Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Barangan Amway

Barangan Amway

Korang pernah nampak produk2 ni dekat pasaraya? TIDAK!

Sbb barangan Amway sgt ekslusif. Dah 46 tahun di Malaysia tapi masih kekal Direct Selling no 1 dunia. Sbb Amway hanya jual kepada ahli yg berdaftar shj.

Sekarang lebih mudah. Walaupun tidak minat berniaga korang masih boleh membeli dengan harga ahli. Jom la daftar sbg Amway Privillage Customer .

Kenapa Amway sustain. Sbb semua produk Amway berkualiti. Menang membeli menang memakai. Jimat. Yg best tengah bulan yg mendung boleh ceria bila bonus masyukk dlm acc.

Best ke best? Pilihla nak jadi Amway Business Owner atau Amway Privillage Customer? Jom roger2 Nad ye

Produk Amway produk premium ?

“Barangan Amway ni bagus, vitamin-vitamin dia pun bagus,” kata mama ketika kami duduk-duduk bersembang di dapur, berbual pasal kisah Amway.

Mama ni dahulu orang yang aktif ber’Amway’. Di dalam rumah kami, tika itu ada pelbagai barangan Amway. Selalu aku ralit memegang dan melihat barangan-barangan tersebut.

Produk Amway produk premium.

“Habis tu, kalau dah elok, kenapa mama berhenti,” soalku lagi, tidak berpuas hati dengan jawapan mama.

“Yalah… kamu semua kecil-kecil lagi waktu tu. Selalu kena tinggalkan di rumah, kesian pula,” jawab mama.

Dahinya sedikit berkerut, saat mengimbau kenangan lama itu.

“Ha… kalau mama masih aktif ni, tentu mama ada duit pencen Amway,” kataku pula.

Eh! Kenapa tiba-tiba bercerita pasal Amway ni? Heheh. Itulah… nak beritahu aku dah join Amway. Aku join sebab produknya pun merupakan barangan kegunaan harian. Jadi sambil-sambil pakai, sambil aktif ber’Amway’.

Habis tu, tak menulis dah ke? Apa cerita buku solo.

Masih lagi menulis. Menulis buku solo tetap jalan, tetapi Amway pun aku buat.

Saluran untuk mendapatkan barangan Amway hanya melalui 3 platform sahaja

  1. Website Amway
  2. Kedai Amway
  3. Amway Business Owner mcm saya
  • Shopee
  • Lazada
  • Marketplace

Jika anda beli dari platform yang tidak sah mungkin anda terbeli barang fake or expired. jadi belilah dengan ejen Amway yang sah seperti saya.

nak belajar buat bisnes pun boleh. surirumah, yg bekerja, student or sesiapa sahaja yg nak dapat extra income & freedom lifestyle jom sembang tepi

Extra income melebihi pendapatan kerja hakiki.

Rezeki Allah Maha Luas…sape yg nak, dia yg dapat.

Kalau orang tanya kami, Kenapa Amway?

Jawapan dia sebab Bisness Amway low risk. Kita tak perlu pegang stok sebab kita ada kedai nya Kalau customer kita jauh kita tak perlu pos, semua Amway yang buat.. syiookkan

Dalam Amway ada bermacam produk, semuanya memang kualiti baik punya. Dari supplement, skincare, make up, barangan keperluan rumah, barangan penjagaan kereta, penjagaan diri dari rambut dan badan, barangan gadget dapur dan macam2 lagi lah ada. Best taw

Siapa suka barangan amway boleh join APC dan siapa nak buat part time dengan amway boleh join ABO.. Macam mana caranya?? Mehh sembang dekat

Jom tekan link di komen

Stop dah ke buat Amway?

Kalau stop, tak ada lah setiap bulan ada income. Cuma tak huha huha pung pang pung pang kat fb seketika.

Banyak, bukan lah bangga.

Sikit, bukan lah penghalang ibadah ini kerana Allah jua.

Syukur walau sedikit,

Mungkin, ikhtiar usaha bisnes yang kita lakukan Allah gantikan dengan rezeki yang lain.

Rezeki tu pelbagai,

Sikit yang berkah itu InsyaAllah cukup.

Banyak, bukan lah nak dibangga-banggakan.

Cukup lah sekadar memberi inspirasi kepada orang lain.

Banyak, bukan tanda berjaya.

Sedangkan berjaya yang sebenar adalah visi kita di akhirat.

Kelihatan berjaya di dunia tapi muflis di akhirat, Waliyazubillah.

Moga kita semua dilindungi fitnah akhir zaman,

Lindungi kita dari sifat keduniaan.

Alhamdulillah,

Nozie suka Amway sebab barangannya, produk-produknya.

Nozie last admit hosp problem hati (Mac 2020)

Start ada masalah 2012, bukan baru. Sebab tu Nozie tolak semua supplement dan jamu.

Mac 2020 Nozie admit sebab sakit badan (badan perempuan baru lepas bersalin) so, Nozie try lah jamu, walau tahu tak boleh.

Tapi Alhamdulillah Nutrilite adalah supplement yang tak kacau bacaan hati.

Cuma pengambilan selang sehari.

Panadol pun tak boleh ambil dose biasa ok.

Yang PERTAMA, Nozie suka gadget Amway.

Memudahkan urusan kerja rumah.

So, disebabkan suka ini lah Nozie join Amway Mei 2022.

Alang-alang Amway tolong bayarkan “kehendak diri”

Sehingga sekarang, actually ada je Apc/customer yang membeli. Cuma diri sendiri dah ada sifat malas nak update.

Apa-apa pun terima kasih semua yang berurusan dengan Nozie membeli barang-barangan Amway.

Alhamdulillah.

Masih ABO Amway.

Masih menerima bonus Amway.

Bila lagi nak kurus raya gais.

Menjadi dengan amalkan Set Kurus Organik!!!!

Kurus Sihat dgn Nutrilite Amway

Ini bukan ubat kurus ya. Tapi vitamin yang membantu dalam journey kurus kita. Makan kena jaga, ambil vitamin untuk bantu kita sesama kurus dengan sihat.

Set 3 Beradik, korang akan dapat Green T Plus, CB Plus & Lecithin E

Setiap item ada fungsi masing2 yg membantu badan anda untuk kurus!

Haaa, puasa dah dekat, raya dah dekat, Jom Kurus bersama

Mcm mana kami buat bisnes Amway ni?

Bertukar dari jenama kedai biasa ke jenama Amway.. Sebab apa..?

  • Sebab Setiap pembelian barangan Amway kita akan dapat PV / Bonus.
  • Berkualiti dan jimat pengunaan.
  • Dijamin Halal.

Apa yang paling penting setiap pembelian dapat bonus.. Macam mana nak dapat bonus..?

Mudah jer.. kita daftar sebagai ahli, bukan ahli skim cepat kaya tau.

Tapi Sebagai ABO ( Amway bisnes owner ) hanya denga RM60 kita dah boleh jadi owner dan memiliki perniagaan sendiri..

Ajak kwn2 n family buat sama2..berjemaah buat bonus.

Tak perlu simpan stock.

Berurusan melalui online pun boleh.

Jom sertai kami ubah dari BIASA KE LUAR BIASA..!!

MODAL RM60 DAH BLH ADA 1 KEDAI!! Rugi lahhhh kalau tak grab peluang niii…

Tapi bkn skim cpt kaya…long term biz..kena istiqomah buat akan dpt hasil yg sgt2 berbaloi! barangan amway mantop, jom beli

Leave a Reply