SELAMAT DATANG!

Amway Business Owner Aleeyn

BERMULA 3 APRIL 2024 – PROMOSI BIO C & SALMON OMEGA PWP CLEANSER ARTISTRY RM10!!

Tak pernah Amway buat sales gila macam ni. Saya rasa hari ni launching, esok lusa akan habis juga ni promo ni. Atau adakah hari ni juga akan habis? Hah kita tengok nanti.

Apapun saya nak kongsikan dengan anda apa manfaat kedua dua vitamin ni. Dalam banyak-banyak supplement, semua orang paling jangan tinggal 2 benda:

Vitamin C
Omega 3

Kenapa?

Vitamin C ni penting untuk apa?

Vitamin C sangat penting untuk:

  1. Pertumbuhan (growth)
  2. Pembaikan (repair)

Badan kita perlukan vitamin C untuk bantu PROSES BINA KOLAGEN. Kolagen ni pulak amat penting untuk kita ada kulit yang sihat, tendon, tulang rawan, ligament, salur darah.

Penyerapan zat besi yang optimum pun perlukan vitamin C.

Bila sel-sel badan cedera atau rosak contohnya disebabkan radikal bebas, nak REPAIR luka, nak MAINTAIN gusi, gigi dan tulang yang sihat, nak lawan kuman.. semua ni tergendala bila vitamin C tak cukup.

Hakikatnya, badan kita tak boleh hasilkan vitamin C sendiri tau. Kena dapatkan dari sumber dietary & supplement untuk cukupkan keperluan harian.

Saya pilih Vitamin C by Nutrilite,
dijamin halal, formula berkesan & menggunakan teknologi sustained-release utk bekalan sepanjang hari ๐Ÿ˜

Salmon Omega

Asid Lemak Omega-3 lemak baik yang sangat penting untuk otak, jantung, mata, kulit, saraf, hormon, dan lain lain.

Fungsinya membantu badan melaraskan kembali bacaan lipid hati, merawat radang, mengurangkan tekanan darah tinggi, mengurangkan diabetes, mencegah kanser, dll.

Tapi badan kita takleh buat sendiri. Kena ambik dari diet harian.

Ramai maklum ikan yang kaya dengan Asid Lemak Omega-3 ialah Ikan Salmon namun bukan saja kaya Omega-3 malah agak memerlukan poket kaya juga untuk membelinya.

Berikut antara ikan yang kaya dengan Asid Lemak Omega-3 namun boleh didapati dengan harga yang lebih rendah, seperti:

๐Ÿ”ธBawal Hitam, Siakap, Jenahak, Kembung, Bawal Putih, Selar Kuning, Sardin, Tuna, Tongkol, Bilis, Keli, Patin, Tamban, Lolong, Tenggiri, Talapia, Haruan, Belut, Mackerel, Kod, Herring, Trout๐Ÿ”ธ

Tapi nak telan semua ni hari-hari agak jenuh jugak bg saya. Sebab tu saya standby ambik Salmon Omega by Nutrilite. very the convenient & dijamin halal ๐Ÿ‘๐Ÿป

Nak cuba?
Inilah masa nya. Sebab untuk pembelian dua vitamin ni hari ni, anda dapat purchase with purchase (PWP) mini cleanser artistry yang berharga RM10 saje!

Yang dah pernah cuba cleanser ni pastinya takan cari lain. Ni bukan sekadar cleanser tau, tapi ia adalah SKIN NUTRITION yang membekalkannutrisi pada kulit kita. Ala ala tepek vitamin kat kulit muka tau ๐Ÿ˜

Sebab tu berbaloi sangat awak grab hari ni. Awak boleh pilih yang mana satu cleanser yang sesuai dengan kulit muka awak

  • Balancing Jelly Mini Cleanser (35ml): sesuai untuk kulit berminyak
  • Hydrating Mousse Mini Cleanser (50ml): sesuai untuk kulit kering, normal
  • Renewing Foaming Mini Cleanser (40ml): sesuai untuk kulit matang, kering (usia 35 tahun ke atas)

HARGA

RM184 – Bio C 60tabs + Salmon Omega 60 tabs + 2 Cleanser

RM312 – Bio C 120tabs + Salmon Omega 120 tabs + 2 cleanser

Nak dapatkan dua vitamin beserta pwp cleanser ni laju2 hubungi saya pagi ini k.

Farah Alina 0135767554

Leave a Reply