Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Circle Bisnes Yang Positif

Circle Bisnes Yang Positif

Circle Bisnes. Ramai orang daripada pembaca blog saya ni whatsapp nak mendaftar sebagai ahli Amway dengan saya. Namun, bila saya nak mendaftarkan mereka, ada yang namanya dah ada dalam sistem Amway Malaysia dan masih aktif. Saya beritahu mereka, keahlian masih aktif dan jika nak buat bisnes Amway, kena cari upline yang anda register dulu. Namun, mereka membalas..

“upline saya tak servis saya”
“saya tak tahu siapa upline saya”
“upline nya tak buat bisnes Amway dah.”

Saya dengar pun kasihan, tapi saya tak boleh buat apa-apa sebab saya harus patuhi etika dalam perniagaan Amway. Saya beri solusi kepada mereka dan akhirnya mereka setuju dengan gembira.

CARI UPLINE YANG AKTIF

Sebenarnya penting untuk anda mendaftar sebagai ahli Amway dengan Amway Business Owner (ABO) yang aktif. Macam saya hehe.

Sebab nya begitulah, anda akan berurusan dengan upline anda setiap hari. Upline anda akan menjadi mentor bisnes anda, akan guide dan bimbing anda dalam perniagaan Amway anda yang baru nak bermula.

Alhamdulillah, saya bersyukur berada dalam circle bisnes yang sangat positif, berada dibawah bimbingan upline upline yang hebat. Coaching padu, program banyak, seminar setiap bulan malah meeting mingguan pun ada.

Macam malam tadi, kebetulan saya berada di Selangor jadi saya pergi ke Centre Meeting di Elmina Shah Alam bersama dengan anak cucu team saya. Alhamdulillah, banyak ilmu dan semangat yang digarap. 🔥🔥🔥🔥

Suasana centre meeting setiap hari Jumaat

Lepas habis centre meeting, team saya ada meeting after meeting pula. Santai-santai mengeteh dengan rakan bisnes, uplines yang dah otai dalam Amway.

Semalam kan, bila duduk semeja dengan orang lama yang dah buat bisnes Amway berpuluh puluh tahun , terasa kerdil diri ni. Saya cuba untuk korek tips bertahan dan konsisten kepada mereka, apa rahsia bertahan sgt lama dengan Amway?

Katanya, kerana produk Amway ni sendiri.

Bila kita dah pakai produk, dah rasa kesan yang baik pada diri dan keluarga, nescaya kita takkan berpaling. Tambahan lagi, produk Amway ni sgt memberi 1001 kebaikan kepada keluarga.

✔️ pakai sabun basuh kain Amway yang natural dan selamat pada kulit
✔️makan vitamin nutrilite yang bebas daripada 3P dan hasil kajian ratusan saintis
✔️ guna deodoran yang organik dan melenyapkan bau badan
✔️pakai ubat gigi, berus gigi, mouth spray dan segala jenis oral care daripada glister yang terbaik
✔️ miliki gajet rumah yang sgt sgt membantu pengurusan rumahtangga

Banyakkk lagi lah. Kalau dah nikmati kesan sebaik ni, tak de erti untuk tak bertahan. Saban hari sentiasa bersemangat untuk berkongsi kebaikan produk kepada masyarakat, to help people living in better lives. 

Fuhhhh!! 🔥🔥🔥 Dengar sharing daripada mereka, saya balik ke rumah dengan sebakul cinta kepada perniagaan Amway dan pulang dengan motivasi yang dah dicaj 100%

Alhamdulillah untuk rezeki berada dalam kumpulan Amway yang letops!

Anda sedang mencari circle business yang memotivasikan? Jom join kami

Alin still buka seat untuk new protege May. Klik link dibawah utk terjah wasap alin ok.  KLIK SINI😉

Bersama sebahagian anak team saya. Bergambar dulu sebelum masuk centre hehe

Bersama Emerald Ibu Ani yang baru pulang dari trip Amway ke Paris. Ibu Ani dah berpuluh tahun buat perniagaan Amway ni.

Meriah kan team saya. Semua orang tak lokek berkongsi ilmu dan semangat. Together we rise!

Otai Amway berkongsi nasihat. Best ke sangat best tengok team saya! Haha jom wasap saya lekas!

Leave a Reply