Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Cara Jadi Agen Amway

Cara Jadi Agen Amway

Cara Jadi Agen Amway . Sambil tunggu padi berbuah.. ada yang bertanya nak jadi agent public mutual dan ahli amway. Ramai yang tanya tak semestinya produktif. Saya tak memilih. Kalau nak saya up kan dulu.

Ada yang akan jadi bintang ada yang jadi meteor jatuh ke bumi. Macam tanam padi juga. Tanam padi lalang pun turut sama.Tapi kalau tak tanam padi.. lalang naik, padi pasti tiada. Marilah saya ajar cara mudah buat bisnes online ni. Dapat 5 bintang tak pe dah tahun ni

MACAM MANA BISNES AMWAY ?

Wow woww. Macam mana bisnes Amway ni ?..Dulu menyesal tak buat awal²….Sebelum sya join biz amway,,sya pernah menggunakan produk Amway..asal guna je terus sya tukar niat ke bisnes..sebb sya sdh jatuh cinta dengan kualiti produk,sgtt best gila,natural pulak tu dan berkesan!!….

Lepas saya dah daftar jadi ABO iaitu (AmwayBusinessOwner) terus jadi owner produk @ bisnes,dan sya tak ada agent @ dropship,amway terus jadikan saya business owner,best nya ada kedai sendiri, produk pun semua berkualiti dan organik,dan pelbagai jenis produk ada,semua ADA..hanya bermodalkan RM60 sahaja..

Sya pun stiap hari join kelas, dan apa yg sya faham betul² membakar semangat sya…kenapa?? Sbb sya sgt² excited, amway ada 14 cara dapat income bukan itu sja,,amway juga ada pencen,dan bayangkan suatu hari nanti kita sdh tiada di dunia ini dan network kita sedang berkembang, amway tetap akan bagi income/bonus kita dengan pewaris bisnes Amway kita..amway bonus boleh diwarisi oleh anak² @ keluarga kita..

Setiap kali kita beli produk ,walaupun 1 produk,,terus dpt bonus,dan team² buat oder terus dpt bonus,kalau kita capai 3%-21% dapat bonus juga..ini bonus pembelian,,belum campur income jualan,dan pencapaian % kita..selagi tinggi % selagi bnyk income…amway unlimited income
Kalau capai 21% dpat lagi bonus tahunan 20k…

MANA TAK SADO

Jadi housewife zaman kini mau dok melangut saja kann rugi..

Jadi mcm #gengkakoks, sambil melangut, sambil main hp, hangkut stock berpeluh tiak2 pun tkpa deodorant kami di jamin berupaya melawan bau busuk tiak. Money back guarantee gitu.

Ni sebahagian hasil tuaian. Sebahagian lgi utk customer jauh kita pos, kita follow up cara guna sampai pandai. Ada masa kita jumpa com pipi gitu.

Ok apa.. Isi masa lapang,Tambah duit poket, tmbh positive vibes around, ok la kan?

Sapa area ampang angkat tangan. Saya abo sah anda, #gengkakoks agent amway ampang.

IRON PHILIPS AMWAY MAHAL ?

Mahal² pun ramai yang berebut nak dapatkan iron ni. Kenapa? Sebab iron philips ni memang hebat tau. Jom kita baca ape sangat yg best iron philips amway ni

  • Tank boleh dibuka dan mudah alih jadi senang untuk mengisi air
  • Lebih ringan, takdelah memenatkan tangan setakat 100 helai baju tu selamba je no hal lah.
  • Cara decalc (pembersihan) iron sangat mudah. Letak iron tempat decalc dan tekan butang decalc.
  • Tiada bunyi bising
  • Suhu tak perlu dilaras², iron ni kan smart boleh detect sendiri jenis kain camne, jadi xpayah lah nak ekjas² suhu bagai
  • Dijamin tidak meninggalkan kesan terbakar pada semua jenis kain yg anda seterika
  • Fungsi keselamatan automatik untuk penjimatan tenaga

Ini adalah antara ciri2 kelebihan iron philips ni
Jadi tunggu apa lagi, sape nak tanya atau nak order boleh terus pm saya

Cash dialu alukan kan
Open kutu iron philips 10bln, 4bln & 6bln..

SALE TODAY

Kalau ikotkan mmg x cukup stok tu….nak je kebas stokis tu bawak blik #gomuse…. Ginilah cara k.ahh niaga hari2…produk ni la hari2 k.ahh jual….. K.ahh fokus pada 1 syarikat jah pd 1 kerja… Bukan arini niaga #shom..esok niaga #avon…lusa niaga #amway…. Ehh..ore tgok pon serabut…..kita kena letak matlamat depan…aku niaga ni ape yg aku nk??? Bukan ikot org kata itu ini…ikot kata hati sendri la…

K.ahh bersama shom hampir 2 tahun dah ..k.ahh sronok biznes shom…byk manfaat k.ahh dpt… Bukan setakat niaga untung runcit bonus serta reward…tp ukhwah 1 #mesia yg amat k.ahh hargai…x thu mana dtg org2 baik…hebattt…tq Allah hadiahkan hambaMu ini dgn org2 hebat dan baik..

Paling bestt niaga produk shom..hanya di rumah..duk baring tekan2 enpon…org pm nk produk..ehh x pyh buka kdai…..lg #bestt kita nk tmbah stok hanya oder on9 saje….buka system sendri kau tekan ape kau nakk…walaweehh…mudah tahap #kenyitmatasebelah. cara jadi agen amway

cara jadi agen amway

BAGAIMANA NAK JADI AGENT SAH / PENGEDAR AMWAY

Untuk jadi agent sah, perlu lah daftar ahli AMWAY terlebih dahulu. Berapa tu nak kena daftar ahli? Mahal ke tak? Tak lah, cuma RM 60 je untuk tahun pertama dan RM20 untuk renew keahlian setiap tahun selepas tu dan paling penting dapat cover insurans suami isteri rm 10000

DAFTAR SEKARANG . APA YANG KITA DAPAT BILA DAFTAR AHLI AMWAY NI …. ?

  1. Nanti bila dah register, first sekali ” anda akan dapat nombor ahli “ untuk login pada Online System AMWAY
  2. Kat dalam tu nanti boleh download Soft Copy Starter Kit dan juga Soft Copy Produk Katalog yang paling Latest.panduan perniagaan juga akan dihantar pos ke rumah anda.

  3. Jadi cara ni memang paling sesuai lah pada semua yang nak jadi @ memang dah jadi pengguna tegar Produk Amway ni.Produk amway ini sudah hampir 40 tahun berada di pasaran.

  4. Baik untuk kegunaan sendiri dan keluarga, ATAU yang berminat untuk mula bisnes Online @ Offline.Kita guna dulu kemudian bila dah rasa kebaikannya baru semangat nak war2kan pada orang dgn penjualan pula.

MENGAPA PRODUK AMWAY MAHAL?

Ramai haters Amway pertikai produk keluaran Amway nih semua mahal-mahal. Kawan-kawan, barang baik memang mahal. Produk Amway semua jenis esklusif dan terpilih di antara yang terbaik. Korang mesti nak tahu kenapa barangnya mahal kan?

Sbg contoh: Harga Deodorant & Anti Perspirant Roll harganya rm36. Biasanya admin panggil ubat ketiak. Memang mahal tapi dari segi penggunaan memang menjimatkan. Tenyeh 3x kat ketiak boleh tahan 48 jam setiap kali penggunaan. Kalau admin pakai boleh tahan 3 bulan.

MAHAL TAPI BERKUALITI (BAHAN)

Yang ini admin mungkin tak perlu terang panjang lebar. Umum semua mengetahui produk Amway semuanya adalah terbaik. Head To Toe. Masih mengguna pakai contoh deodaran. Deodaran nih tergolong dalam salah satu Kategori Dandanan Diri iaitu Penjagaan Badan yang menghalus dan melindungi kulit (Protect +). Bahan yang digunapakai adalah daripada bahan semula jadi iaitu White Tea (anti-oksida), Mineral , Ekstrak Bilberry (Vit C+ antioksida).

Dan lagi, botol deodaran tu pun diperbuat 100% daripada bahan guna semula (recycle) bagi mengurangkan penggunaan bahan plastic yang mudah tercemar.
End Up  Selamat dan gunakan Tanpa Was-Was!

Wow…amazing.. haha. Kalau admin cakap cara pembuatan yang diperbuat 100% daripada tenaga angin sebagai ganti tenaga elektrik tentu korang cakap admin tipu kan. , biarlah hal nih admin biarkan diri anda diselubungi misteriii..

MAHAL TAPI … tak ade tapi tapi lagi. Kalau saya bagi 10 pun belum tentu ada yang percaya. Hihi ..Moral of the story, please buy one and feel it yourself. Itu lah yang terbaik. cara jadi agen amway

Leave a Reply