SELAMAT DATANG!

Amway Business Owner Aleeyn

Masa Depan Dengan Amway

Masa Depan Dengan Amway

Masa Depan Dengan Amway ? Orang yang buat AMWAY gila² ni dia ada 1 MATLAMAT YANG JELAS iaitu..Membina MASA DEPAN YANG LEBIH BAIK 5 tahun akan datang.

Ramai org silap percaturan bila join AMWAY iaitu nak ‘Short cut’ dpat income..sebenarnya bermula dulu menjadi user dan NON STOP sharing untuk bina team.

Maksudnya ajak ramai2 join ahli dan bertukar tempat shopping …itu adalah matlamat UTAMA bukan fokus mencari Sales semata2.

Kalau ajak join ahli dan pakai barang pun tak nak..macam mana nak dapat hasil gaiss..sebab dari situ lah kita membina keyakinan dan gerakkan PV kita.

Tak kisah siapa anda semua boleh BERUBAH. ALLAH tak akan mengubah nasib sesuatu kaum melainkan KITA sendiri yang mengubahnya.

Ramai yg tertanya-tanya bisnes Amway ni macamana ye??

Amway satu company yang ingin berkongsi keuntungan dengan rakan kongsinya iaitu Amway Business Owner.

Amway ada 700 produk kegunaan harian. Bila kita guna dan start sharing kita boleh start jana income.

Kawan2 sedar tak setiap bulan kita keluar belanja hangus? Apa dia belanja hangus sebenarnya…pernah tak kita kira berapa jumlah belanja hangus kita spend bulan2
Bnyak tau!!! Isi rumah kat Malaysia akan spend Rm300 ke 400 ringgit sebulan utk beli barang harian.

Suka atau tidak kita tetap hanguskn duit kita dan tak dapat pun pulangan tunai betul tak?
Tapi pernah tak kita tahu hari ni ada kaedah yang tak hanguskn duit kita tapi dapat pulangan tunai?

Itulah namanya prosumer. Beli di kedai yang boleh bagi balik pulangan duit seperti kedai Amway. Macamana cara nak dapat tu kita kenalah belajar. Fahami dulu konsep pemberian bonus tu dengan merujuk kepada penaja anda atau orang yg memperkenalkan bisnes ni kepada anda.

Baru kita sedar bahawa belanja hangus hari ini bole dapat pulangan tunai malah suatu hari nanti bole buat kita capai tahap kebebasan yg luar biasa dalam hidup kita.
Sebab kita tak suka Amway pun tetap kena spend juga duit hangus tu kawan2
Cuma alihkan pada tempat yg betul je..masa depan dengan amway

Jadi kepada kawan2 yg nak cuba bisnes Amway tak perlu ragu2. Buka minda anda utk nampak bisnes Amway utk masa depan

Amway tak susah kalau buat Yg susah bila tak buat

“Amway memang untuk semua orang, tapi tidak semua orang memilih Amway. Hanya yang ‘nampak’ sahaja akan buat pilihan serius memilih Amway sebagai jaminan masa depan”

Bagaimana Pelan Pemasaran Mudah Amway yang dikatakan menjamin masa depan tu?
✅Patuh syariah
✅Adil dan saksama, tiada penindasan
✅Ada pencen
✅Ada perlindungan insuran
✅Tiada risiko kerugian
✅Produk berkualiti dan bertaraf dunia
✅Kebebasan masa dan kewangan
✅Pelancongan seluruh dunia
✅Pendapatan terus diwarisi keluarga walaupun kita ‘tiada’
✅14 jenis pendapatan lumayan yang susah untuk dirasai dalam pekerjaan konvensional

Saya mula2 serius dlm Amway pun pada pertengahan 2018
2019 naik Silver
2020 naik platinum
2021 naik founders platinum
2022 naik sapphire, founders sapphire, emerald

Confirm Melancong dgn Amway
2022 – Langkawi + Istanbul
2023 – Alaska

Nak seribu daya, tak nak seribu dalih

Yang nak ikut, pasti boleh berjaya. Yang byk alasan, maaf ketinggalan.

Saya tiada jutaan ringgit untuk saya bagi kepada kawan-kawan saya.

Tapi..

Saya ada satu peluang biznes yang saya boleh kenalkan, dan kita buat sama-sama hingga berjaya.

4 tahun saya dan suami bina biz ni, kami seronok tengok reward yg setiap team kami dapat.

MODAL BIZ AMWAY

Modal biz Amway bukan duit. Sebab duit R.M 60 yg awak daftar, awak boleh dapat semula 100% bila awak nak stop.

Modal Amway adalah modal kesungguhan.

As long as awak bersungguh, awak pasti akan dapat! (semestinya dgn izin Allah).

Sebab sistem bisnes Amway sudah diuji selama 60 tahun, dan sentiasa bertahan dan semakin berjaya.

Sistem sokongan dalam akademi TQG juga sudah diuji kepada ribuan orang, kepada pelbagai lapisan umur dan background, dan telah lahirkan ramai orang yg berjaya.

Kalau awak nak tahu lebih details tentang sistem sokongan yg kami tawarkan, bisnes yg tawarkan pencen, boleh direct mesej saya.

Kita intai peluang kerjasama antara kita, Allah.

masa depan dengan amway

RAMAI PANDANG JELIK

Ramai yg kecam…ada yg pandang jelik…tak kurang juga yg menghina…namun terima kasih yg selalu mendoakan . silap bila beranggapan yg berbisnes tu sbb gila harta, gila dunia…bisnes ni umpama career kwn2…mcm pekerjaan jgk…mcm Nabi kita berniaga kan.

Cuma akak pilih bisnes Amway sbb terlalu byk kelebihan.

  • Amway patuh syariah
  • Syarikat yg kukuh (46 thn di Malaysia)
  • Modal sgt rendah rm60 saja
  • Tiada risiko bankrap
  • Ada sistem utk copy
  • Ada mentor utk pantau kita
  • Ada support system
  • Unlimited income
  • Income blh diwarisi kpd anak2
  • Dan banyakkk lagiiii…

Konsep mudah, jadi prosumer bijak dpt jana income. masa depan dengan amway

Paling unik konsep Amway, bantu seramai mungkin utk berjaya baru lah anda berjaya.

Kita mungkin dah senang lenang dgn pangkat atau bisnes kita di luar sana, tapi alangkah lbh baik jika dpt bantu org lain hdp senang mcm kita juga dgn pangkat atau bisnes kita tu…

SERONOK BUAT AMWAY

Seronok tak buat Amway? Tanya Diamond Kak Lia tadi

Spontan Ummul jawab:

SERONOKKK!

Apa yang seronok sangat buat Amway ni?

Pada Ummul no 1 ialah CIRCLE.

Circle Mik, Ecvi ni sendiri. Masya Allah.

Tak pernah jumpa circle yang sangat kuat bonding dia macam team Mik.

So warm, welcoming dan friendly

Sampaikan Mr Misi masa first time datang meeting bulan lepas, dia kata, memula rasa kekok sebab tak ramai men. Lama-lama rasa macam family.

Bila dengar tu macammmm aaaaaw

Betul la kata kata Napoleon Hill, bila kita ubah circle kita, kita ubah result dan masa depan kita.

Bisnes Amway ni Ummul sangat enjoy sebab produk dia semua best. Sistem dia solid.

Bonus lumayan.
Kalah eh gaji nurse keje Arab

Paling penting tak penat dan tak stress. Just enjoyy aje!

Tak pernah tahu ada bisnes yang sangat enjoy begini. Haha!

Thank you Allah for always guiding me. And make me end up here.

To forever and ever 21%

Paris mu tunggu aku datang!

BONUS AMWAY PULUH RIBU

My first post pasal bisnes Amway di wall instagram saya

Selepas lebih 2 bulan saya aktif gila mati dalam bisnes Amway then hari ni baru saya decide untuk post it publicly.

I know ada sesetengah dari followers instagram yang dah tahu sebab selalu tengok my ig story. Tapi saya yakin lagi ramai belum tahu. Sebab ig story saya tak ramai pun yang tengok. Sedih sobs

But thats not important. Tak ramai tengok igs tak bermakna kita tak dapat buat income kepuk-kepuk.

Okay lemme share with you all my journey with Amway. Saya ni masih sangat newby okay. Yes saya join Amway pada Mac 2020 tapi saya join semata-mata sebab saya beli Iron Philips sahaja. Join bukan sebab nak bisnes. Saya join pun dengan BFF saya Acik.

Then lepas setahun 3-4 bulan macam tu lepas my membership expired Acik suruh renew then saya renew saja lah. Ambik hati kawan . Still taknak bisnes. 2021 masa ni. Oh yaa Acik ajak saya buat Amway dari 2019 lagi tapi saya taknak

Join Juga Kelas Amway

Long short story akhirnya pada Oct 2021 saya terbukak hati nak join kelas dia. Itupun sebab 2 of my best fren nak join Amway. I repeat, saya join kelas tu sebab 2 orang kawan saya nak join. BUKAN SAYA. Tapi lepas join kelas tu la hati saya sikit2 terbukak sampailah dalam bulan tu 4 kali saya join kelas dengan Acik. Dan start Oct 2021 saya startlah up sikit-sikit video iron. Itupun hanya di whatsapp status. Masih lagi saya main-main kerana saya rasa tiada something yang wow pun dalam Amway ni. Saya rasa biasa sahaja.

Bila Acik tunjuk income dia 20-30k sebulan pun tak dapat membuka mata dan hati saya sebab angka tu saya dah pernah capai malah saya pernah dapat lebih lagi. So saya still main-main. Sampailah pada 25 Feb Acik datang tunjuk income tahunan dia masa tu terkumpul untuk 6 bulan sebanyak rm264k then masa tu barulah kepala saya rasa seolah-oleh dihantuk ke dinding. Yes, ini saya tak pernah capai lagi dan tak ada bisnes lain lagi yang saya buat sebelum ni ada bonus tahunan begini. Dan start dari situlah saya terus decide untuk aktif gila mati dalam Amway. Dan inilah hasilnya kawan-kawan.

SEDUT AURA ORANG BERJAYA

Kita jumpa orang hebat ini. MasyaAllah.

Waktu intan ckp nak p, ku terus tnya “nak p pukul berapa?” Pada hal ku tak tau pun umah sifu kat mana😜

Nasib baik umah depa dekat coihh jaa. Tapi dekat2 pun jadi jauh jugak sbb nya ku sesat hampa aiii. Masuk kwsn peneng ku peninggg. Selalu kita dok sebelah driver, kali nie ku kena p sndri.

Takut???

Perasaan tuu mmg ada.

Tapi…..

Niat & big why ku kuat, ku cari jln sampai jumpa umah sifu. Org jenis ketegaq nie pyh ceqita. Laki ku pun pening🤦

Melangkah masuk jaa umah sifu, Allah.. mcm donia ini ana yang punya. Ishhh laa, cantik banglo 6 tingkat.

Bestnya jumpa orang yang dah berjaya tapi tak sombong nie🥰

Sifu Maz humble sangat, low profile, ayu jaa

Sembang sampai qalit. Dari dok ceqah sampai gelap. p menuntut sggh. mmg excited sgt. Depa dok pang pang pang bagi tips. Ku dok nganga lagi. Pang pang pang depa bagi suntikan pulak. Lama2 ku kenyang gutu jaa

Sebelah CikguSiti tuu mader intan, yg kecik comei tuu sifu maz. Bila berdiri sebelah dia, rasa orangnya sangat biasa. Penampilan yang sangat zuhud.

Tapi dia sangat baik.Tak sombong langsung. Bila ku berada sebelah dia ku rasa diri ini GERGASI

“Sifu Maz, k.cik… k.cik buat jaa. K.cik seorang yang berimpian, nak sesuatu k.cik jenis pulun”. Sifu pandai tilik personality hampa aiii. Apa yg dia kata mmg betoi. Yg ku terharunya depa pun panggil k.cik jugak. Ku qsa mcm keluarga sendri

Sebelum balik sifu fahmi pulak cakap “k.cik 3 bln lagi pastikan emerald”

Aminnn~

Terima ksh buat intan & k.eja sanggup bawa k.cik berjumpa orang yang berjaya dan kaya ini.

Jommm kita jadi kaya dan berjaya jugak. masa depan dengan amway

Leave a Reply