Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Green-T Plus Nutrilite

Green-T Plus Nutrilite

Green-T Plus Nutrilite memang bagus untuk kesihatan anda, boleh cuba dari teh hijau biasa di luar sana.

  • Megandungi Epigallocatechin Gallate(EGCG)daripada teh hijau
  • Setiap tablet mengandungi 20mg(EGCG)
  • Ia adalah antioksidan polifenol yg boleh menggalakan kehilangan lemak
  • Dihasilkan dgn teknologi GreenSelect Phytosome
  • Meningatkan penyerapan ekxtra teh hijau(EGCG)
  • Teknologi GreenSelect Phytosome membantu EGCG melintasi membran sel lebih mudah utk tubuh menyerap

Paling penting tiada kafein.

Green T nutrilite tak sama dgn green T di luar ye. Green T nutrilite menggunakan teknologi GreenSelect Phytosome. Teknologi Phytosome Membantu EGCG yg terdapat dlm green tea menembusi mambran sel, maknanya penyerapan lebih cepat & efisyen

๐‚๐š๐ซ๐š ๐ฉ๐ž๐ง๐ ๐š๐ฆ๐›๐ข๐ฅ๐š๐ง
2 kali setiap hari, setiap kali 1 biji datang dengan pengambilan makanan

๐’๐ข๐š๐ฉ๐š ๐ฒ๐  ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฅ๐ฎ๐ค๐š๐ง ๐ข๐ง๐ข

  • Nak pinggang ramping & fit
  • Mahu kurangkan berat badan
  • Suka bersenam tapi tiada perubahan
  • Lemak perut besar

Set diet Amway

ada promo bulan ni…dpt 6 barang sekaligus once buat 1st payment..Ansuran tanpa interest selama 4 bulan…RM215.00 X 4 bulan. Buat 1st payment terus dpt set semua barang di bawah…

Cara nak dapatkan badan ideal tanpa perlu buat operasi sedut lemak! Jom cuba Set Bodykey Start Up Edisi Turbo

1. Body key ( Si pengganti makanan )
Bantu untuk kawal kalori & rasa lapar
Mengandungi 25 mineral & vitamin yg lengkap
Mengandungi serat untuk buat perut kenyang lebih lama

2. Green T Plus ( Si pembakar lemak tepu )
Bakar lemak tepu dalam badan
Meningkatkan metabolism, bila metabolism tinggi, kalori banyak dibakar. Senang la nk turun badan

3. CB Plus ( Si penyekat carbo )
Kawal nafsu makan
Halang karbo daripada menjadi lemak & gula
Menyekat pertumbuhan lemak baru

4. Soy protein all plant (Si pengenyang perut)
Memberikan tenaga
Membantu mendapat kesihatan yang optimum
Mempercepatkan pengantian tisu baru & penyembuhan luka

5. XS ignite blood orange ( Si penurun berat)
Turunkan berat badan & BMI
Merangsang prestasi senaman
Memejalkan otot badan
Kecilkan ukur lilit

SALAH FAHAM TENTANG SOY PROTEIN NUTRILITE AMWAY!

โ™จ๏ธRamai rupa-rupanya salah faham dengan Soy Protein ni..kesian Protein..huhu.

โ™จ๏ธRamai ingat ambil Soy Protein ni semata2 untuk kurus je.

โ™จ๏ธTak sayang2 sekalian..tidak sama sekali! ๐Ÿ˜˜

โœ… Kalau pun korang ambil Soy Protein untuk kurus lah kan yang memang inshaAllah akan membantu..

โœ… Korang akan dapat jugak sebenarnya kesan2 yang sangatttt best yang lain dengan Soy Protein ni haa..๐Ÿ˜

Nak tahu apa?

Haa jom tengok jom!

๐Ÿฅ›Badan yang selalu letih rasa nak tidur je dulu dah bertenaga! ๐Ÿ’ช๐Ÿป

๐Ÿฅ›Dulu asal skip makan je confirm gastrik. Sekarang dah ambil Soy Protein pagi, gastrik pun tiba2 lenyap.. Alhamdulillah.

๐Ÿฅ›Rakan sekerja tegur kulit makin glowing, parut yang banyak dulu dah makin pudar. Rambut dan kuku pun makin bersinar ๐Ÿ˜

๐Ÿฅ›Kalau dulu asyik kena fikir nak breakfast apa dekat tempat kerja, asyik2 nasi lemak, roti canai, mee goreng.. Sekarang sejak ada Soy Protein senang sangat! Ambil je pagi2.. Rasa Kenyang je. So kadang2 je lah cari nasi lemak tu ๐Ÿ˜‰

๐Ÿฅ›Bantu dapatkan berat yg ideal. Kalau yg kurus sangat, makan macam2 tapi berat tak naik2 gitu je, kadang makin turun plk, soy protein pun boleh dapatkan berat ideal tau.

๐Ÿฅ›Susu ibu meriah! Anak pun tak kerap berjaga malam.. Ibu pun tak stress kan ๐Ÿ˜

๐Ÿฅ›Sepanjang kehamilan penuh bertenaga. Boleh buat kerja sama macam anak dara. Alhamdulillah.

Haa nampak tak?

Soy Protein untuk kurus je ke?

Noooo..banyak lagi yang Soy Protein boleh bantu kita tau. Untung sangat sebab kurus dapat, kesan lain pun dapat sekali. Yeay! ๐Ÿ˜

๐Ÿ”ฐ Yang penting Soy Protein Nutrilite ni:๐Ÿ”ฐ
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโœ”๏ธ Organik
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโŒ Pewarna tiruan
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโŒ Pengawet
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโŒ Gula tambahan

๐Ÿ”ฐada 4 Perisa yg best.๐Ÿ”ฐ
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโˆš๐Ÿฅ› Original
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโˆš๐Ÿซ Coklat
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโˆš๐Ÿต Green tea
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโˆš๐Ÿ‡๐Ÿ’ Mix Berries

Bodykey Start Up Pack

Pertanyaan paling femes yang kami dapat tentang nak cuba produk Nutrilite / Bodykey adalah “Saya blur, macam mana nak start? Tapi yang pasti nak kurus”

Orait, ni Amway bagi hint. Grab je EPP ni, setel masalah. First payment terus dapat barang ni.

Set mengandungi:

1. Nutrilite Soy Protein Powder – Botol besar, sumber protein terhebat
2. 2 kotak Bodykey Meal Replacement Shake – Gantikan breakfast anda, tak perlu susu
3. Nutrilite Green T Plus Tablet – Buang kegendutan berlebihan
4. Nutrilite CB Plus – Carb Blocker, tak rasa bersalah sangat apabila tersalah cheat day

Free delivery di seluruh malaysia

First payment terus dapat barang.

Siapa berminat ley pm

green-t plus

Soy Protein Nutrilite Amway

๐Ÿ’–PROTEIN antara komponen penting dalam sel badan kita. Adakah PROTEIN yang kita ambil hari ini mencukupi & berkhasiat? Green-T Plus Nutrilite

๐Ÿ˜ŠMana org perempuan Hormon x balance, blh try minum protein.

Yang tiap masa craving benda manis, jajan2 ( tu saya dulu la, penuh stok coklat) blh try minum protein. Protein akan reduce habit makanan x sihat ni.

Apa istimewanya MINUMAN CAMPURAN PROTEIN AMWAY๐Ÿ’ž

โœ… Diet yang MENGENYANGKAN
โœ… Membantu Memberi TENAGA yg cukup sepanjang hari
โœ… Kulit CANTIK, halus, gebu & berseri
โœ… Membantu Meningkatkan IMUN badan
โœ… Membantu MEMUDARKAN PARUT & luka cepat sembuh
โœ… Kulit tak menggelebeh jika berat turun
โœ… Menggalakkan PEMBAKARAN LEMAK
โœ… Mengandungi 9 asid amino yg penting dlm TUMBESARAN BAYI & IBU MENYUSU

Minuman Protein Nutrilite terdapat dalam 4 perasa. Pilih mengikut cita rasa anda๐Ÿ˜˜

๐Ÿ‘‰ All Plant (natural).. Sesuai utk yang vegetarian.
๐Ÿ‘‰ Perasa Green Tea
๐Ÿ‘‰ Perasa Mixed Berry
๐Ÿ‘‰ Perasa Coklat

Sesuai diminum pada bila2 masa

Nak order & more info

Set Nutrilite untuk kulit breakout.

tukar2 skincare pun masih mcm tu juga , makin teruk lgi ada , adui memang kesianlah kalau macam nih, seksa

finally jumpa SET KULIT BREAKOUT by Nutrilite Amway ni. Bio C Plus & Salmon Omega dapat mencantikkan skin dari dalam. Cuba dulu baru tau

toksin2 dlm badan perlu dibuang dulu, baru la kulit kita pun cantik. Green-T Plus Nutrilite

CANTIK , SIHAT LUAR & DALAM

Leave a Reply