Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Bonus Amway 2022

Bonus Amway 2022

Bonus Amway 2022 ? Macam nak nangissss…. Tak expect boleh cecah 4 angka…wanie expect dpt dlm rm600 je bulan ni…Wanie start buat AMWAY 28/2/2022… itu pun beli iron utk diri sendiri je… Dpt la bonus rm70…

Kebetulan…. 1/3/2022 Amway buat EPP NOXXA… Wanie dpt jual 7 biji je pada mulanya…Tapi alhamdulillah setakat hari ni dah jual 10 noxxa, 3 iron, 2 vacuum dan produk kecik2 yg lain…

Team wanie juga ada yg dpt jual iron dan noxxa…. Alhamdulillah syukur sgt..

Mulanya nak achieve 6% tu pun rasa seksanya lahai…..ni ada baki lagi 2 hari… Masih ada peluang nak capai 15%..

Yg seronoknya buat amway ni…. Wanie byk dpt customer yg serah diri… Tak perlu hard sell sgt sbb orang ramai dah tau products amway ni….

TQ semua yg support wanie…

Korang kalau nk buat.. Meh laaaa… Serius team wanie mmg sgt osem…. Kita akan ajar step by step dari zero…. Tanpa perlu pegang stok pun… Kita mmg fight dari zero…

BONUS 5 ANGKA ?

Masa dok meeting santai semalam dengan Bonda Zumi. Dia suruh kak ziha cek bonus tahunan.

Bonus bulanan 5 angka pun dah rasa cukup; rupanya ada lagi bonus tahunan. Maklumlah, kak ziha baru jadi silver producer bulan 7/2021 dalam bisnes Amway ini

Ya Allah; terkejut tengok. Banyak kali tanya Bonda, betul ke? Betul ke? Bonda cakap berbaki lagi 5 bulan untuk fiskal year 2022 Amway. Maknanya boleh target sampai RM50k. Tak terkata dan tak percaya

Buat semua anak2 team kak ziha; buat sungguh2 bisnes Amway ni ya. Kalau orang lain tak nampak peluang tu tak pe. Kita buat dulu

Kak Ziha pun awai2 buat Amway tak de orang nak follow pun. Kita buat je keje kita. Selebihnya serah pada Allah SWT. Ikut je cakap upline. Mereka dah lalui apa yang kita rasa sekarang.

Jangan sombong; teruskan belajar. Hadir majlis ilmu. Niat bantu seramai mungkin orang untuk sama-sama berjaya dengan kita. Kongsi kebaikan produk kita untuk tambah nilai pada masyarakat

BONUS SELAMAT MASUK AKAUN

Kelmarin punya cerita baru sempat nak update.. Bonus selamat landing masuk akaun. Syukur Ya Allah. Alhamdulillah, syukur Ya Allah.Saya seorg yg makan gaji,kerja office hour,berselang Bulan Oncall Dan dedicated team.setiap tahun pun dapat bonus,tapi bonus tak Banyak lah macam nie ooi.Tahun ke3,saya bersama Amway,BUAT bisnes biasa2(part-time) je dpt bonus tahunan sebnyak nie.Bonus tahunan tau.bulanan punya lain pulak. Bonus anak team pun lebat2 ooi.Alhamdulillah.Biz yg sngt adil.anda buat anda dapat.

Tq upline tercinta , Shafiadatul Ain , Anis Zulaiha tak pernah jemu bimbing . Jutaan terima kasih juga buat ADindez Husni dan Amirul Husni Ratzuan banyak sharing ilmu dan bagi semangat untuk kami terus berjaya,buat dan terus buat.

Doakan saya 2022, FDD, ISTAMBUL PASTI.

Terima kasih pada mak abah, adik beradik, suami Rujhan Alias yg sentiasa ada bersama , sentiasa doakan. Jgn putus doa tauu .
Ya Allah perluaskan Dan berkatilah rezeki Kami semua

JOM JADI AHLI AMWAY

Apa perbezaan APC & ABO

APC (Amway Privileges Customer)

  • Daftar RM20. Dapat voucher RM80 & dapat harga ahli
  • Boleh berbelanja lebih dari 450 jenis barang yg ada dalam Amway
  • Setiap pembelian dapat point dan boleh tebus point untuk pembelian seterusnya.
  • Hanya jadi pengguna sahaja. Tidak boleh berniaga. Tapi boleh upgrade ABO bila2 masa sahaja.

ABO (Amway Business Owner)

  • Bonus guna barang & berniaga
  • Daftar RM60, dapat voucher RM80
  • Dapat harga ahli, boleh menjual barang amway, dapat untung jualan barang.
  • Ada slip gaji, boleh guna untuk buat loan kereta & rumah
  • Berpeluang melancong ke luar negara
  • Group support yang happening & energetic
  • Berpeluang mendapat 14 jenis income
  • Produk yang berkualiti & mendapat pengiktirafan
  • Company yang kukuh & stabil. Amway dah bertapak 40 tahun di Malaysia
  • Tak perlu risau produk dikaji lebih dari 90 saintis di seluruh negara tau!
bonus amway 2022

KURUS MASA RAYA

Ada ni haa

Nak kabo y kiri tu bini tua Bidin.
Yang kanan tu bini muda Bidin

Kenapa lah tak kenal Amway masa raya Aidilfitri 2020 tu. Harap raya lah kita tahun 2022 ni ya? Kalau tak raya kita berguling ramai2 depan parlimen pakai tuala (acah2 gitu)

Tak aih nak kabo hasil setahun setia luaran dengan Artistry Amway . Dalaman dengan Nutrilite Amway ( collagen, Bio C, Cb Plus, Body Key, Lecithin, Omega , Probiotic, Soy Protein) eh banyak nya kena makan mana ada modal sis

Tak lah. Saya mampu makan sebab saya beli dan dapat bonus kepuk kepuk 4/5 angka semula dalam akaun.

Untung kan beli kedai sendiri? Beli kat luar dapat resit “Thank You Please Come Again” je? Lansung tak hargai customer kihkihkih. Jadi pengguna bijak ya. Dah 2022. Supplement beli kedai sendiri. Sabun. Skin care. Ubat ketiak ubat gigi. Macam2 hado. bonus amway 2022

Best ke best?? Nak join dapat 4/5 angka macam Mokroh cekidaut komen

Never ever going back to 114kgs
Current mission 55kgs
Current weight 62.5kgs

BARU 4 BULAN, BONUS TAHUNAN TERKUMPUL SETAKAT BULAN DECEMBER 2022 DAH

Subhanallah..

Allahuakbar…

Macam tak caya

Baru 4x qualified 21%,

Bonus tahunan terkumpul dari September – December dah banyak macam ni

Menggigil tangan bila tengok

Tak pernah dapat reward bonus tahunan sepanjang bisnes

Ni la dulunya yang mentor KakTi tunjuk.

Dia tunjuk dekat KakTi, buat Amway, ada bonus tahunan.

Masa tu bonus tahunan mentor KakTi 200ribu.

Terbeliak KakTi tengok.

Bulanan lain, tahunan lain.

Terus KakTi nak buat Amway.

Abah memula, tak caya bonus2 Amway ni.

Tak logic ada company bagi bonus banyak2 macam tu.

Pemurah bebeno company tu.

Mana ada company baik hati macam tu.

Tapi bila diri sendiri dah dapat, tersenyum dia.

Tak sia-sia dia izinkan bini dia buat Amway, setiap malam izinkan isteri belajar buat Amway.

Berbaloi-baloi Amway reward!!

Ni baru sampai bulan December.

Sampai bulan Ogos, Agak2 berapa bonus tahunan Amway bayar kami?

Berapa yang kami terpaksa terima dari Amway?

Alhamdulillah..

Tepat keputusan kami untuk bertindak.

Kawan-kawan, buat sesuatu.

Menunggu dan bersabar bukan satu-satunya pilihan yang ada.

Buat sesuatu.

Awak mampu ubah.

Baru 7 bulan buat Amway,

Kehidupan kami sekeluarga berubah 360darjah. bonus amway 2022

Leave a Reply