Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Nutrilite Bilberry Plus

Nutrilite Bilberry Plus

Anda RABUN ? AMWAY : Vitamin Mata!(BILBERRY PLUS ) Nutrilite Bilberry Plus. Berikut kelebihan dan penerangan terperinci untuk Nutrilite Bilberry Plus

Untuk menikmati kehidupan sepuasnya, semua enam deria anda, terutamanya mata, mesti berfungsi dengan efisien. Anda tidak ingin terlepas cahaya, tekstur, warna atau bentuk apabila melihat benda-benda.

Memperkenalkan Nutrilite Bilberry Plus, yang boleh membantu menyokong penglihatan normal. Ia mempunyai kombinasi pekatan semula jadi, kaya dengan bahan kandungan yang membuka mata anda terhadap faedah-faedah daripada pemakanan yang seimbang.

Penggunaan yang Disyorkan : Ambil dua gel lembut sehari, seeloknya dengan sajian.

Ciri-ciri:

  • Mengandungi 36 mg ekstrak Bilberi, yang memberi 25% anthocyanosides.
  • Mengandungi 5 mg Ekstrak Marigold, yang memberi 1.2mg lutein.
  • Mengandungi 175 mg Minyak Tuna, yang memberi 45 mg DHA, asid lemak omega-3. Fitonutrien.

Manfaat:
Untuk menyokong penglihatan normal.
Antioksidan ditemui semulajadi dalam retina, dan diperolehi hanya daripada makanan & suplemen.
Perlu untuk mengekalkan tisu mata yang sihat
Wujud semula jadi dalam tumbuhaan dan buah-buahan, untuk membantu mencapai keseimbangan dietari dan pemakanan optimum.

Testimoni dari Cust

Hari ini saya ingin membuat satu review untuk salah satu vitamin AMWAY, Nutrilite Bilberry Plus yang mengandungi 60 gel lembut. Sebab saya buat review ini? Berdasarkan persekitaran saya, di mana mak saya, ibu sedara dan kawan-kawan dia ramai yang mengamalkan produk ini.

Pada mulanya, mak sedara kenalkan botol ini ke mak lepas dia tak lagi pakai cermin mata dengan hanya mengamalkan Bilberry Plus. Dia siap bagi lagi sebotol tanda excited nak suruh jadi macam dia jugak!

Waktu tu mak saya buat tak endah je, walaupun dulu dia yang selalu mengadu power mata dia naik. Tak berapa lama selepas itu, kat tempat kerja dia riuh cerita pasal AMWAY. Kawan-kawan dia cerita betapa syoknya diorang sebab kurang dah power cermin mata mereka. Beberapa minggu je masa amalkan Bilberry ni, mereka dah tak pakai cermin mata lagi dah. Mak saya pun pelik lah.

Dalam hati dia cakap..’aik,dah sampai expired dah botol tu uda (mak sedara) bagi..baru tau semua dia cerita tu betul!’ Huhu, jadi, dia pun order dengan saya. Hasilnya, power cermin mata dia pun kurang. Tak ada dah dia nak mengadu pening la, tak nampak lah, power mata macam dah naik lah dan etc. Huahua

Itu kisah dalam persekitaran kehidupan saya ye. Tak ada tokok tambah.

amway

Alhamdulillah, tahun ni genap 13 tahun sebagai Amway Business Owner.

Sebagai tanda syukur dan gembira, izinkan saya coret sedikit kisah saya bersama Amway.

Salam kenal buat 1016 rakan muka buku. Salam kenal buat 8029 follower yang masih setia bersama.

Nama diberi Nik Nurulhuda Binti Nik Zainal Alam. Nama glam medsos Huda Zainal.

Sebelum saya begitu setia dengan Amway, saya pernah menjalankan perniagaan konvensional sehingga saya mampu beli rumah pertama ketika berumur 21 tahun.

Pernah juga buat MLM lain. Paling dasyat, pernah juga terlibat dengan skim cepat kaya. Hehehe. Taubat takkan terlibat dah. Rentung duit.

Pengalaman sebelum buat Amway mengajar saya tentang jenis pendapatan yang ada di dunia.

Semua perniagaan sebelum Amway, adalah pendapatan aktif. Buat kerja ada income. Tak buat tak ada income.

Dengan Amway saya merasai pendapatan pasif. Pendapatan pasif umpana pegawai kerajaan yang dah pencen. Walaupun dah tamat perkhidmatan, namun masih terima pendapatan.

Bestkan? Dah berhenti buat, rehat, duit masih berkepok masuk akaun. Perkara ni terbukti dengan legendary Amway Diamond Chan Poh Yoke. Walaupun dah mati Mei 1993, sehingga hari ni. Keluarganya mewarisi pendapatan melebihi 1 juta setahun.

Jadi, apa yang membuatkan saya bertahan dengan Amway selama 13 tahun?

Selain pendatan pasif, visi Amway. “Helping People Live Better Lives”. Untuk saya terus berjaya dalam Amway, saya perlu bantu orang lain berjaya.

Syukur, Alhamdulillah. Saya telah berjaya membantu beberapa leaders yang merasai pendapatan 5 angka sebulan.

Antara aktiviti yang saya bantu, sediakan kelas dan training, sediakan material untuk marketing, bimbing team untuk terus mengorak langkah dan sesi coaching one to one.

Untuk menjadi leader bukan mudah. Namun, Amway adalah leadership business. Jika kita gagal membimbing kumpulan, selamanya kita hanya akan hanya jadi penjual.

Saya akui, bukan mudah untuk menjadi leader yang baik. Pengorbanan yang besar amatlah dituntut. Kerana kita bukan hanya rekrut dan meninggal team terkontang-kanting.

Ramai orang mencari peluang bisnes terutama dalam keadaan ekonomi yang mengerikan.

Ramai orang cuba lari dari ‘RAT RACE’. Menghabiskan waktu yang lama di pejabat untuk terus menampung kehidupan.

Ramai orang berimpian untuk mempunyai bukan hanya freedom of money. Tetapi freedom of time.

Sekarang Alhamdulillah, dengan pengalaman membina bisnes Amway. Saya target dalam tempoh 2 tahun, saya nak bantu sekurang-kurangnya 7 orang mencapai pendapatan RM200,000 setahun.

Perjalanan ini bukan mudah. Saya masih terus meningkatkan kebolehan diri saya untuk berkembang dan menjadi lebih baik.

Dengan keadaan diri yang memiliki Post Syndrome Traumatic Brain Injury. Saya yakin saya akan terus improve dan keep moving forward.

Saya mohon doa. Moga saya terus diberikan kekuatan dan ketabahan mengejar matlamat dan impian. Moga perjalanan bisnes saya dan team dipermudahkan dan terus berkembang dengan jayanya.

platinum achievers nutrilite bilberry

NEW FOUNDERS PLATINUM UNLOCKED

From the scratch I start again,
Banyak benda yang I sacrifice
Banyak hati yang terluka
Tapi semua itu worth it sangat

Dengan izinNya, dipinjamkan rezeki dinda melalui Amway
Dengan izinNya jugak, each one of my doa fews years ago Allah jawab satu persatu

Terima kasih untuk doa yang baik baik,
Dinda tahu, asbab doa kalian untuk dinda Allah angkat jugak. Always buat baik dengan orang, sometimes bila kita tak harapkan balasan, dengan doa yang baik Allah bagi balik

Terima kasih Amway untuk peluang yang adil untuk semua orang grab. Alhamdulillah, setahun ni dinda dah berjaya unlocked

Two time cash incentive
Seminar Leadership di Langkawi for FREE and all sponsors
Amway Leader Seminar di Istanbul for FREE and all sponsors
Bonus Tahunan

Dinda takpernah dapat peluang ni dekat tempat lain, dah nampak depan mata kenapa tidak mahu grab

Inshallah, dinda mintak semua yang baca posting ni doakan Wan Nurul Ain Wan Omanah DIAMOND 2022/2023 PASTI !!!!

See you at Paris, Bonjour!

Leave a Reply