Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Kedai Amway Shah Alam

Kedai Amway Shah Alam

Selamat datang ke kedai Amway Shah Alam. Kami merupakan pengedar barangan Amway yang sah dan berdaftar. Kami juga menyediakan postage ke seluruh Malaysia, dan c.o.d kawasan berdekatan Setia Alam sahaja. Berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan produk Amway, atau ingin menjadi ahli atau pengedar yang sah boleh p.m @ whatsapp kami

MENIAGA TANPA MODAL ?

Macam mana awak meniaga?

Stok pon tak ada..

Yang seketul dua ni pon ada yang nak..
Ini sendiri punya nak makan uols..

Buat biz Amway mudah yakmat..
Semua dihujung jari, 2 hari barang sampai..
Atas rm200 FREE DELIVERY tak kisah la berapa kilo barang kita order tu..
Best kan3

Tak pening nak simpan stok bawah katil..
Kedai pon kat mana2 ada..
1 malaysia ni mudah nak jumpa kedai Amway..
Kami tak ada stokis..
Kedai tu la kedai untuk ABO semua..
Harga pon semua sama..tak ada beza..

Modal nak bisnes rm60 sahaja..
Tak perlu restock barang ribu2..
Yang nak join tu tak payah fikir..
Orang kata buat dulu baru fikir, ye dak..hihi
Nak kena jugak beli buat simpan sikit2 ni, sebab ada je yang urgent nak barang tiba2

Sempoi je kan.. kita pon tak pening.. mudahnya

NAK BUAT BISNES AMWAY ??

Senang jer …Tukar barang kegunaan harian :

Berus gigi
Ubat gigi
Syampu
Body wash
Deodran
Talkum
Sabun basuh baju
Softener
Pencuci pinggan
Span pencuci pinggan
Penyental periuk
Pencuci muka
Pencuci kereta
Supleman dll….

Barang2 memang sangat berkualiti kena dengan harganya. Kalau kata mahal tu kena guna ilmu matematik sikitla,.kena tengok cara penggunaannya sekali.

Semua barang2 tu memang kita wajib beli beberapa kali dalam setahun kan?

Kalau beli kat kedai biasa, tak dapat buat income. Tapi kalau beli di Amway, kita boleh buat income. So nak pilih yang mana?

Bila dah faham, ajak kawan2 tukar barang2 Amway jugak. Senang jer kan!

Sangat senang, yang susahnya diri sendiri belum bertindak… Itu aje..

Amacam???
Best ke best???

Nak ID APC tak???
Click link wasap kat bawah yer

Customer Cari Apa di Kedai Amway Shah Alam

Dalam Amway terdapat lebih 800 barangan yang dijual yg berkualiti tinggi !!! Macam-macam ada Customer NAK APA sebenarnya di kedai amway shah alam ?

  1. customer yang nak sihat. Ada suplemen *NUTRILITE* dibuat dari bhn organik dari ladang sendiri.
  2. customer yang nak cantik? Ada *ARTISTRY.*
  3. customer yang nak mudahkan kerja2 di rumah? Ada barangan letrik jenama *NOXXA* & *PHILIPS* antaranya. Gajet2 *PRODUK HOME CARE* yang sangat membantu kerja2 di rumah !!!
  4. customer yang inginkan anak yang sihat & cerdas, pun ada *SUPLEMEN* untuk kanak-kanak.
  5. customer yang inginkan kesihatan ibu-bapa yg terbaik pun ada.
  6. customer yang nak turunkan berat badan dgn cara yg sihat dan selamat, semestinya *BODYKEY* ada.
  7. customer yang sukakan makeup, *ARTISTRY* lagi.

Ramai kan potential customer/BAKAL PELANGGAN kita di luar sana? Jadi sangat mudah untuk anda yang ingin dapatkan pendapatan tambahan dengan Amway. NAK DGN TAK NAK JE!!!

Kelebihan Jadi Ahli Dengan Kedai Amway Shah Alam

#1. Dapat diskaun 20 -30% dari harga bukan ahli ke atas setiap barangan yg Amway jual.
#2. Dapat kedai online amway.my, masukkan login id Dan password
#3. Kalau Poin cukup, dpt bonus dlm bentuk duit.
#4. Dapat kawan baru dan network biz Amway
#5. Ada 600++ produk kita boleh jual dan dapat untung runcit
#6. Amway syarikat kukuh, tersenarai dah di bursa saham Malaysia.
#7. Semua barangan amway jual sangat BERKUALITI.
#8. Tak kena tipu sebab kita ahli, beli sendiri
#9. Beli direct dgn amway, tak pakai org tengah…
#10. Amway tak pakai sistem stokis, semua Amway uruskan penghantaran ke seluruh Malaysia. Kita senang,
Takperlu simpan stok.
#11. Bonus bulanan & tahunan yg lumayan bagi yg layak.
#12. Sistem pemberian bonus Syariah Compliance
#13. Sistem berpencen
#15. Peluang melancong percuma keluar negara bersama pasangan setahun 2x
#16. Pendapatan dan perniagaan boleh diwarisi (terbukti)
#17. Semua produk Vitaminnya dan pemakanan diperakui HALAL.
#18. Dan BANYAK LAGI FAEDAHNYA

Kelebihan membuka akaun AMWAY

  • Ahli dpt membeli barangan Amway dgn potongan harga 20%-25%. Tanpa kad / ID keahlian,tidak boleh shopping di kedai Amway.
  • Free access utk log in ke www.amway.my. boleh order online, baca info ttg product, dan instruct Amway utk deliver produk terus ke pelanggan anda di seluruh Malaysia.
  • Sekiranya ada barangan yg rosak atau perlu dipulangkan, ahli boleh terus walk in atau bagi kepada penaja untuk dihantar ke kedai Amway utk servis. Spare part pun boleh dibeli.
  • Boleh menyertai seminar, kelas, rally dan acara yg dianjurkan Amway.
  • Peluang memiliki perniagaan sendiri dgn modal serendah RM90.00
  • Dpt pasarkan barangan bertaraf dunia spt Kitchen Aid, Philips, Sharp, Dreamland, Artistry, Nutrilite, Atmosphere, espring.
  • Kalau kita sendiri nak pasarkan jenama2 spt di atas, perlukan modal yg besar. Kena buka kedai dsb. Pengedar Amway tidak perlu buka kedai, tidak perlu simpan stok, tidak perlu uruskan delivery, tidak perlu sediakan brg promosi. Semua partner kita, Amway yg sediakan.
  • Peluang memperolehi 15 jenis pendapatan. Kalau makan gaji, dpt 1 jenis pendapatan sahaja. Dlm Amway ada 15 jenis pendapatan termasuklah pencen yg boleh diwarisi hingga ke anak cucu.
  • Plan pemasaran 100% syariah compliance
  • Jaminan kepuasan produk @ Wang dikembalikan
  • Pemeriksaan kesihatan (health & fitness test )percuma dgn pembelian voucher produk nutrilite rm400 – (bergantung pada promo yg sedia ada)
  • Free Beauty & hair analysis
  • Dgn Belian produk artistry rm400 (bergantung pada promo yg sedia ada)
  • Free PA rm10,000 2nd year renewal up to rm1 million
  • Dapat berkerjasama dengan syarikat international yg beroperasi di lebih 100 negara. Di Malaysia, ia sudah tersenarai di Bursa Saham Malaysia.
  • Tersenarai sebagai the top in the world syarikat networking (MLM) dari segi business volume.

Mendapat Pendapatan dengan Amway Secara Part Time

Bisnes Amway tidak memerlukan modal tambahan. Anda hanya menggunakan duit ‘belanja hangus’ setiap bulan. Apa itu belanja hangus? Duit buat beli sabun mandi, shampoo, ubat gigi, deodoran, sabun basuh baju, sabun pinggan dan banyak lagi barangan penjagaan diri dan rumah.

Duit hangus bermakna duit yang memang anda akan belanja setiap bulan pun.

Kalau anda membeli di Mydin atau Giant, anda tidak mendapat apa-apa pendapatan. Mereka tak pernah kongsi keuntungan dengan anda.

Ini berbeza jika anda berbelanja dengan Amway. Duit yang sama cuma tukar ke Amway sahaja.

Amway dapat berkongsi keuntungan kerana tidak perlu melalui orang tengah atau bayar artis untuk jadi duta produk. Sebagai ahli Amway, andalah duta produk yang berkongsi kebaikan produk secara langsung dengan siapa sahaja yang anda jumpa. Sebagai pulangan, Amway berikan anda komisen.

Katakan anda berbelanja sebanyak RM 200-RM 250 setiap bulan di Amway, dengan strategi yang betul anda berpeluang menjana pendapatan sendiri sehingga RM 1000 sebulan secara part time sahaja. Ok kan? Ini sebagai permulaan sahaja. Ada banyak lagi menanti.

Leave a Reply