Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Pendapatan Bisnes Amway

Pendapatan Bisnes Amway

Pendapatan Bisnes Amway ? PENDAPATAN BILA BUAT BIZ AMWAY. Info ringkas marketing plan, 6 dari 14 jenis pendapatan bila buat biz AMWAY.

Jenis Bonus Amway

Untung runcit (UR)
# 20 – 30%
# harga jual – beli
(UR=CP-AP)
# boleh dapat setiap hari bila buat jualan.

% bonus | Jum PV
21% | 12,500pv
18% | 7,500pv
15% | 4,500pv
12% | 3,000pv
9% | 1,750pv
6% | 900pv
3% | 250pv

setiap barang yg dijual ada point PV . # jumlah PV jualan sendiri dan kumpulan dari 1hb hingga 31hb dikira utk peratus bonus ini. bonus akan dimasukkan kedalam akaun bank anda setiap 15hb setiap bulan.

Bonus Lain Amway

Bonus Tahunan

  • bonus pencapaian tahunan.
  • RM 12,000 bila capai 21% 6 kali (PLATINUM)
  • RM 51,000 bila capai 21% 12 kali (FOUNDERS PLATINUM)
  • RM 120,000-150,000 bila bantu 3 kumpulan capai 21% 6 kali (EMERALD)
  • RM 300,000-500,000 bila bantu 6 kumpulan capai 21% 6 kali (DIAMOND)
  • bonus ini akan dimasukkan kedalam akaun bank anda setiap 20hb sept setiap tahun.

Melancung taraf VVIP

  • Peluang melancung bagi pencapaian tahunan tahap berikut;-
  • PLATINUM – (LANGKAWI)
  • FOUNDERS PLATINUM (LUAR NEGARA)
  • EMERALD (LUAR NEGARA)
  • DIAMOND (LUAR NEGARA) sebanyak 2 kali.
  • Anda akan dibawa melancung setiap minggu pertama bulan December.

Bonus Kepimpinan

  • 4 % atau minimum RM2000 sebulan.
  • bila kita membantu dan menjayakan kumpulan dibawah kita sehingga mereka mencapai tahap bonus pencapaian 21%.
  • juga dikenali sebagai pencen yg boleh diperolehi setiap bulan sehingga mati dan boleh diwariskan kepada keluarga bila anda meninggal dunia.
  • bonus ini akan dimasukkan kedalam akaun bank anda setiap 15hb setiap bulan.

Bonus Kedalaman

  • 1 % atau minimum RM500 sebulan.
  • bila kita membantu dan menjayakan kumpulan dibawah kumpulan utama kita sehingga mereka mencapai tahap bonus pencapaian 21%.
  • juga dikenali sebagai pencen yg boleh diperolehi setiap bulan sehingga mati dan boleh diwariskan kepada keluarga bila anda meninggal dunia.
  • bonus ini akan dimasukkan kedalam akaun bank anda setiap 15hb setiap bulan.

Untuk capai pendapatan diatas perlu ada ilmu produk dan biz yg mantap yg hanya boleh diperolehi di kelas2 mingguan, rally, bengkel dan seminar. Jom join Biz Amway, dah tersenarai di Bursa Malaysia. pendapatan bisnes amway.

Kelebihan menjadi ahli Amway

1.Mahukan PA insurance coverage percuma suami dan isteri ( terus layak selepas renew keahlian 1st time.)

2.Menjadi pengguna sahaja, tapi tiap bulan bonus masuk 🥰

3.Mahu pendapatan tambahan rm300-rm500(guna dan jual sikit2).

4.Mahu income RM1000 – RM5000( menjadi pengedar aktif).

5.Mahu menjadi usahawan korporat yang berjaya ( no limit income) boleh melebihi > RM1 million setahun. Pendekatan – “Sky is the limit”

Kita ada pilihan nak jadi pengguna biasa atau nak buat bisnes Amway hingga taraf JUTAWAN!

Jadi pengguna biasa, bonus biasa biasa lah.

Cuba aktif dan buat bisnes Amway ikut cara dan landasan yang betul. Income jadi sangat luar biasa…insya Allah..dengan syarat kita sanggup belajar, fokus dan konsisten!

Perniagaan Amway perlu berguru. Perlu ada upline yang guide. Takleh buat sendiri sendiri kerana ia adalah team work .
Anda hendaklah bantu orang lain untuk berjaya adalah syarat untuk anda berjaya.

Amway ada 14 jenis bonus.Dan itu yang tersurat, namun sebenarnya ada lagi bonus yang tidak tersurat.( yang kadang2 tidak terfikir pun)

Jangan lah pandang peluang bersama Amway ni sebelah mata.

Saya nak berjaya dan mahu seberapa ramai untuk sama sama berjaya supaya kita boleh bantu lebih ramai insan lain ke arah kehidupan yang lebih baik.Insyaallah.

Itulah Amway

Jom belajar buat bisnes Amway. Ia tak senang..tapi tak juga susah.

Join ahli Rm60 sahaja

KENAPA JOIN AMWAY ?

Ada orang tanya saya, kenapa ko buat Amway sedangkan sudah ada kerja hakiki?

Sebenarnya saya sedang membina satu legasi perniagaan yang mempunyai security income iaitu pencen yg boleh diwariskan pada anak2.

Ramai yg tidak tahu kan yg pendapatan Amway ada pencen? bole pm saya lepas ni ya utk tahu lebih lanjut

Bukan itu saja, Saya juga sedang membina satu biz yang boleh membantu org lain utk jana pendapatan sendiri juga. Kalau kerja hakiki sy income hanya masuk poket saya sahaja tapi tidak org lain. Helping people to help others orang bilang..

Dan paling penting saya sedang berusaha kearah Financial. Freedom dan Time Freedom sekaligus.. Saya perlukan lebih masa untuk bersama keluarga. Dan syukur sy buat amway, selain dapat merasakan hebatnya product Amway, sy juga merasa dapat income dari Amway.

Jangan percaya cakap orang, kenal dulu baru tahu. Orang bilang tak kenal maka tak cinta

PERNIAGAAN TIADA RISIKO ?

Nak cari Perniagaan yang tiada risiko?🤔

✅Carilah perniagaan yang dah KUKUH
✅Carilah perniagaan yang BERINTEGRITI
✅Carilah perniagaan yang ada PENCEN
✅Carilah perniagaan yang ada INSURANS
✅Carilah perniagaan yang PATUH SYARIAH
✅Carilah perniagaan yang boleh di WARISI

TAHUKAH ANDA❓
AMWAY MERUPAKAN SALAH SEBUAH SYARIKAT YANG ADA SEMUA DIATAS

Semua ahli Amway adalah: Amway Business Owner 🙋🏻‍♂️🙋🏻

Kami tidak dipanggil agen atau stokis kerana kami telah diberi kepercayaan untuk menjadi RAKAN KONGSI perniagaan Amway; sistem perniagaannya yang TINGGI INTERGRITI & ADIL untuk semua . Siapa buat , dia yang dapat . NO pyramid scheme or skim cepat kaya tau ❌ Tiada pula sistem binari di mana anda perlukan pairing utk komisyen . AMWAY TIDAK SAMA SEKALI ‼️

Beli sahaja barang secara TUNAI , ANSURAN mahupun HUTANG , nilainya TETAP SAMA . NO INTEREST AT ALL ‼️

Maka, tiada lah riba kan? Hebat ke hebat?! Syukur ditemukan dengan perniagaan Amway Dapat sihat + cantik + minda positif + pendapatan yang boleh diwarisi + melancong

Jom grab cepat sebelum sold out

LATIH NIAGA

Produk yang dijual oleh warga asnaf dari Amway Malaysia. Setiap minggu CikTie buat kelas untuk latih mereka jual produk.

Ini antara usaha arwah Meor Shamshir untuk bantu warga asnaf menjana pendapatan sendiri. Hasrat arwah untuk melihat ahli latih niaga mencapai kejayaan seperti yang lain.

Semoga usaha ini berterusan dan makin ramai warga asnaf yang mampu menjana pendapatan sendiri.

Sesiapa yang nak cuba dan tambah stok, bolehlah hubungi team Latih Niaga. Membeli sambil membantu warga asnaf. Terima kasih

Leave a Reply