmu sentiasa dicari

Bak kata Diamond
“ dalam AMWAY tiada orang yg gagal . tapi orang yg berhenti buat. Pegang betul betul jangan lepas “

Thankyou jugak sifu2 leader amway kami yg hebat banyak bantu anak2 buah yg baru dlm amway ni depa semua tak pernah kedekut ilmu .
Congratulations jgk buat Sifu Wafa saya

pin amway

Alhamdulillah, Congrats untuk diri sendiri sebab tidak pernah rasa mau stop buat Amway.

Berkat tidak pernah rasa mau putus asa inilah hasilnya. Banyak cabaran dan dugaan setiap kali nak naik pin.Memang tidak mudah untuk capai setiap pin, tapi kalau kita usaha dan memang ada matlamat. Percayalah tiada yang mustahil.

Ramai yang buat amway tapi ramai juga yang berhenti di tengah jalan. Amway ni mudah kalau kita follow system yang sudah sedia ada. Semua dari diri sendiri nak ikut atau tidak. Kita yang menentukan sendiri kemana hala tuju kita dalam bisnes.

Bila dah capai pin Platinum nilah yang kitadapat unlocked

  • 5 figures income
  • New platinum seminar di Langkawi
  • Annual bonus 30%
  • Bonus TTCI bagi pin Platinum

Masih jauh perjalanan & perjuangan dalam Amway yang perlu diteruskan. InshaAllah nana akan berjaya sama dengan team sekali. Boleh sama2 rasa manisnya kejayaan bersama.

kunyit amway nutrilite

Berkunyitt kita

Jangan tak tau amway pun adoo
Air kunyitt hahaha kunyit moden gitue
Sedap rasa dia
Tak rasa kunyit punn
Alhamdulillahh..

Setel lepas minum
Keluar semua lendir lendir
Dalam dada ni
Fuhhhhh nikmatt

Now kita da kene tambah kuat sistem imun
Mudahan musim banyak penyakit ni
Sedikit sebanyak kita mampu nak lawan
Al maklum kita ibu ibu
Anak kecik kecik
Kalau tak sehat abissss
tunggang langgang umah

Selain Allah yang menyembuhkannya
Kita cuba Iktiar ok

Engkau buat Amway pokcik? Ko tau tak benda tu MLM?

Biasanya orang ingat MLM tu pyramid scheme. Orang atas paling untung, bawah rugi. Biasanya orang ingat MLM tu jenis buat untung atas recruitment. Yuran masuk mahal, jadi yang tu la bayar orang atas.

Biasanya orang ingat MLM tu bukan buat basis perniagaan atas produk, tapi pusing duit yuran kemasukan. Produk tak penting.

Biasanya orang rasa MLM ialah perniagaan yang patut diharamkan oleh Kerajaan kerana menipu ahli dan pengguna.

I am sorry my friend. Kemasukan yuran untuk Amway murah saja sebagai pengguna produk/suplemen. Dua puluh hengget aje. Kalau nak meniaga, baru syarat dikenakan enam puluh hengget setahun. Bukan aku yang ambik yuran, tapi Amway. Kalau kau tak puas hati, dalam tempoh setahun tu kau pegi la kedai Amway mintak balik yuran. 100% depa bagi balik kat kau.

I am sorry my friend. tak jual produk.

ahlikan orang dan ikut pandai dia la nak beli apa barang pun. Aku bagi khidmat servis berkenaan intipati dan ilmu produk, jugak meeting kelas mingguan kesihatan untuk ahli aku. Sikit habuk aku tak jual suplemen. Diorang pegi beli sendiri lepas aku cerita ceriti. Duit diorang aku taknak sibuk.

I am sorry my friend. Aku dok atas, coach bawah aku lagi banyak dapat duit bonus Amway dari aku. Dalam Amway, siapa usaha lebih, dia yang dapat. Marketing plan Amway sudah berpuluh tahun dipaten supaya orang tak dapat tiru buta buta.

Kalau tiru, Amway SAMAN. Plan marketing Amway ialah antara yang paling telus, adil dan tidak membebankan ahli mahupun distributor. 100% orang yang di atas takkan dapat apa apa sehabuk pun duit komisen sekiranya dia tak berusaha dan takde bukti menjalankan business secara beretika.

Ahli bawah aku pun tak pernah aku suruh maintain beli apa apa produk supaya aku dapat bonus tiap bulan. I such practice, dan Amway sendiri pun akan buang orang yang buat begitu.

proud to be an Amway member/distributor. free to do whatever I want to do. Whenever I want to. Produk kualiti, orang cari.

AMWAY TAK BAGI SIMPAN STOK

Punya nak ligan point, angpa pi beli barang banyak-banyak. Lepas tu makin lama barang makin berlambak kat rumah sebab tak dapat jual.

Orang lain buat Amway dapat duit, angpa buat Amway perabih duit.
Lepas tu salahkan Amway kata buat Amway ni rugi. Padahal dia tu yang tak mai belajar betul-betul.

Sapa yang hadir Akademi Bisnes Rumpun Mesra harini, Emerald Rosli dah cerita pasai benda ni. Baru peserta tau yang Amway sendiri tak benarkan kita simpan stok sebab takmau bebankan kita.

Sebab tu kata ilmu tu penting..Nak buat apa benda pun kena ambil ilmu dulu. banyak produk nutrilite amway

Leave a Reply