Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Bonus New Diamond

Bonus New Diamond

Tayang sket.. bonus NEW DIAMOND.. dalam setahun fiskal year Amway. Insentif Amway bersama Core Plus.. memberikan ganjaran lebih extreme.

Tuan Bonus tu buat rumah banglo banyak bilik, CASH. Beli kereta baru.. bayangkan berapa banyak perkara boleh selesai dengan jumlah fulus tu.

Berapa banyak orang yang dia boleh bantu..Berapa banyak dia boleh bagi sumbangan pada zakat..Ambil sbg Inspirasi. Kita pon boleh.. saper nak? PM upline platinum yg aktif dan positif.

4 Bulan. Never Failed BFI bonus. Alhamdulilah ini belum closing lagi.

nak buat sendiri boleh je tak payah tolong orang, tetapi aku pilih tolong orang kat bawah dulu before diri sendiri punya. bonus new diamond

BFI bonus ni dapat kalau team kita capai target 3% dengan 3 kaki. So kalau kau tak tolong orang ko tak dapat bonus tue amway tak bagi.

Tak mudah ya nak pulun ngajor orang, tunjuk dari sekecil benda hatta cara nak delete video kat tiktok pon aku kena buat video demo

Jauh beza dgn bisnes lama duduk je sorang2 layan diri. Nak pecah tembok diri mula jawab call, mula reply whatsapp orang, mula ambil berat pasal orang not so easy for me.

Tetapi Allah izinkan aku dapat buat, maka 4 bulan tanpa failed BFI BONUS!ALHAMDULILAH.

Bisnes mudah, patuh syariah, sijil halal, award melambak2, suplement no 1 dunia.

Tak payah simpan stock bawah katil, tak payah ada minima purchase nak kekal ahli & banyak lagi. Lelaki ke pempuan ke semua boleh. Bisnes makcik-makcik yg dah terbukti bertahan dalam dunia lebih 50tahun.

Nak tanya pape roger je, nak jadi cctv pon boleh je hahaha. Salam Ahad semua. Jom nk celoteh sikit. System bonus Amway yang sangat Adil. Walaupun di level yang sama..bonus tetap lain-lain.

Contoh yang benar. Nampak tak masing2 capai 3% ? Kenapa bonus downline lagi banyak ? Sebab downline buat lebih dari upline. Konsep Amway sebenar dan yang betul. sapa buat lebih , dia dapat lebih.

Amway bukan KAYAKAN orang atas sebab tu, Amway BERTAHAN lama dalam Malaysia 46 tahun.bukan ala-ala viral jap org semua buat lpas tu tenggelam tak dgr khabar
System yang adil sangat tau

ni namalah network business, bkn skim cpt kaya ke multi level marketing org bawah buat org atas yg kaya raya.. ni sape buat lebih dpt lbih.. sape buat sikit dpt sikit.. adil
kan

Hebat Kan company Amway

Direct selling no 1 di dunia pulak tuu.bukan setahun je no 1 dah bertahun-tahun.. tak caya?? gi ty Mr G brp thn dah asyik-asyik no 1 takdak no lain. Sapa kata susah buat Amway.”Susah” tu adalah minset dalam kepala kita.

Kenapa orang lain buat Amway 4 bulan je pun dah dapat bonus RM4000…!!! Apa yg beza kita dengan dia..Dia yg berjaya tu ada 2 tangan, 2 kaki, 2 mata… Sama jer dengan kita kan..??? Cuma usaha dan kesungguhan dia yg tak sama dengan kita..

Dia sepanjang masa kerja keras.. Buat sharing, buat promosi, buat penajaan, dan macam macam lagi

Kita..???
Takkan kita tak boleh buat camtu..
Cuma kita malas jer..
Cuma kita banyak alasan…

Mulai sekarang.. Buang semua sikap negatif tu.

Bahan, tunjuk ajak dah kami beri..
Anda perlu bertindak untuk berjaya.
Perlu bertindak untuk ubah hidup.

Buat giler giler bisnes amway ni..
Setahun jer..
Lepas tu kita akan hidup bahagia selamanya..

Amway ada pencen, Amway boleh diwariskan pd anak cucu..

Tekat buat Amway..
Tak faham, tak tau…
Cepat wasap upline , mentor atau sifu..

Anda pasti berjaya. bonus new diamond

bonus new diamond

Kenapa Amway? Kenapa bukan Way yang lain??

*Nak kongsi sikit kenapa perlu kita memilih Amway. Amway ada lebih 800 barangan. Kebanyakannya adalah keperluan Rumah. Perniagaan Amway kukuh* dan relevan sejak mula dibuka 1959 hingga ke hari ni. Orang sentiasa pakai barangan Amway.

Produk Amway Berkualiti Tinggi. Core Product Amway dihasilkan sendiri oleh Amway. Ada saintisnya, ada kilang sendiri, ada Paten yang dibayar berjuta dollar.

Barangan Amway, Barangan Keperluan harian. Kita sihat ke ,kita sakit ke kita tetap memerlukan barang keperluan harian ubat gigi, sabun mandi, sabun basuh baju dan lain2. Orang yang diberhentikan kerja juga akan pakai ubat gigi, pakai sabun mandi, betul??

Produk yang menjimatkan belanja

Ramai orang kata barang Amway memang baguuuss tapi mahaaaalllaaaa..Betul mahal. Sy setuju. Tetapi kalau dah deodorant beli sebotol Rm30 boleh pakai sampai 10 bulan. Kira balik lah mahal ke murah.
Kos sebulan baru RM3.00

Yang ko beli deodorant RM8 sebotol lepas tu tiap2 bulan kene beli. 10 bulan dah RM80.. hah mahal ke murah?

Amway Patuh syariah. Kita sebagai umat islam perlu tahu Amway patuh syariah.. setiap pembelian kita secara EPP ansuran 4 bulan dan belian kad kredit secara ansuran.

TIADA INTEREST DIKENAKAN. LEMBAGA TABUNG HAJI antara shareholder terbesar Amway Malaysia.
Dalam Lembaga Tabung Haji ada Panel syariah. Jadi bukan simply masukkan duit tabung haji kita dekat mana2 company.

40% Shareholder Amway Malaysia dari Kerajaan Malaysia. KWSP, PNB, LEMBAGA TABUNG HAJI
Dan banyak lagi.

Moneyback Guarantee

Setiap barangan Amway ada Moneyback Guarantee core product 90hari. Dah pakai deodorant amway sebulan, tiba2 rasa tak puas hati ,pulangkan balik dekat Amway sendiri nanti amway pulangkan balik duit penuh kita.

Perniagaan Amway Ada Pencen. Ramai org tak tahu yang buat Amway boleh dapat pencen. Apa maksud pencen dekat sini?

Pencen tu maksudnya kita kerja sekarang kita dapat duit, bila kita berhenti buat kerja Kita MASIH DAPAT DUIT. Itu lah pencen kan..itu namanya Passive income.

Jadi dalam Amway kita ada pencen. Nak dapatkan pencen tak perlu buat amway sampai 30 tahun lah.. bukan mcm tu.. Bina perniagaan Amway bersama group kita dan kita bantu group kita capai 21% bila kita bantu ahli kumpulan kita capai 21% Amway sendiri akan beri Pencen pada kita.

Sampai bila pula nak dapat pencen? bonus new diamond ? Selagi group yang kita bina terus berkembang dan pencen tu berterusan sampai anak cucu cicit piut kita.
Ini juga telah banyak bukti di Malaysia ni.

Pendapatan yang boleh diwariskan

Betul dan sudah banyak bukti di Malaysia ni sebab amway sudah lebih 40 tahun di Malaysia .
Emak ayah meninggal dunia, anak ganti tempat mak ayah sebagai emerald direct Amway.

Ayah meninggal dunia anak umur 18 tahun ganti tempat ayahnya sebagai Seorang Double Diamond Amway yang income tahunan melebihi RM700,000

Kalau kerja luar Ayah sebagai VICE PRESIDENT meninggal dunia.
Isteri atau anak boleh ganti tempat ayahnya? Income pula mcmana boleh dapat tiap2 bulan?
Kene fikir..

Kita Boleh Bina Network merata Malaysia* dan negara yang ada Amway
Amway dari dulu lagi dah fikir masa depan.. sebab tu konsep perniagaan Amway Networking.. bukan Too much selling.. faham yer..

Kalau Amway suh menjual menjual menjual.. sampai bila kita larat menjual??
Kalau kita ditakdirkan sampai umur 80 tahun waktu larat lagi ke menjual?

*Sebab itu konsep Amway ni Networking..* Bina Network n User..dalam masa tu kalau suka menjual sila lah tiada siapa larang.
Cuma jangan asyik menjual saja untuk dapatkan untung runcit.
Sebab kalau mcm tu kita bukan bina perniagaan Amway tapi kita hanya penjual barangan Amway sama mcm org jual produk diluar conventional Business.
Jadi kita boleh bina network hingga ke luar negara dan pelbagai income dan mata wang masuk ke kita.

Amway Ranking No.1 DIDUNIA

Amway sudah lebih 10 tahun menjadi Direct Selling No.1 didunia.. Untuk capai ranking no.1 dunia memang sukar tetapi nak kekalkan takhta no.1 didunia sangat sangat sukar dan Amway telah buktikannya sudah lebih 10 tahun berturut2 menjadi no.1 Dunia.

*Kita partner kepada Amway bukan kita bekerja dengan Amway tau..*Jadi kita harus berbangga dan tak malu untuk kongsikan peluang Amway ni pada org lain..

Sebab kebanyakan org yg jumpa malu nak cerita Amway dekat orang lain 1 sebab ialah ABO tu sendiri tak tahu Fakta Amway! Xpe perkara ni bole belajar kn..

Terima kasih pada korang yang baca mesej ni dari mula sampai akhir..Sekali lagi nk cakap bukan taksub Amway tetapi dh nampak apa benefit Amway pada kita semua. bonus new diamond

Leave a Reply