Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Cara Start Bisnes Amway

Cara Start Bisnes Amway

Cara Start Bisnes Amway ? Ada yang tanya, macamana nak mulakan bisnes Amway ni??? Jawapannya…Anda hanya perlu register ahli RM60 SAHAJA.

Then dah layak dapat harga ahli. Boleh beli untuk kegunaan sendiri atau pun nak jual. Amway ada 700+ jenis product,semuanya best2 dan organik pulak tu. Dapat lagi Voucher untuk ahli baru…(RM20+RM20+RM20) Daftar ahli macam FREE jer weh.

Tak Perlu simpan stok banyak2. Sebab barang yang orang nak kita akan order bila dah ada buyer…Dan tak perlu susah payah kita nak pergi pos sendiri sebab amway yang akan deliver kepada pembeli.

So ape tugas kita??? Kita hanya perlu sharing dari hati. Dari pengalaman sendiri menggunakan barang2 tersebut. Ada orang nak, baru kita submit order secara online boleh…nak walk in ke mana2 kedai terdekat pun boleh. (Semua bergantung pada kita)

Then ape benefit yang kita akan dapat???

Setiap barang yang kita beli atau jual tu ada nilai pointnya. Dari point yang terkumpul tu la akan menentukan brape % bonus yang kita layak. Lepas tu Amway akan terus masukkan bonus ke akaun kita pada bulan seterusnya(kalu kita layak bulan ni)
Ok ke Ok???

Jadi kenapa perlu takut nak join ahli? Takde paksaan samada nak menjual atau nak guna sendiri je. Peluang samarata tak kisah sape join dulu atau kemudian. Yang penting sapa yang buat lebih, dia akan dapat lebih. Adil kan?

Jadi dalam bisnes ni…Kita hanya perlu keep on sharing je. Tak perlu paksa orang. Sape yang rajin share dan berkongsi peluang pada ramai orang…(Lagi ramai orang yang dia bantu utk dapat income) InshaAllah baru lah dia akan berjaya. Bisnes ni tak boleh buat sorang2…Kena ada teamwork.

Nak buat sorang boleh, tapi takkan tahan lama da takkan ke mana. Dan paling best dalam bisnes ni kita hanya susah – susah sementara je (masa fasa nak bina team) Tapi inshaAllah oneday bila kita dah berjaya lahirkan ramai leaders (bantu mereka dapat sama macam kita) InshaAllah masa tu income keep on growing dan kita pun dah dapat UNCOMMON FREEDOM

Ini yang takde dalam dunia luar yang kebanyakannya makin tinggi jawatan makin pening kepala. Makin banyak income,makin takde MASA! Sape setuju dengan saya seppp sikit

Rahsia Tambah Income Amway

Alhamdulillah terima kasih K.intan sbb bagitau Amway ada rahsia untuk tambah income tanpa perlu modal yg besar.

Syukur sgt2 wlpn saya kerja tapi amway tak mengganggu waktu bekerja saya.Saya lebih teratur sejak join bisnes ni.Mula2 tu saya tak percaya pon pada diri saya terima kasih K.intan sbb percayakan saya.

The best development adalah diri saya, dari seorang yg introvert dah boleh menyesuaikan diri dlm apa jua keadaan dan 1mula bergaul secara positif.

29hb dpt msg mcm ni, uolss tau tak rasa pa?? Rasa nk reyau tau.Reyau sbb akhirnya berguna jugak aku pada alam semesta..kuang kuang kuang.

Dear adik manis, saat kakakmu berkata U can do it, yez you did it, go go, fight for your right jgn lemah,keep strong u better than you think, sebenarnya Kakakmu ini juga sedang bertarung dgn dirinya sendiri sedang berjuang untuk dirinya melalui dirimu..

Perghh jarang aku tacing di pagi senin nih tapi pagi ni Klang mendung barangkali.Suatu hari nanti kamu akan mula memahami nikmat sebenar sebuah kehidupan adalah dgn memberi yg terbaik untuk hidupmu dan kehidupan org lain.Hari ini kita dibantu dimpimpin dan diberi galakkan pastikan kita juga sperti itu membantu org lain yg memerlukan.

Kakakmu juga bermula dgn dibantu,dibimbing diberi kepercayaan oleh upline2 di atas.Itulah uniknya sebuah ukhwah bernama Amway tidak penting siapa kamu kita sama2 saling bantu membantu.Love this Culture so much HANLEGACY.

Cari Leader Amway Supportive

klu uolls nak berbis penting cari leader dan team yg supportive,yg tak tinggal,yg aktif

klu sekadar nak membeli pon sama

sbb nnt kita mesti nak tanya apa apa kan sesudah beli

atau mungkin akan dtg kita terbukak hati nak berbisnes

so,

cari team yg aktif dan leader yg membantu!

team BE i dan team amway i dua dua power

dua dua mader i power,

uolls nak try BE(aulora) cari i

nak try amway cari i jgk

Cara Start Bisnes Amway

Betul ke buat Amway ni berbaloi?

Dah lebih 4 thn saya bersama Amway, kalau tak berbaloi dah lama saya tinggalkan.

Tapi kepuasan yg plg best bila dapat bantu ramai kwn2 yg nak membina income sendiri smada secara full time atau part time dalam Amway. Biz Amway ni adil. sape buat dia yg dpt hasilnya.

Kebanyakkan dr team kami ni dr background yg berbeza. Ada golongan profesional, penjawat awam, surirumah, ibu tunggal dan mcm2 lagi. Kenapa mereka berjaya? Sbb mereka ada BIG WHY dan IMPIAN yg besar utk kelangsungan hidup dan demi keluarga.

Ni semua income bulanan dari group kami yg telah membina Amway bersama2. Ada yg baru 6 bulan, ada setahun, 2 thn. Belum termasuk 13 pendapatan lain. Ada juga yg dah layak dapat pencen dan melancong luar negara secara percuma.

Jika mereka boleh, anda pun pasti boleh. Cara Start Bisnes Amway

Yang penting
1. Niat yg betul
2. Buang ego
3. Rendah kan diri
4. Tak jemu belajar dan mencari ilmu
5. Sentiasa bersama upline dan mentor

Nak tahu lebih lanjut apa lg pendapatan Amway boleh bagi?

Free Trip Langkawi Amway

Pagi ni kami fly ke Langkawi,free perlancongan dari Amway 4 hari 3 malam. Seronok tak terkata. Sebab 1 sen pun tak keluar. Sampai2 airport terus dapat layanan VVIP. Siap dapat duit belanja lagi dari Amway..1st time naik flight MAS.

Belum sampai Westin Hotel lagi. Dari semalam semua pakat wish happy honeymoon..alololo…. Teamuda,kita buat Amway betul2 ,next kita melancong sama2

Terima kasih mami Humaira Solehah abah Khairy Tajudin hantar kami sampai ke pintu gate masuk..hihi.. Sayu pula hati terkenang mader Yuslina Yusof dan En Fauzan Azim tak dapat hantar kami.

Terima kasih abang2 ku,tolong hantar kami ke airport. Tak tidor malam deme nak hantar kami sebelum subuh. Buat ibunda tercinta,terima kasih tolong jagakan anak2,tak terbalas jasa mu. Cara Start Bisnes Amway

Leave a Reply