Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Pemilihan Bisnes Amway Supaya Kaya Raya Bonus Besar Jutawan

Pemilihan Bisnes Amway Supaya Kaya Raya Bonus Besar Jutawan

Dalam pemilihan bisnes amway mesti ada sebab kan.Dalam bisnes amway ada banyak kebaikan kami dapat.

Amway boleh pulang balik barang. Return and refund.

Maksudnya contoh kita beli skincare amway, tapi tak serasi dengan kulit. Boleh hubungi upline anda, insyaAllah kami akan bantu untuk kembalikan produk tadi kepada amway. Dan ada akan dapat refund. Kemudian boleh shopping barang lain pula.

Saham amway juga dibeli oleh 40% oleh goverment link. Pemilikan saham menunjukkan company amway kukuh di Malaysia. Bisnes amway ni Halal. InsyaAllah.

Dan amway ni OLDSCHOOL orang kata.

Sebab ianya dah bertapak lama di Malaysia. Barangan elektrik amway, boleh dihantat semula ke cawangan amway berdekatan anda untuk servis secara percuma dalam tempoh waranty.

Manakala penapis air atau penapis udara anda cuma perlu beli penapis baru di cawangan amway berdekatan anda dan tukar sendiri di rumah tanpa perlu menunggu orang serviskan.

Dan habis bayar, barang adalah milik anda. Tiada kontrak pemilikan. Dan harganya adalah lebih murah berbanding di pasaran sebab anda membeli dan anda dapat cashback.

Kenapa ramai professional dalam dalam Bisnes Amway?

Sebab kami sudah nampak dan rasa sendiri perbezaan dalam dunia kerjaya vs dalam dunia Amway.

Tapi buat Amway tidak bermakna kita perlu tinggalkan kerjaya hakiki, cuma kita perlu urus masa dengan sempurna supaya tugas hakiki tidak terabai, bisnes pun berjalan dengan lancar.

macam sy sendiri, ada kerja hakiki tapi still buat bisnes Amway . mau tunggu lagi, jom daftar join team kami. bimbingan diberikan dari Zero to Hero.

Berapa ramai kat sini yg dah tinggal harta pusaka untuk anak2?

Ke rasa hidup lama lagi?Jangan sentap yer. Anak tu amanah Allah. Big why kenapa Nina buat Amway sebab utk anak2 jugak, kalau Nina mati, xde lah anak2 hidup dalam keadaan meminta2 dengan org lain.

Sebab bisnes ni kau boleh wariskan dekat anak2 , walaupun anak kau x buat amway. Apa2 jadi ada duit sendiri. Amway dah 63 tahun.Dan yang pasti bisnes ni kau boleh waris kan untuk anak cucu kau, tinggalkan lah something yang berharga utk anak cucu, buat wasiat, amik hibah ke, well at least aku share utk seller insurance jugak,

(walaupun aku x jual insurance) kita support masing2 punya bisnes why not kan? So, jgn membuatkan anak cucu kita hidup meminta2 dgn org lain. Pinjam dengan org ni,pinjam dengan org tu, hidup penuh dgn hutang,

Nak ke mcm tu? Kesian kat anak tuan puan. Masa kita tak banyak. Skang ni org muda ramai mati dulu dari org tua. Kematian org sekeliling yg kita kenal, dekat sangat dengan kita. Selagi ada peluang business,kita buat. Pikir lah dulu , tapi jangan pikir lama sangat.

Kenapa ramai professional dalam Amway

Sebab kami dah nampak dan rasa sendiri perbezaan dalam dunia kerjaya vs dalam dunia Amway.

Tapi buat Amway tak bermakna kita perlu tinggalkan kerjaya hakiki, cuma kita perlu urus masa dengan sempurna agar tugas hakiki tak terabai, bisnes pun berjalan dengan lancar.

Sebab tu ramai orang gila dalam team kami.

  • lawyer
  • arkitek
  • dentis
  • doktor
  • ceo
  • gm
  • cikgu
  • engineer

Bukan betul-betul gila, tapi gila-gila buat Amway. Contohnya testimoni kat bawah ni la. Apa nak tunggu lagi, jom daftar join team kami. Segala bimbingan diberikan dari Zero to Hero. pemilhan bisnes amway

Masuk je bonus amway .

Invest dulu ke GAE 1 unit . then selebihnya GCA pulak. semua income back up siap2. banyak mana kita dapat tu tak penting tapi bagaimana kita stretching income kita tu lebih penting

QM ni investment. Pelengkap kepada income yang kita hasilkan. Tempat beranakkan aset

and like i always said. jangan insecure dengan QM because QM ni just a facility’s. Sebab tu saya tak kisah kalau team saya ada banyak bisness asalkan smart to manage. come on mana ada billionaire ada 1 bis saja? 💡

Mindset saya simple kalau memang hebat buat banyak bis dalam hidup pon tetap hebat. kalau hauk satu bisnes pon hauk jugak . pemilihan bisnes amway

Tak payah insecure.

U better insecure kalau team bis u dapat bonus perabih tak ketahuan hala… hutang sampai sakit jiwa… beli macam2 tapi last jadi habuk. baru dapat 3-4 k income dah rasa lalai dan kelaut

ajom le meh join amway. tambah lagi source of income u gais. amway ni bukan susah sangat pun. kalau dah biasa buat dropship, buat stockis, buat MLM masuk amway sat saja berdesup. pemilhan bisnes amway.

pemilihan bisnes amway

Bisnes Amway ni mmg pelik skit Kan..

  • susah-susah kene masuk kelas.
  • Susah-susah kene join seminar.
  • Susah-susah kene buat demo.
  • Susah-susah kene belajar itu & ini.

Kenapa ye??? Sebabnya adalah, dalam bisnes Amway ni, kita bukan nak ajar sekadar dapat income kecik-kecik…jika hanya nak income seratus dua ratus, baik buat dropship aje.

Sebab kena banyak belajar adalah untuk dapat Income Besar & Pasif. pemilihan bisnes amway

Nak dapat INCOME BESAR & PASIF ni, anda kena belajar dulu untuk ada ATTITUDE Yang betul. Bab ni yang susah.. anda mungkin pandai buat Income besar, tapi jika Attitude tak betul, Income Besar anda takkan lama.

  • Be Responsible
  • Be a Good Learner
  • Be a Good Follower
  • Then you will be a Great Leader

MOTIVASI BISNES

Biar lah kalau orang jemu tengok FB kita .

Biar lah kalau orang bosan baca status kita.

Biar lah kalau orang mengutuk bisnes kita.

Biar lah kalau orang kata kita gila bisnes .

Asal niat kita betul untuk cari income dan rezeki.

Asal kita berusaha sungguh² untuk upgrade kehidupan .

Asal kita tidak putus asa untuk capai matlamat .

Asal ada niat untuk membantu sesama kita untuk mencapai KEJAYAAN.

Asal kita yakin dengan apa yang kita lakukan.

Alang-alang menyelup pekasam, biar sampai ke pangkal lengan,

Alang-alang dah buat Amway, Ayuh kita berjuang hingga Diamond

Salam Jumaat Everyone

*belakang tu my buddy yg selalu ada utk tolak troli di kedai Amway sis..heppy sokmo lah dia nya

Leave a Reply