Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Sabun Madu Amway

Sabun Madu Amway

Sabun Madu Amway. Dalam satu kotak ada 3 ketul sabun dan 1 ketul tu boleh potong 4 bahagian. 1 bahagian boleh tahan 3-4 minggu penggunaan. Perghh.. jimat betoi ni

Seriously sabun ni kalau pakai jerawat dah segan nak singgah. Dengan bahan utama madu & biji labu. Sabun bau wangi ni kalau pakai kat badan pun kulit jadi halus mulus & lembab. sabun madu amway best

𝙆𝙀𝘽𝘼𝙄𝙆𝘼𝙉 𝙎𝘼𝘽𝙐𝙉 𝙈𝘼𝘿𝙐

🔥menghilangkan parut jerawat
🔥mampu hilangkan jeragat dan bintik hitam
🔥merawat ekzima(masalah kulit)
🔥membersih, melembut, melicin dan segarkan kulit muka
🔥sangat bagus utk remaja yang baru tumbuh jerawat
🔥sabun utk kulit sensitif
🔥juga boleh digunakan di seluruh badan
🔥tiada bahan kimia
🔥wangian madu asli semulajadi

sabun amway

Dish Drop Amway

Dish drop amway ni sabun basuh pinggan, basuh sayur..
Kenapa nak basuh sayur tk bahaya ke??
Cik kak p market beli sayur n buah sedar tak betapa tebal lapisan lilin? Bahaya ke tak lapisan lilin?? Ask ur self..

Dosh drop ni 100% organic n selamat di gunakan. Tahan selama 6 bulan penggunaan, minyak2 sup gear box koang tu sapsapsoii dgn dish drop..

Harga tk mahal pun. Cuma tnya diri anda mengapa bayar lebih? Kenapa tknak berubah ke arah y lebih baik

Bulan depan harga naik tauu tau. Mai beli bukan ni dgnn kakoks

Amway Business Owner

Bila tengok apa yang ada hari ni, teringat yang dulu-dulu. Masa Makja mulakan langkah mendaftar sebagai Amway Business Owner, Khaleeq baru umur 5 tahun, Umar 4 tahun. Maryam belum ada lagi masa tu.

Dulu tak nak ambil tahu apa yang ada dalam Amway tu. Sekadar masuk ahli, buat belian biasa guna je. Ubat ketiak, air kordial, sabun pinggan. Gitulah sampai setahun rasanya.

Kemudian rajinkan diri sikit masuk kelas baru faham ruginya masa yang dilakukan macam tu je.

Kalau nak diikutkan, lambat laaa perjalanan berjaya Makja dalam Amway ni.

Orang lain dah memotong laju dah tu.Tapi yang Makja sedar dan syukur alhamdulillah Makja dah bermula awal dulu. Dapatlah pin tertinggi setakat ni baru 15% dan dah ada lah bonus berbanding yang belum bermula.

Sekarang Khaleeq dah 7 Tahun, Umar 6 tahun Dan Maryam pun dah ada. Ni juga antara sebab kenapa kena usaha laju lagi lah dalam Amway ni selain daripada list yang masih panjang berjela. Tak boleh duduk saja sebab anak-anak kecil ni dah tahu meminta. Kita sebagai mak pak ni sedaya mungkinlah usaha untuk tunaikan.

Kita ada impiankan? Kalau kawan-kawan rasa dengan gaji pertama belum mampu nak realisasikan impian kalian, meh la kita sama-sama corakkan impian yang kita lakarkan.

Kalau nak mula, meh bagitahu tau. Makja tak makan orang

Harga Barang Amway Naik

PERHATIAN. Harga 65 jenis barang Amway akan naik pada 1 November ni. kalau korang memang pemakai tegar ubat gigi, deodorant,sabun basuh pinggan dan barang2 home care Amway, buatlah sedikit stok bulan ni sebab bulan depan dah naik hargaaaa.

Tunggu apa lagi cepat order sementara harga tak naik ni. Nanti harga naik baru menyesal tak beli time harga murah. Tekan jee link kat bawah ni untuk order semua item ada jangan risau

Betul ke Amway ni real business?

Real business ni maksudnya business yang ada produk, dapat keuntungan dari produk bukan kerja SCAM orang 😂 Sebab tu tak boleh nak cepat kaya kalau duk lenggang kangkung. Kah!

Dalam Amway ni, dia ada lebih 600 produk. Menariknya produk dia dah melalui kajian dan antara yang top in the world. Buka handphone, taip NUTRILITE dekat Google. Kongsikan apa yang anda dapat
Real business makes real INCOME. Jual produk dan bukan dapat komisen daripada berapa orang yang you daftarkan. Serious saya mula² join zero knowledge tentang produk Amway. Bila mak saya ada makan NUTRILITE Cal Mag D Plus, saya google dan saya cuma tau dia trusted brand. Tapi xtau pun NUTRILITE tu Amway punya 😂😂 (time tu tak ABO lagi)

Setahun lepas itu, saya sign up sebagai Amway Business Owner dan woww terkezut rupanya dh pernah consume produk dia dan best sangat! 1st testimoni adalah daripada mak sendiri. Asalnya penghidap migrain tegar.

Alhamdulillah now worry no more.

Masuk kelas, dan terkezut lagi rupanya produk dia ada banyak wey. Paling terujaa nak masuk kedai dia. 1st Amway shop yang saya pergi adalah Amway Shop Bintulu. Beli set berpantang.

Perati je atas rak, dari ubat ketiak, syampu, ubat gigi, sabun mandi, sabun baju, skincare, vitamin sampailah ke luar rumah set penjagaan kereta semua dia adaa. Amazing! Kalau mcm ni, tak payah nak buat bisnes lain lagi

Dan inilah dia rupa produk dia yang saya duk merepek tadi kawan². Banyak kan? Kawan² nak ke bisnes mcm ni? Dengan produk yang banyak ni lah boleh bantu ramai orang yang nak sihat cantik kaya. Bah. Jom sign up sebagai Pemilik Perniagaan Amway!

Pangkat Dalam Amway ? Inilah pin2 yang disediakan Amway. Setiap pin RM nya berbeza. Pastilah impian semua orang pin yang tertinggi. Tak mustahil cpaai dengan syarat follow mentor, ilmu dan system Saya nak capai pangkat PLATINUM dalam tahun 2022-2023. Insyaallah, Gerak hati kata dapat. Pasti capai. Aamiin. Ada yang nak bersama team saya, Boleh saja, Kita sama2 berjaya.

DEODORANT AMWAY MEMANG BEST!

Deodorant ni xpernah tak best. Bau hapak ketiak semua hilang. Pakai la tiap2 hari pun confirm ketiak tak hitam malah akan memutihkan lagi.

Ramai rupanye yg masih mencari deodorant amway ni. Dari yg muda hingga ke tua, masih setia dgn brand amway

✔Tidak mengandungi alkohol. Deodorant Amway G&H menggunakan formula 100% berasas air tanpa alkohol
✔Bahan2 drpd madu, teh putih, buah bilberry. Tambahan vit C utk deo spray
✔ Kekal wangi 48 jam tanpa gagal
✔Jimat, tahan sehingga 6 bulan penggunaan
✔ MENCERAHKAN KETIAK

Yang suka main sembur2 pun dah boleh pilih yang baru ni.
Pilihan di tangan anda😎
Meh roger roger okay.

Bahan Utama dalam G&H Deodorant

(i) Ekstrac White Tea
(ii) Natural Mineral
(iii) Ekstrac Bilberry

Yang paling penting 100% organic. Yang alah dengan alcohol don’t worry. It’s non alcohol hokay. Tahan lebih kurang 48 jam pada kulit tau.

Sebotol ni boleh guna 6-10 bulan. JIMAT kan. sabun madu amway

Leave a Reply