Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Founder Crown Ambassedor Amway

Founder Crown Ambassedor Amway

Founder Crown Ambassedor Amway ? Mula buat bisnes Amway pd umur 23 tahun. Capai pangkat tertinggi dalam Amway pada umur 30 Tahun. Founder Crown Ambassedor (FCA). Dia adalah FCA termuda di dunia. Pada usia ini beliau sudah ada kebebasan masa dan wang

Di Malaysia sudah ada 40 Orang FCA. Pendapatan Minimum seorang FCA adalah RM 1.3 juta sebulan. Foo Howe Kean FCA dari Msia mendapat purata RM 10 Juta setiap bulan dari Bonus Amway.

Perjalanan kita dalam Amway masih jauh, banyak pangkat/pin yg harus dikejar..Jom buat dan buat tanpa henti..Anda pasti akan mencapainya..Next target

Ramai Founder Tiru Sistem Amway

Hangat isu nie diperkatakan. System nie dah lama digunakan dan di ajar oleh tuan azizan. Bila tasneem pernah rasa system nie , banyak benda berlaku tidak Adil dari segi harga dan sailang menyailang di antara 1 Sama lain.. akhirnyer hq tutup.

Klu anda nak tahu , founder NURRAYSA sendiri pernah Tanya dan berbincang dgn tasneem tentang system AMWAY dalam platform zoom.

Dan ketika itu dia masih samar untuk teruskan system nie..bila dengar sendiri penjelasan tasneem baru founder NURRAYSA faham system MLM amway..dan kenapa Amway bertahan sampai sekarang ( 46 tahun )…kerana system Amway sangat Adil.

Sekarang seperti mamasab , sisfel dan Nurraysa pun dah guna lebih kurang sama system Amway.
Mereka semua mahu kekal lama dalam industry perniagaan.

Target lepas ni sehari 1k. Sebulan 30k

Baru seminggu keja Amway gaji dah 4k. Sehari RM 500 ok la kan x kuar modal apa pun .Pecah rekod dah harini 21% less than 10 days. Makin lama makin mudah. Genap setahun setengah pulun . Misi aku founders diamond.

Ingat masa mula2 buat Amway malam closing semua orang busy. Kak zumi cakap “kalau malam closing kita boleh tenang tidur lena tidur awal lambattt lagi lah 21%” time tu tak tau nak pura pura busy ke apa ni sebab memang baru rm 16 je sebulan

Tapi aku keep on broadcasting, aku plan live n demo dengan kawan2. Turun angkut periuk, noxxa eh macam2 lah.

Amway MLM patuh shariah. Sabar sikit je kawan2 . Percaya lah hasil dia x menang tangan. Kata nak freedom kan?? Residual income tu je jalan. Jangan give up stop sharing. Lambat macamana pun rapat lah dengan upline.

FCA Lee Kim Soon

Sekolah cuma sampai darjah 2 jer..

Keluarga pulak orang susah..

Cakap melayu pun terabur..

Tapi atas dasar untuk ubah kehidupan..

Dia buat amway sungguh sungguh.

Hingga capai tahap Founder Crown Ambassedor ( FCA ).

Ia pangkat tertinggi dalam Amway.

Dengan pendapatan jutaan ringgit sekarang..

Hidupnya berubah 100%..

Masa depan anak2 terjamin…

Kalau dia boleh buat..

Takkan kita tak boleh … Kan..????

AMWAY Bukan Sistem Piramid

Siapa buat dia yang dapat. Tiada istilah orang atas goyang-goyang kaki duit masuk.✨

Tapi Amway Biz lebih kepada ” Helping People Live Better Lives”. Jika anda nak berjaya anda kena bantu seramai orang yang nak dirinya berjaya juga.

Contoh macam carta di bawah even anda di atas, tetapi kumpulan anda pun boleh potong pendapatan anda.

Sebab apa, sebab anda rajin sikit jer. So, anda nak Rajin ke Rajin? Tapi kalau kita tengok semua orang memanglah RAJIN kan. Tapi if anda rajin dalam AMWAY anda akan dapat FREEDOM.

Antara:

Crown

Diamond

Emerald

Sapphire

Anda mahu pilih yang mana

Mulakan dari sekarang.

Pendaftaran amway RM60 jer untuk anda mulakan Business.

Amway Business Owner berpangkat Crown Ambassador

Tokey Resort ni adalah Amway Business Owner berpangkat Crown Ambassador.

Income beliau luar biasa. Duit terlebih2 terus beli 2 biji kapal terbang ni.

Kita nak beli moto 2 biji pun garu kepala.

Beliau selamba beli kapal terbang.

Jutawan Amway.

Semoga satu hari anda juga jadi Jutawan Amway

Antara kata kata Crown Ambasador Peter Lee Pang Say yang sempat dikongsi secara live.

Beliau dah 40 tahun dalam Amway

We are not doing Amway for today but for our future

We are not only helping us but helping our children

I’m doing 8 yrs Amway

I enjoy 32 yrs in Amway …pasif income

Amway is your own business

If I working with other people 3 4 yrs, I cannot become a boss

its is your choise change your life style

Money come and come ..more and more

Do for your own for uncommon freedom

If you want to do..do from your heart

One day we become somebody

So many people outside, they are working so hard but no freedom

Amway don’t care who you are

but Amway care your effort

put your soul in Amway

put your heard in your own business..be humble

Make your decission to make your dream come true

We do together to make it happen

set your goal, make your decission, make your high goal

Go Daimond Go FC

Don’t compare to other people.Just do it

Amway can acheive the dream, can achieve your goal

set goal from small to higher..one day you will win..make your decision

We all together , we can achieve

How many you down its not important, the important you are wakeup,, you can make it.

Berapa kali anda gagal itu tidak penting

yang penting anda terus bangun dan bangun untuk terus berjuang

Jangan stop menaja.

If you don’t want challengers..go 8 to 5 for ur life

If people don’t want…next.. persistent

Maintain assignment..do it everyday

To make people excited..make they understand the value of Amway

I want to change I want to change to change to change my life

In Amway money never stop..income never stop…the spirit come from security income

Don’t leave your phone

dont’do your phone to do rubish

guna hp sebaik mungkin

Hp always in your hand…you become a Diamond. Founder Crown Ambassedor Amway

Founders Crown Ambassador Khoo Chong Kok

Assalamualaikum sahabat ABO…

Kami bertuah amat dpt lunch duduk bersebelahan dengan Founders Crown Ambassador Khoo Chong Kok – Pinnacle Level in Amway.

Kawan2, kalau FCA ni, dia telah menjayakan 14 Fdrs Platinum Legs – can u imagine berapa ramai dalam group yg telah beliau bantu untuk berjaya

Very humble, so friendly. Senyum ja. Aura ya ampun

Pesan beliau, Stick to your dream. in Amway, banyak impian dapat dicapai. Stick to your dream. Stick to Amway Business. You will achieve your dream. Founder Crown Ambassedor Amway

Leave a Reply