SELAMAT DATANG!

Amway Business Owner Aleeyn

Berpantang dengan Tenang dan Berkualiti Bersama Set Pantang Nutrilite: Rahsia Sihat Tanpa Bersusah Payah!

Berpantang dengan Tenang dan Berkualiti Bersama Set Pantang Nutrilite: Rahsia Sihat Tanpa Bersusah Payah!

Memandangkan semalam dua orang downline saya baru bersalin maka hari ini saya nak berkongsi topik yang penting, terutama untuk ibu-ibu yang baru lepas bersalin – Set Pantang Nutrilite! Macam mana nak berpantang dengan tenang dan sekaligus jaga kesihatan, semua ada dalam set ni. Jom kita explore apa yang buat set ni istimewa!

Memahami Keperluan Ibu Selepas Bersalin

Sapa yang tak kenal perasaan selepas bersalin, kan? Badan lemah, tenaga kurang, mood tak stabil, semuanya datang serentak. Kadang-kadang kita nak jaga kesihatan sendiri, tapi nak focus kat baby pun penting. Nak buat dua-dua ni, kena ada sokongan yang betul. Dan tu lah sebabnya Nutrilite datang dengan Set Berpantang ni.

Nutrilite: Brand Kepercayaan Ibu-Ibu Malaysia

Nutrilite memang brand yang dah lama dikenali dalam dunia suplemen kesihatan. Ibu-ibu memang dah kenal Nutrilite sebagai rakan setia dalam memberikan nutrisi berkualiti. Jadi, takkanlah kita nak lepaskan peluang mencuba set berpantang Nutrilite ni, kan?

Set Berpantang Nutrilite – Apa Ada Dalamnya?

Set Berpantang Nutrilite ni mengandungi beberapa produk yang memang dirangka khas untuk ibu selepas bersalin. Jom tengok apa yang ada dalam set ni:

  • Nutrilite Iron Folic
    Kandungan zat besi dan asid folik membantu elakkan kekejangan, tambah tenaga, dan baik untuk proses pemulihan selepas bersalin.

  • Nutrilite Soy Protein Drink
    Membantu menguatkan rahim , milkbooster, kulit cantik, energy booster, mengurangkan stretch mark, kawal nafsu makan untuk menjaga shape badan.

  • Nutrilite Bio C Plus All Day Formula
    Menguatkan sistem imun agar tidak mudah dijangkiti penyakit virus dan lain-lain, amat baik untuk bayi yang disalurkan oleh susu ibu bagi menguatkan sistem imunisasi.

  • Nutrilite Salmon Omega-3
    Omega-3 dari minyak ikan salmon membantu dalam perkembangan otak bayi, selain memberi sokongan kepada kesihatan jantung dan otak ibu. Juga membantu bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit dan atasi masalah perut buncit ibu.

  • Nutrilite Black Cohosh dan Soy
    Kombinasi herba Black Cohosh dan Soy membantu mengurangkan gejala-gejala tidak selesa seperti hot flashes dan mood swings.

  • Nutrilite Cal Mag D
    Penting untuk mengekalkan kepadatan tulang dan gigi, terutama selepas proses kehamilan. Juga sebagai milkbooster, melawaskan, mengelakkan sakit lutut, cramp, dan sakit pinggang.

  • Nutrilite Fiber Powder
    Untuk bantu sistem penghadaman, elakkan masalah sembelit dan membuatkan proses berpantang jadi lebih selesa.


    set pantang nutrilite

Kelebihan Set Berpantang Nutrilite

  • Memulihkan Tenaga dengan Cepat
    Dengan Nutrilite Iron Folic, ibu boleh pulih tenaga dengan lebih cepat. Tak payah risau nak jaga baby pun!

  • Mood yang Stabil
    Nutrilite Black Cohosh dan Soy membantu dalam mengawal mood, jadi tak payah risau mood swings yang tak terkawal.

  • Menyokong Kesejahteraan Tulang dan Gigi
    Nutrilite Cal Mag D membantu ibu pulih dan kembali bertenaga sambil menjaga kesihatan tulang dan gigi.

  • Memastikan Pengambilan Asid Lemak Omega-3 yang Cukup
    Nutrilite Salmon Omega-3 memberi sokongan kepada perkembangan otak bayi dan memberikan kelembutan kulit ibu.

  • Fiber untuk Sistem Penghadaman yang Sihat
    Nutrilite Fiber Powder membantu mencegah masalah sembelit dan menjaga kesihatan sistem penghadaman.

Nutrilite Mendukung Keceriaan Ibu Seharian

Saya nak kongsi beberapa testimoni dari ibu-ibu yang dah cuba Set Pantang Nutrilite. Memang seronok tengok pengalaman diorang, so jom kita dengar apa kata diorang!

1. Norlin, 28, Ibu Pertama
“Susah nak describe betapa Set Pantang Nutrilite ni membantu pemulihan saya selepas bersalin. Dulu penat sangat, tapi lepas try set ni, tenaga memang kembali dengan pantas. Lagi satu, mood saya pun tak teruk sangat, jadi senang nak handle baby yang demanding!”

2. Intan, 32, Ibu Tiga Orang Anak
“Selalunya lepas bersalin, badan kena handle macam-macam. Maklumlah anak ramai kan. Dengan Set Pantang Nutrilite ni, tak payah nak pening-pening nak beli supplement satu-satu. Lengkap semua ada dalam set ni, tak de la penat sangat nak follow schedule pengambilan.”

3. Aisyah, 35, Ibu Kedua
“Penat sangat dengan kerja rumah, uruskan baby, mood swing yang datang tak diundang. Lepas makan Set Pantang Nutrilite, rasa macam ada boost tenaga yang buatkan kerja harian jadi senang. Senang nak cope dengan semua.”

4. Nadia, 31, Pengalaman Selepas Bersalin Kedua
“Bersalin anak kedua ni memang cabaran. Tapi dengan Set Pantang Nutrilite, pemulihan saya lebih cepat berbanding sebelum ni. Saya boleh fokus jaga baby dan anak sulung tanpa rasa overwhelmed.”

5. Dina, 33, Ibu yang Aktif Berpantang
“Saya suka aktif dan tak suka duduk diam. Set Pantang Nutrilite memang jadi teman baik saya. Badan lebih sihat, tenaga lebih ada, dan saya boleh terus aktif berpantang tanpa rasa penat yang melampau.”

6. Mariana, 28, anak kedua ni pun saya amalkan set pantang Nutrilite
“Walaupun bersalin normal, saya senang nak buang air besar. Seawal hari ke-3 berpantang, saya dah buang air besar. Cal Mag D tu best, melembutkan najis dan sekaligus menyenangkan saya untuk ke toilet. Legaa sangat-sangat.

Set pantang ni bukan je bagi luka bersalin saya cepat baik, tapi memberikan tenaga berpanjangan. Seriously saya cakap, set pantang ni memang best! Even malam-malam berjaga susukan baby, tapi bila siang tu, tak rasa sakit-sakit kepala pun. Soy Protein tu memudarkan strech marks tau..Tak la nampak perut tu hitam je dari kesan strech marks.

Bila saya share cerita set pantang ni dengan kawan-kawan saya, mostly memang akan pilih set pantang ni sebagai pilihan mereka ketika berpantang. Alhamdulillah, apa yang saya kongsikan ni, saya dah lalui dan rasa sendiri kehebatan Set Pantang Nutrilite.

Tq kepada semua yang baca kisah cinta saya dengan Nutrilite ni sampai habis.”

 

Jadi, itu dia beberapa pengalaman dari ibu-ibu yang telah mencuba Set Pantang Nutrilite. Setiap pengalaman tu unik, tapi satu perkara yang sering berulang – badan lebih bertenaga dan mood lebih stabil. Kalau korang pun tengah mencari suplemen untuk pemulihan selepas bersalin, Set Pantang Nutrilite boleh jadi pilihan yang berpotensi.

Satu Perkara Yang Anda Perlu Tahu.

Amway Bukan Sahaja Sediakan Vitamin Untuk Ibu Berpantang,

Tapi Amway Juga Ada Set Bersalin Tropical Herbs!

SET BERSALIN AMWAY TROPICAL HERBS🤰🤱

Set ni lengkap untuk 44 hari dalam pantang. Vitamin makan juga, tapi sekiranya anda tengah mencari set bersalin pun Amway ada tau sediakan. Ada bengkung, pembersih feminin wanita, minyak bayi, sabun, minyak urut dan macam-macam lagi. Bestnya Amway ni!

Dulu masa saya belum kenal Amway, saya memang beli set ni dari jenama lain. Jenuh nak pikir nak study minyak urut apa yang ok, minyak baby mana yang sesuai, nipple balm yang mana yang rasi, sabun herba apa nak pakai. Tapi sekarang ni untuk anda, tak perlu dah nak serabut fikir dah, nah saya siap cerita kan untuk anda apa yang terbaik. The best for you mommy! 🙂

Kandungan Set Bersalin Tropical Herbs

Untuk dimakan:

🌿 10 uncang x Teh Herba
🌿 60 kapsul herha x Lepas bersalin 1
🌿 80 kapsul herba x Lepas bersalin 2

Untuk kegunaan Luaran:

🌱 20 uncang x Herba Pembersih Wanita
🌱 20 uncang x Herba Mandian
🌱 20 paket x Campuran Peramping Perut (Param)
🌱 15 paket x Campuran Penghangat Badan
🌱 15 paket x Campuran Penenang (pilis)
🌱 1 botol 60ml x Minyak Bayi (minyak telon)
🌱 1 botol 60ml x Minyak Urut Herba (utk ibu)
🌱 1 x Bengkung Lepas bersalin FREE
🌱 Carta dan cara Penggunaan setiap item Sepanjang Tempoh Berpantang

“Set ni sesuai tak untuk ibu menyusu?”

Jangan risau. Selain diperbuat dari herba-herba tropica yang pastinya terjamin HALAL. Ia juga TIDAK memberi panas badan terhadap IBU dan BAYI. Sudah pastinya sangat sesuai untuk ibu yang menyusu.

Sebab itu lah Set Bersalin Amway Tropical Herbs nih antara set bersalin berpopulariti tinggi dikalangan ibu-ibu di Malaysia

 

Pilihan Bijak untuk Ibu Selepas Bersalin

Jadi, kepada ibu-ibu yang tengah berpantang atau yang baru lepas bersalin, jangan lupa untuk berikan perhatian kepada kesihatan diri sendiri. Nutrilite hadir dengan Set Berpantang yang boleh jadi peneman setia dalam perjalanan berpantang anda. Dengan kelebihan yang sangat mencukupi dan harga yang berpatutan, kenapa nak lepaskan peluang ni, kan?

Jom, berpantang dengan tenang dan berkualiti bersama Nutrilite.

Pastinya, setiap hari akan lebih bertenaga dan ceria! Selamat berpantang!

Nak Beli Set Berpantang Nutrilite Bantu Luka Selepas Bersalin Cepat Sembuh, Bagi Tenaga

Boleh hubungi saya di

Farah Alina
Email: ukhti.farahalina@gmail.com
www.wasap.my/60135767554

Leave a Reply