KEDAI AMWAY ALEEYN

Amway Business Owner

Pesakit Kanser Makan Amway

Pesakit Kanser Makan Amway

Pesakit Kanser Makan Amway ? Bila badan kita kekurangan nutrisi yang diperlukan, macam-macam penyakit pula yang datang. Inilah pengalaman yang dialami sendiri oleh Dr Alfarizal pesakit Kanser Lymphoma tahap 4.

Selepas habis kimo, Dr Alfa amalkan

Double X, Concentrated Fruits and vegetable, Q10, olive oil. Dr Alfarizal bagitahu..Jangan ambik Herba kerana herba ni dari cakap2 org ja takde kajian, takde approval dari kementerian Kesihatan, takde kajian yg herba ni membantu menyembuhkan cancer..

Dr Goh yg rawat dia bgtau Nutrilite boleh ambik sbb dia dari buah2 dan sayuran yg kaya dgn antioxidants. Supplement bukan ubat tapi Dari extract buah-buahan Dan sayur-sayuran.

Mencegah lebih baik dari mengubati. Kandungan dlm Nutrilite Double X ada mengandungi Selenium yg bertindak sebagai Anti Kanser di dalam badan .

12 vitamin, 17 pekatan tumbuhan dan 9 mineral (yg mengandungi Selenium didalam nya) dalam satu kotak Nutrilite Double X . pesakit kanser makan amway

omega amway kanser

Bagus rupanya Salmon Omega ni..jom baca last .

Nak kongsi tentang supplement Salmon Omega complex Nutrilite amway. Apa kelebihan Omega 3 ?

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuhdan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout

Omega 3 juga membantu memperbaiki masalah berkaitan otak seperti :

+ Mencegah insomnia
+ Mengurangkan tekanan emosi
+ Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
+ Membantu memperbaiki masalah autism
+ Membantu memperbaiki masalah kanak- kanak hyperactive
+ Mengurangkan masalah schizophrenia
+ Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

business amway

Syukur dipertemukan dengan BUSINESS AMWAY.

Kenangan yang indah dan tidak di duga menghadiri kelas roti di Api-Api Centre pada Ogos 2017 ini membuka minda saya untuk bermula menjadi Tenaga Pengajar. Semua ini hasil mendengar perkongsian dari cikgu roti saya pada masa itu iaitu Diamond Cikgu Alya dan Cikgu Nazmi di mana mereka adalah Upline Diamond saya dalam Business Amway hari ini. Disini lah detik perkenalan kami. Saya sangat yakin ini bukanlah satu kebetulan bertemu dengan Upline Diamond saya tapi ini adalah jawapan dari doa-doa Kris Amen.

Saya mengambil keputusan untuk serius dalam Business Amway setelah saya menghadiri Moving Up

Seminar (MUS) di Penang pada September 2019 dan setelah bertekad dan berusaha tanpa kenal erti putus asa, saya berjaya mencapai Pin Silver Producer pada Disember 2019 dan terus konsisten mencapai GP Februari 2020, PDD Mei 2020 dan tahun 2020 juga kami layak mendapat pelancongan free ke Sydney pada Oktober 2020 tapi disebabkan pendamic Amway memberikan cash bonus sebanyak 25 Ribu ringgit dan sekaligus layak mendapat bonus tahunan juga pada 2020. Wow pengalaman yang cukup luar biasa bagi saya sebab ini adalah pertama kali mendapat reward untuk diri sendiri hasil dari berkat ICU dan sangat Wow!! berjaya mengutip 3 pin dalam Setahun dan syukur untuk semuanya.

Kami akan berusaha dengan lebih gigih lagi untuk mengutip 5 pin pada tahun 2021 ini.

Bulan February 2021 sekali lagi kami berjaya mencapai pin Shapire dan sekali seterusnya melayakkan kami suami isteri utk mendapat percutian percuma ALS ke Alsaka dan Pasti banyak Pin lagi yg menanti will fight for it.

Terima kasih yang tidak terhingga buat barisan upline kami, yang banyak memberi semangat Diamond Nazmi dan Alya, dan juga insan yang hebat yang memantau kami FEDC Shahrul Fahme dan Mazliatul, juga tidak lupa pada Mentor kesayangan kami semua Ayahanda Hj Abdullah dan Bonda Hajah Mariam. Syukur dipertemukan dengan insan yang hebat dan Group RMP.

Tips saya utk berjaya dalam business ini ubah sikap, fokus dan bertindak sehingga berhasil. Stay Humble and Positive.

Jika kami boleh anda juga pasti boleh
Jumpa anda di puncak kejayaan..

Kenapa kita direject ?

Tulisan ni berdasarkan perspektif lulu bila dlm amway , bukan lah dari sudut pandangan base pd pengalaman niaga dlu2 .

Terlebih dahulu sblm amway bukan lah kata xpernah direject , pernah jerr , org xjadi beli , org xjd bank in , org bluetick , hampir kene tipu duit pun ada , tp tu biasalah adat niaga , lulu xkesah , dh lali , tp rejection bila dh dlm amway ni berbeza skit skala dia , tp asas dia sama , dh jadi alah bisa tegal biasa . Jadikn anjakan paradigma jer .

Berbalik kpd persoalan di atas , kenapa kita direject ?

Semudahnya nk jawab adalah kerana apa yg kita sampaikan tu mereka rasa xbermanfaat pd diri dia atau mmg xkena jiwa .

Apetah lagi bila kita ni sebut je MLM terus trigger bad record berita yg dulu2 MLM ni mcmana . Yela dlu kan ada satu zaman MLM meletup tp bukan dgn cara yg baik . Trauma sejarah lama masih diorg teringat dgn berita2 penipuan MLM .

Sikit peluang pun mereka xbagi utk kita jelaskan ape itu MLM amway ni , sedangkn info dihujung jari je nk cari hukum hakam tu . Apekan daya ego menggunung , rasa terlebih tahu dr Mr google hehe .

Xpela nak buat mcmana lg , kita sharing2 jela sampai mereka pelik xkan xterlingkup lg kita ni lama2 buat amway , buktikan pd mereka yg mereject kita dulu bahawa selain dr malas mengkaji tu mereka ad cara utk melihat kita terus berjaya dgn apa yg ingin kita kongsikan dari dulu .

Bukan lah kita xde dgr cerita2 upline lama kita pun sama mcm ni jge , berjaya jugak kn , mmg kene lalui proses ni . Abaikan jela yg reject tu sbb dia xcapai satu pemikiran terbuka utk berubah . U say no , I say next ! But keep stalking me. pesakit kanser makan amway

Leave a Reply