SELAMAT DATANG!

Amway Business Owner Aleeyn

Periuk Nasi Rendah Gula

Periuk Nasi Rendah Gula

Periuk Nasi Rendah Gula ? Ada tak kawan2 d sini yang parents ada diabetes? Jom booking awal periuk nasi rendah gula ni..boleh menyingkirkan 41% kanji dalam beras..lepas ni tak perlu beli beras mahal, beras biasa pun boleh tukar jadi kurang kanji..

Geng2 diet pun boleh ni.. sekarang belum ada stok, sebab bulan November baru launching..tapi kita boleh booking awal hanya dengan pembelian kupon rm150 jom dapatkan untuk diri sendiri atau insan tersayang..

Settle petang tadi main masak masak guna Noxxa dengan geng Amway kita

Kebetulan Erynn Suhazreen baru restock Pes Nasi Arab paling sedapp, maka jadilah plan kita ni
Petang tadi , ada 2 team zaty xpernah lansung dan malu sangat nak live, so kita unbreak ketakutan tu, lets be *the new version of u*
Pas ni pandai dah nak live dan buat Personal branding.

Bukan setakat nak demo sahaja, tapi kat sini kita bertukar pandangan dan idea tentang biz untuk maju lagi.
Ehh, tengok tak zaty masak Nasi Arab guna apa tu? Guna Periuk Noxxa 7 min siap terr. Xsampai sejam siap dah Nasi Arab zaty kalau tetamu datang pon xrisau!
Bulan ini ada Ansuran 4x bayar, bayaran pertama terus dapat barang tau!

PERIUK AMWAY NOXXA

Promo Bulan Oktober

4X Bayaran
Pertama Bayar *terus order*
1 – 30 OKT 2022

Ramai yang tanya… apa beza periuk tekanan yang kat lazada, kedai letrik luar ngan periuk noxxa..

Memang tak sama.. Ada banyak bezanya..

Sebab tu ramai yang dah terbeli kat luar tu tetiba tanya kita resepi..

Tapi bila buat tak jadi macam yang periuk noxxa buat..

Meh sini nak share perbezaan periuk ajaib noxxa dengan brand lain tu..

Kelebihan Pressure Cooker Noxxa berbanding pressure cooker brand lain.

🌶Size periuk yang lebih besar. 8 liter.
boleh masak sehingga 14 pot nasi.

🌶 boleh masak 3 ekor ayam atau 3kg daging.

🌶 ada fungsi STIR FRY yang pressure cooker lain tiada. Boleh menggoreng semua jenis masakan..

🌶ada fungsi Delay Timer yang boleh set nak start masak pukul berapa untuk menu done on time sementara kita boleh buat kerja lain.

🌶 warranty 1 tahun. jika spare part lain rosak jugak boleh beli dari kami. Jaminan spare part dijual sekurangnya 10 tahun.

🌶boleh beli inner pot periuk secara berasingan. Kalau ada lebih inner port.. Bolehlah masak pelbagai jenis masakan secara terterusan.. tak perlu tunggu inner pot atau periuk sejuk..

Memang ohsem kan… Jimat elektrik, Makin kerap guna makin laju performance. Mudah dibersihkan

FUNGSI AVAILABLE

  • Keep warm (hingga 12 jam)
  • Delay cooking (hingga 24 jam)
  • High pressure
  • Cake / Bake
  • Stir fry
  • Steam
  • Slow cook

RESIPI

  • Dodol : 2 minit
  • Bihun : 3 minit (x perlu rendam)
  • Nasi goreng : 8 minit (dari beras)
  • Pulut kuning : 6 minit (x perlu rendam)
  • Kek : 26 minit
  • Rebus tulang : 30 minit
  • Nasi arab, Briyani, dll : 8 minit
  • Pizza : 6 minit
  • Kuih bingka : 6 minit
  • Buat sardin sendiri dari ikan segar : 6 minit
  • Kari ikan : 4 minit
  • Rebus telur : 2 minit}

Baru seminggu keja Amway gaji dah 4k.

Sehari RM 500 ok la kan x kuar modal apa pun .Pecah rekod dah harini 21% less than 10 days. Makin lama makin mudah. Genap setahun setengah pulun . Misi aku founders diamond.

Ingat masa mula2 buat Amway malam closing semua orang busy. Kak zumi cakap “kalau malam closing kita boleh tenang tidur lena tidur awal lambattt lagi lah 21%” time tu tak tau nak pura pura busy ke apa ni sebab memang baru rm 16 je sebulan

Tapi aku keep on broadcasting, aku plan live n demo dengan kawan2. Turun angkut periuk, noxxa eh macam2 lah.

Amway MLM patuh shariah. Sabar sikit je kawan2 . Percaya lah hasil dia x menang tangan. Kata nak freedom kan?? Residual income tu je jalan. Jangan give up stop sharing. Lambat macamana pun rapat lah dengan upline.

Target lepas ni sehari 1k. Sebulan 30k

“Barang Amway mahal la”

Aku lah tu, sebelum guna barang Amway .Tapi bila dah try guna dan guna dari satu produk ke satu produk yang lain, baru ku tahu why some people choose quality over price. Dan termasuk lah aku.

Dan, hakikatnya bila aku buat kira-kira balik, sebenarya lebih jimat berbanding jenama barang-barang keperluan yang aku guna seblum ni. Sebagai contoh deoderant Amway tahan 6-8 bulan sebotol tu. Aku guna dari bulan May, sekarang tak habis lagi.

Ubat gigi Amway, lagi jauh jimat berbanding ubat gigi lain yang aku guna. Yang best khasiat dalam ubat gigi tu, ramai testimoni kata bila guna ulser tak naik, macam scam, bait-baiting jek. Tapi aku try, serius sepanjang guna ubat gigi Glister Amway sampai habis satu tiub tu. Tak timbul satu pon Ulser.

Yang bestnya, ni la satu-satunya kedai yang aku jumpa, bila kita beli barang, kita guna, kita serasi, kita bole bawa balik ke kedai nak refund. “BARANG DAH BUKA DAN GUNA, BOLE PULANG REFUND BALIKKK…” Jadi kita bole try and error semua produk2 dia sampai jumpa yang serasi.

Haih, macam-macam lagi lah kebaikan, nak tulis panjang. Nanti pulak sambung

BERTAHUN GUNA AMWAY

Assalamualaikum tumpang lalu ya

Sebenarnya da bertahun tahun guna barang Amway ni since dari kecik lagi, tapi baru tahun ni terbuka hati nak jadi kan Amway sebagai business

Rasa menyesal tak buat business ni dari dulu, sebab syarikat Amway ni sangat kukuh ya sebab da berpuluh tahun bertapak dekat Malaysia. Boleh dikatakan kebanyakkan produk dia sangat berkualiti. Raihan boleh cakap semua produk dia Raihan da cuba

Barang dapur Amway yang paling Raihan suka ada periuk noxxa sebab memudahkan kerja memasak dekat dapur. Zap zap zap siapppp . Amway ada lebih kurang 800 jenis produk tau banyakkk kan

The reason kenapa Raihan pilih Amway sebagai business :
1️⃣ Tak perlu keluar kan modal yang besar
2️⃣ Tak perlu pegang stock banyak2
3️⃣ Tak perlu penat2 nak pergi COD atau postage sebab semua HQ yang uruskan
4️⃣ Hanya perlu key in order dalam website sahaja 1 @ 2 hari barang sampai ke customer
5️⃣ paling best free class marketing, editing & motivation

Ishhh best sangat la Amway ni !
Doa kan Raihan berjaya dalam syarikat Amway ni ya

amway periuk nasi

SERONOK BUAT AMWAY

Bukan nak cakap apalah.. memang sistem agen stokis ni kalau tak kene cara boleh jadi aniaya kat bilis2.. tak semua tp segelintir ada yg akan terkena..

Sebab tu eca seronok buat amway lagi.. takyah pecah kepala nk simpan stok yang tak terjual habis..

Dan paling best korang tahu tak Amway takkan cantas sales agen2(abo) ni.. sebab siapa je yg nak beli barang amway hatta nak gi beli barang kt kedai amway pon korang mesti kene jadi member apc/abo.. kalau nk jadi member mesti kene cari sponser(abo)..

Nampak tak kt sini je pon dah terbukti yg Amway sgt menjaga ABO2 dia utk membuat sale & dptkan bonus.. Amway xde pon jual direct sendiri.. sistem nilah yg betul2 adil buat semua orang..

Benda ni lah yg eca nak bantu kawan2 nampak peluang yang Amway bagi pada kita.. nak bagi paham lg?? Haaa wasaplah eca laju2.. kita sembang panjang sikit..Periuk Nasi Rendah Gula

Leave a Reply