Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Rawat Vertigo Dengan Amway

Rawat Vertigo Dengan Amway

Rawat vertigo dengan Amway ? HILANGKAN MASALAH VERTIGO DAN MIGRAIN.

Salah satu punca migrain dan Vertigo adalah disebabkan Electronic Screen Syndrome (ESS) atau sindrom skrin elektronik.

EES salah satu punca besar barah kepada segala jenis masalah sekarang.
Kebanyakan masalah gadget, lap top dan komputer sekarang ini adalah disebabkan oleh blue ligh rays / blue ligh exposure.

Blue ligh memang sangat berbahaya kepada mata kerana gelombang tenaganya sangat tinggi dan kuat sehingga boleh menembusi seluruh permukaan hingga ke belakang mata kita.

Rawatan masalah VERTIGO?

Boleh pilih rawatan alternatif berasaskan bahan2 organik.

Bagi rawatan masalah VERTIGO disyorkan untuk dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.
Biasanya doktor akan bekalkan ubat anti emetics.

Kemudian ambil Double X dose seperti biasa, dua kali sehari dan kena tambah tablet Natural B complex, 2 biji 3 kali sehari selama 3 minggu dan kemudian boleh ikut dos seperti biasa 1 biji sehari sekali sahaja.

Konsisten selama 2 hingga 3 bulan, akan dapat lihat results yang BAGUS insya Allah.

Kembali kepada rawatan alami kerana badan kita perlukan unsur2 natural yang berasaskan bahan semulajadi daripada unsur2 tanah. rawat vertigo dengan amway

Amway Penyaman Udara

PROMOTION NOVEMBER
4KALI BAYAR , BAYARAN PERTAMA TERUS DAPAT BARANG

Ramai nk travel kan…ni akak share kelebihan ATM Drive utk merawat udara dalam kereta..

Rasa bersih dan selesa bila travel, bila travel jauh lagi la, mmg rasa berbaloi ada atmosphere drive ni. kat dlm kereta kan tertutup, kerana kita pasang air cond. Kalau aircond yg jenis ada ionizer tu ok lagi tp tu pun utk yg bau busuk jer dia menyala merah, kalau debu2 masih lg belum selesai.

Ada Atmosphere Drive, bau dan debu semua dirawat. Jadi kita rasa bersih dan selesa jer.

Yang penting sepanjang perjalanan kita akan sedut udara yg bersih dan segar walau travel berjam- jam.

Amway Penapis Udara

ASSALAMUALAIKUM
SALAM SUBUH🤗

🌫️🌟Atmosphere Sky🌟🌫️
🌫️🌟Atmosphere Mini🌟🌫️

BONUS UNTUK BULAN INI

ADA REBATE UNTUK CUSTOMER YANG NAK TREND IN ✅

ANSURAN 4 KALI BAYAR, BAYARAN PERTAMA TERUS DAPAT ATMOSPHERE SKY ✅

TIADA KONTRAK TAHUNAN ✅

dah boleh jadi hak milik knpa nk contract bertahun2,fikir2 kn la sampai bila nk membazir bayar bulan tanggung contract,,?? Satu2 Nye jenama yg xde contract,xde interest..
Atmosphere sky..apa tu??

Penapis Udara Keperluan Atau Kehendak❓❓❓

Penapis udara Atmosphere Sky Amway ni menjadi keperluan dah sekarang ni dengan macam2 virus tersebar melalui udara…

Kesihatan seisi keluarga amatlah penting sekarang ni…
Malah dokt0r juga menyarankan kita supaya duduk di rumah sahaja..

Sistem Rawatan Udara terbaru
✅Boleh menyingkirkan sehingga 99.99% partikel sekecil 0.0024 mikron
✅Menapis lebih daripada 300 bahan cemar di udara
✅Berteknologi tinggi – anda boleh mengawal Atmosphere Sky walau di mana sahaja anda berada melalui Wifi atau Bluetooth
✅Mempunyai kawalan skrin sentuh
✅Sesuai untuk pengidap asma atau bayi yang mudah terdedah kepada bakteria dan virus
✅ Berkesan menapis bulu binatang
✅ Mendapat pengiktirafan dari pihak ke-3: Allergy UK, ECARF dan Ayam
✅Tiada penyelenggaraan bulanan.
Skrang ni ade program mudah milik, 24 bulan ansuran tanpa ape2 xtra interest!
Baguskan?!

JOM DAPATKAN SEKARANG !!

SET RESDUNG AMWAY

Anda ada yang bermasalahan resdung?

Resdung ni bukan selesema biasa tau‼️
Kena ambik serius‼️‼️

Apa itu resdung??

📍 Resdung adalah keadaan dimana terjadinya jangkitan atau radang pada lapisan membrane pada rongga sinus. Radang sinus sering terjadi pada semua orang termasuk kanak-kanak.

📍Disebabkan oleh VIRUS, BAKTERIA & KULAT

  • Penghidap resdung biasanya akan merasa :
  • 🔎 Hidung tersumbat
  • 🔎 Batuk
  • 🔎 Sakit kepala atau muka
  • 🔎 Jerawat pada muka
  • 🔎 Selsema berpanjangan
  • 🔎 Hidung berbau busuk
  • 🔎 Demam
  • 🔎 Letih dan lesu
  • 🔎 Hilang deria rasa dan bau
  • 🔎 Batuk teruk pada waktu malam

Sekarang cuba check ada tah gejala tu.‼️ rawat vertigo dengan amway

Jikalau ada biasanya Dr. akan cadangkan anda untuk

1. Elakkan alahan seperti habuk, belacan dll.
2. Elakkan ubat antihistamin sp. Loratidine & Cetrizine
3. Jika perlu nasal spray
4. Pengambilan supplemen

Antara Supplemen yang disyorkan untuk pesakit resdung ialah :

1. Clear Guard
– membantu kurangkan alahan habuk dan makanan

2. Bio C plus
-kuatkan imun badan drpd bakteria & virus yang merupakan punca resdung

3. Garlic
-Buang lendir dan hingus

rawat vertigo dengan amway

Kelebihan Bio-C Nutrilite

🌹Kelebihan utama Vitamin C Amway ni atau Bio-C adalah ianya telah diformulakan dalam bentuk ‘sustained release” . Maknanya, vitamin C ini akan dilepaskan secara berperingkat –peringkat selama 8 jam.

🌹Oleh itu, ia memastikan tubuh kita mendapat bekalan Vitamin C secara berterusan selama 8 jam.

🌹Vitamin C ini jenis larut air, jika terlebih makan dalam satu masa, badan akan bertindak untuk mengeluarkan lebihan vitamin C ni melalui air kencing.

🌹Jadi , badan tidak terkesan jika terambil vitamin C nie secara berlebihan. Dihasilkan drp buah ceri acerola yg ditanam di ladang Amway yg mndpt organic certified .

Kenapa Perlu ambil Bio-C Nutrilite?

1. Tubuh kita tidak dapat menghasilkan vitamin C dengan sendiri.Tubuh kita akan kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian.

2. Vitamin C dalam badan akan menyusut apabila kita berada dalam keadaan tertekan (stress).

4. Bagi perokok, kandungan vitamin C dalam badan mereka sangat terjejas kerana 1 batang rokok mampu memusnahkan 50-100mg vitamin C dalam badan.

5. Pil perancang dan ubat tahan sakit juga mengurangkan kandungan vitamin C dalam badan.

Kebaikan Nutrilite Bio-C Plus

1 – Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri

2 – Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata

3 – Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema

4 – Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut

5 – Anti penuaan dan anti kedut

6 – Mengatasi masalah resdung dan alahan

7 – Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran, jangkitan serta meningkatkan imuniti

8 – Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka dan pengeluaran hormon anti-stress

9 – Penting mengurangkan gejala-gejala alergi

10 – Membantu tubuh menyerap zat besi yang berlebihan, berguna dalam rawatan anemia

11 – Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah dan menurunkan paras kolesterol dalam darah.

Leave a Reply