Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Dari Dropship Ke Amway

Dari Dropship Ke Amway

Dari Dropship Ke Amway ? Dalam banyak-banyak bisnes yang saya buat sebelum ni, kenapa saya jump to bisnes Amway?

Saya pernah try hard buat banyak bisnes dan saya pernah try hard untuk stay dengan 1 bisnes. Tapi pilihan untuk berada dalam Amway bukanlah plan yang ada dalam kepala saya selama ni.

Daripada Dropship – Founder – Dropship balik sambil-sambil jual juga produk sendiri, banyak perkara setahun dua ini yang saya rendahkan ego saya untuk mencuba perkara baru.

Sebenarnya, saya dah lama cari bisnes macam Amway tapi masalah saya ialah saya tak pernah jumpa bisnes yang serasi dengan saya dari semua sudut yang saya cari. Tahun lepas, saya ada survey company, produk, sistem, tapi semuanya tak serasi dengan saya. Saya lepaskan niat saya.

Dari Dropship Ke Amway

Kalini bila jumpa dengan Amway, saya bagitahu suami yang saya nak buat Amway. Suami saya setuju je dengan saya sebab dia kenal macam mana isteri dia. Betapa teliti dan cerewetnya seorang @hajarmoeslim dalam membuat keputusan.

Isteri dia ni bukan orang yang mudah nak buat keputusan. Kalau dia dah kata nak buat, maksudnya dia dah betul-betul percaya dan tekad. Keputusan saya bukanlah sekali dua saya fikirkan.

Saya kaji company, produk dan sistem. Kemudian saya nampak apa yang saya nak dalam Amway. Dari segi :

  • Kepelbagaian produk
  • Sistem yang sangat sistematik
  • Pengurusan yang cekap
  • Income yang unlimited
  • Team yang produktif
  • Proven success
  • Patuh syariah
  • Leadership

Ini yang saya cari. Awal-awal saya buat keputusan untuk mencuba bisnes Amway, saya kata pada diri saya, “Saya tak harap lebih dalam Amway. Saya cuma harapkan agar ada pencapaian. Cepat atau lambat bukanlah keutamaan bagi saya. Berjaya atau tidak belakang kira. Yang penting, saya buat dan nanti pasti saya akan dapat”.

Dalam Amway, Amway sendiri sediakan kelas untuk semua Team Amway dan itu jugalah yg anda akan dapat kalau join Team saya dalam Amway. Saya juga akan guide sendiri Team saya sepertimana leader-leader saya guide saya.

Beri peluang pada diri sendiri untuk sama-sama kita ubah hidup dalam masa setahun. Kita kena percaya dengan journey kita sendiri. Saya Amway Business Owner (ABO) yang akan guide anda untuk buat income dengan Amway.

Dropship Amway Untung Besar

Jadi DROPSHIP AMWAY ni UNTUNG BESAR
untung runcit jual setiap barangan dah dapat
Pastu AMWAY bagi lagi komisen berdasarkan sale kita SETIAP BULAN

sale banyak, banyak la dapat
Sale ciput, ciput la komisennyaa
Nak komisen banyak, kena la jual banyak banyak banyak dan banyakkk

Ni yang bulanan
Yang tahunan lain pulak tauuu
Bisness pertama sis jumpa yang bagi BONUS TAHUNAN

Tanpa ada office
Tanpa perlu kerja bawah bos
Kita kuli, kita la boss
Boleh kerja dari rumahh ja hampa
Sis ni tak mandi lagi ni dah check in office maya submit order seribu PV harini

Tq AMWAY bagi komisen atas sale pada sis
Bukan seqatuih, bukan seqibu, bukan sepuluh qibuu.
Sis kerja dari rumah jerr hampaa
Amway ni sis buat 100 % online tau
Dan sis tak jual kat shoppe. Sis tak buat benda yang langgaq P&C company

Amway Caras Upline

Ya Allah sarat nak meletup dah ni. Nak lahirkan second time 21% leader. PV anak lagi banyak dari Mokroh. Nampak x Amway ni bukan buat dapat ke upline. Anda nak banyak anda buat la lagi banyak caras upline anda.

Takde istilah upline kaya dulu. Upline downline hanya untuk sponsorship masuk Amway sahaja. Bisnes dan rezeki masing2 nak diamond serentak pun boleh. Seronok sangat dapat bantu kawan2 suri rumah bekerjaya pun dapat income 4 angka

Sape nak bagi weh?? Benda xyah simpan stok pun. Takde kena beli stok utk dapat harga special. Kau diamond ke ko baru 0% itu lah harga Amway dah pegang.

Nak join team Mokroh nak jumpa raya ni kita coaching kaw2 . Benda hujung jari je, paling best dah 60 tahun kat dunia. Takde founder pakai baju belah2 tetek pun; takde founder tegeliat macam cacing kepanasan .

Benda bagus speaks for itself! Takyah marketing gebang2. Pun mampu bertahan melalui macam2 fasa ekonomi. Benda pulak orang cari xyah nak explain beria naw

dari dropship ke amway

Rumpun Amway 31 Tahun

From nobody to somebody!

Dalam Amway ni tak salah kalau kita berimpian dan kita berusaha ke arah impian kita tu.

Founders Double Diomond dan jugak penaung group Rumpun Mesra,Ayahanda Haji Abdullah adalah antara leader no 1 dalam Amway.

Ayahanda buat Amway dah 31 tahun.Tempoh yang sangat lama tapi sangat berbaloi.Kenapa ayahanda boleh stay dalam Amway begitu lama?

Pasti ada sesuatu dalam Amway ni yang buatkan beliau bertahan lama.Ayahanda dulu seorang posmen saja.Tengok la kehidupan ayahanda sekarang.Dia multimiliionair.

Semua ni dia capai dalam Amway.Rumah dia kat Penang tu berapa juta pon tak tau la nak habaq.Kalau yang tau,tanah kat Penang sebelah pulau nun memang mahai na.Tak dak yang puluh ribu,semua main jutaa.

And ayahanda salah seorang pemilik tanah dan rumah di sana.Aku bangga sangat sebab orang melayu kita berjaya.

Alah..ramai je orang melayu yang berjaya

Ya mungkin ramai tapi takkan ada macam ayahanda.Dia tak dak dok bawak keluaq modai juta juta untuk jadi orang kaya.Kami kat Amway ni bermula dengan modai RM 60 saja.

  • TAK PERNAH AMIK STOCK
  • TAK DAK LANGSUNG PERSONAL SALE YANG WAJIB NAK KENA MENTEN
  • TAK GADUH PIKIAQ PASAL NAK PACKING BARANG ka apa

Sebab kami kat Amway bisness like a boss.Bermodalkan RM60 serta semangat dan impian,insyaa Allah tak mustahil satu hari kami jugak akan ikut jejak ayahanda Haji Abdullah.

Tengok la ayahanda ni.Umoq dah 70 lebih tapi alhamdulillah sihat.Lifestyle dia pon sangat best.

Mana taknya,sebulan pon Amway bayaq ratus ribu kat dia.Mau kawan tak gaduh pikiaq apa.
Cuma ayahanda sekarang ni nak tengok kami semua yang bawah dia ni berjaya saja.Sebab tu dia tak jemu jemu dok mai sharing nak bagi ilmu.

Alhamdulillah aku tak salah pilih team.Amway ni besaq hangpa.Hangpa kena pandai pilih saja team mana hangpa nak duduk.Aku bersyukur sebab kami semua direct coaching dengan Abg Famee & Kak Maz.Depa ni anak menantu ayahanda. Nampak dak betapa bestnya team kami.

Amway Double Diamond Abdulllah Mariam

Double Diamond Abdullah & Mariam,
Asalnya seorang posmen.
Gaji cuma RM280 sebulan..
Cuma mamu menyewa rumah RM 80 sebulan.
Setelah buat Amway, kehidupan berubah 360°.
Kini mampu beli rumah berharga RM 7.5 Juta..!!

Sudah 30 tahun Buat Amway,
Anak anaknya juga semua buat amway.
Double Diamond Fahmi adalah anaknya dengan income lebih RM70 ribu sebulan.

Cucu Cucu pun sekarang buat Amway..
Setiap tahun mereka dari Atuk, Nenek, Anak anak dan cucu dapat melancong VVIP percuma dari Amway.

Kita..???
Pasti boleh jadi macam tu..
Kita mulakan bisnes Amway ini, Nanti anak cucu kita juga akan hidup senang

Jom buat Amway gila gila..
Anda pasti boleh. Dari Dropship Ke Amway

Leave a Reply