SELAMAT DATANG!

Amway Business Owner Aleeyn

Nutrilite Fake Amway Scam

Nutrilite Fake Amway Scam

Nutrilite Fake Amway Scam ? Product Nutrilite Amway Menipu ! kena Scam! Ya Allah isu ni user vitamin kena scam di tipu lagi di online shop, kenapa cari pasal beli vitamin Amway dalam online Shop tu. geram sangat ni. Penat bagi info.

PLEASE BARE IN MIND yang mana pernah saya ingat atau dapat info dalam perjumpaan team Jangan segan jangan Malas report je kepada Amway – Mereka yang jenis langgar etika berniaga ni.

Gambar atau content tunjuk yang ori . sekali beli terima barang yang macam gini. Kesian !!! tau. Apalah salah nya tanya kami2 ni dulu.

Maaf ya kak Nik memang cop kata penjual di online Shop ada mereka yang TIDAK BERETIKA
( boleh di cop mereka ni adalah scammer) nak marah kak Nik marah lah. Dia memang langgar Etika perniagaan ini.

Jangan di ikut sikap manusia begini posible scammer jualan ni akan terjual kpd Ahli orang lain.
jaga baik-baik sumber rezeki tu biarlah dari awal nya betul dan Halal.

Selain daripada pembelian di kedai Amway online amway ( maksudnya tanpa resit daripada Amway ) tidak boleh di Return atau nak Money back Guaranteed. tolong lah kawan-kawan share di comment ada lagi ke selain kes vitamin lechitin e

Air Kunyit Nutrilite Amway

Amway ada jus Botanical Beverage
3in1..Vitamin C, Licorice & Kunyit
hanya dalam satu sachet!!!

💝Hanya perlu bancuh dan minum…
Sedap dia jangan cakap…
Langsung tak rasa kunyit..😍😍😍

🔥Jus Kunyit Amway🔥

*Botanical Beverage Mix Acerola with Licorice & Turmeric*

💥Ekstrak herba timur💥
⭐ Kunyit
⭐ Licorice

💥Ekstrak botanical barat💥
⭐ Ceri acerola

*KELEBIHAN* :
🎀Perlindungan anti keradangan
🎀Kuatkan keimunan
🎀Kesihatan pernafasan

Nama je air kunyit tau tapi rasa macam air oren, sedappp… 😍😍
Meh try, order dgn Sal yee

Kenapa Nutrilite Amway ?

kt sini saya syer skit beberapa hasil bacaan saya kenapa sy dan anda perlu memilih / bertukar ke Nutrilite tanpa ragu2 : 

☆ Kecemerlangan Lebih 80tahun
Nutrilite memperkenalkan suplemen multivitamin– multimineral yang pertama pada tahun 1934 – yang pertama daripada banyak pencapaian cemerlang dalam sejarah 80tahun jenama ini dalam bidang sains pemakanan

☆ Organik
Produk-produk Nutrilite memberikan faedah pemakanan seperti yang alam inginkan. Kaedah perladangan organik digunakan untuk menanam, memetik dan memproses tanaman di ladang milik Nutrilite yang disahkan organik

☆ Semulajadi
Nutrilite memperjuangkan perana fitonutrien (sebatian semulajadi tumbuhan dalam tumbuhan, buah2an dan sayur2an) yang dimainkannya dalam pemakanan manusia dan memasukkannya dalam hampir semua suplemen kami kerana nilai pemakanan dan kesihatannya

☆ Dikaji Selidik Dengan Teliti
Nutrilite mempunyai lebih drpd 100 saintis, termasuk pakar kimia, ahli botani dan pakar pemakanan yang begitu berdedikasi untuk menghasilkan produk2 Nutrilite yang berkualiti, berkesan dan tinggi nilainya untuk pelanggan

☆ Produk Yang HALAL dan Diiktiraf
SEMUA produk Nutrilite (termasuk produk gel lembut) disahkan halal oleh Majlis Makanan dan Pemakanan Islam Amerika (IFANCA). IFANCA diiktiraf oleh JAKIM sebagai badan Islam yang mengeluarkan sijil halal bagi daging dan produk yang dieksport ke Malaysia. Selain Malaysia, sijil halal yang dikeluarkan oleh IFANCA juga diiktiraf di negara Islam yang lain.

Jadi itulah dia antara penemuan saya tentang Nutrilite (Amway).. Telah lama ‘establish’, dijalankan penyelidikan dari semasa ke semasa dan yang paling penting sebagai pengguna beragama Islam,  ia HALAL & diperakui oleh JAKIM

Nutrilite Fake Amway Scam

Cranberry Fruit Drink Nutrilite

Jangan pandang remeh sebab keputihan tak normal mempengaruhi kesihatan rahim korang dan boleh menjejaskan kehidupan seharian. Hubungan suami isteri juga akan terjejas kerana rasa sakit dan tak selesa semasa berhubungan intim.

Menurut Perunding Obstetrik dan Ginekologi MSU Medical Centre, Dr Noorneza Abdul Rahman, kira-kira 75 peratus wanita akan mengalami keadaan itu sekali dalam seumur hidup, manakala 45 peratus wanita pula didapati akan mengalami kegatalan yang sama sebanyak dua kali.

Cranberry Fruit Drink Base with Probiotic,Inulin dan FOS
minuman kesihatan yg membantu mengekalkan pH Miss V wanita.

WANITA Mengalami Masalah jika ph Miss V tak ideal

  • keputihan
  • kegatalan
  • bau busuk
  • rasa pedih semasa membuang air kecil

Jangan ingat probiotic utk usus saja tau
Miss V kita pun perlukan strain probiotic yang baik iaitu Lactobacillus utk mengekalkan
ph Miss V antara 3.8-4.5 supaya dapat mencegah pertumbuhan kulat dan yis berbahaya

Nutrilite memahami masalah wanita dengan menghasilkan Probiotic khas untuk Miss V & Usus.

KEBAIKAN :

  • Atasi masalah Miss V berbau
  • Bantu kurangkan masalah keputihan
  • Atasi masalah kegatalan Miss V
  • Bantu sistem penghadaman dan usus
  • Menyokong sistem imunisasi badan

Miss V adalah harta yang paling berharga.. Jum sama-sama kita amalkan

Berminat boleh tekan link dibawah

BOTANICAL BEVERAGE MIX ACEROLA WITH LICORICE & TURMERIC

Perangsang Tiga Kali Ganda untuk Saluran Udara yang Lebih Baik.
💟 Minuman ini mengandungi ceri aserola yang penuh dengan vitamin C (100mg) dan bahan-bahan herba seperti likuoris (300mg) dan kunyit (300mg).
💟Berperisa oren sitrus dan tersedia dalam pek batang yang mudah dibawa. (30 pek dalam satu kotak)

✅ PERLINDUNGAN ANTIKERADANGAN & ANTIOKSIDAN
✅ KEKUATAN KEIMUNAN
Diperkaya dengan vitamin C daripada ceri aserola, ceri itu dipetik ketika masih hijau disebabkan kandungan vitamin C yang tinggi.
✅ KESIHATAN PERNAFASAN

✨CARA MENGGUNA:
Minum 1-2 paket sehari. Larutkan kandungan 1 pek batang di dalam 100-150ml air suam atau air sejuk. Kacau sebati dan minum.
📝TIADA PEWARNA, PENGAWET & PERISA TIRUAN

  • Ia tidak sesuai untuk bayi di bawah tiga tahun dan wanita hamil ataupun yang menyusui.
  • Produk ini tidak disyorkan untuk mereka yang mengalami hipertensi dan hipokalemia.
  • Disebabkan produk ini mengandungi kunyit (secara semula jadi berwarna kuning), sila ambil perhatian bahawa minuman ini boleh mengotori pakaian atau barangan lain.

💧PENYIMPANAN
Sejukkan atau simpan di tempat sejuk dan kering di bawah 30°C. Sila minum dengan segera selepas setiap pek dibuka. Nutrilite Fake Amway Scam

Nutrilite Garlic With Licorice terbaik dari Amway

👉Ada tak kawan-kawan yang tak suka makan bawang putih ?

👉Amway telah memperkenalkan bawang putih dalam bentuk tablet .

👉Ia diperbuat daripada bawang putih yang pekat lagi tulen . Ia memberikan manfaat nutrisi tambahan dalam tubuh badan kita .

👉Setiap tablet mengandungi 333.33mg serbuk bawang putih dan 7mg ekstrak likuoris . Tambahan lagi , bawang putih dengan akar manis Nutrilite mengandungi pekatan parsli & selada air Nutrilite . Untuk menjadikan setiap hidangan satu pengalaman yang enak , minyak pudina ditambah yang memberikan sedikit aroma pudina .

👉Amat sesuai untuk lelaki dan wanita . Terdapat banyak manfaat , bila kawan-kawan makan baru tau kelebihan tablet bawang putih ini .

Cara makan👇🏻
Orang dewasa mengambil 1biji tablet 3x sehari selepas makan . Nutrilite Fake Amway Scam

Leave a Reply