Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Testimoni Salmon Omega 3 Amway

Testimoni Salmon Omega 3 Amway

Testimoni salmon omega 3 amway. Apabila bercakap tentang Salmon Omega 3 ni, Aleeyn pasti ramai yang suka. Dan even Aleeyn buat entry ni pun, Alin sendiri teruja nak berkongsi dengan anda semua.

SUMBER ASID LEMAK OMEGA 3

Nutrilite Salmon Omega Complex adalah cara yang sangat sesuai untuk mendapatkan asid lemak omega-3. Dirumus berasaskan bahan-bahan terbaik, Nutrilite Salmon Omega Complex ni berikan pelbagai manfaat untuk kesihatan optimum.

 SALMON OMEGA 3 AMWAY

Salmon Omega Kompleks Nutrilite ni diperbuat daripada salmon yang diperoleh dari kawasan menangkap ikan yang mampan di Norway. Ia juga mengandungi campuran iaitu ikan bilis dan sardin yang dipilih secara khusus dari Arus Humbolt Lautan Pasifik kerana kepekatan asid lemak EPA dan DHA yang tinggi dan memberi manfaat kepada kesihatan. Satu gel lembut Salmon Omega Kompleks Nutrilite mengandungi 193.51mg EPA dan 137.42mg DHA, yang membekalkan 330.93mg asid lemak omega-3 untuk tubuh anda.

Ia juga mengandungi 30IU d-alfa tokoferol, antioksidan semula jadi untuk menghalang minyak ikan daripada berubah menjadi tengik. Anda boleh yakin dengan kualiti Salmon Omega Kompleks Nutrilite kerana penyulingan molekul digunakan berulang kali untuk memekatkan asid lemak omega-3 di dalam minyak ikan untuk memastikan ketulenan minyak ikan.

TESTIMONI SALMON OMEGA 3 AMWAY

MANFAATKAN KUASA SALMON OMEGA KOMPLEKS NUTRILITE

Salmon dikenali sebagai salah satu sumber terbaik asid lemak omega-3, yang penting dalam membantu mengekalkan kesihatan anda secara keseluruhan.

 SALMON OMEGA 3 AMWAY

CARA PENYIMPANAN

So far, customer Aleeyn tanyakan pada Aleeyn, macam mana nak simpan Salmon Omega Complex ni? Ok tak susah pun, pertama sekali pastikan penutup botol Salmon Omega ni ketat. Simpan di dalam peti sejuk selepas dibuka atau simpan di tempat kering di bawah 30°C.

TESTIMONI PERTAMA SALMON OMEGA 3 AMWAY

TESTIMONI SALMON OMEGA 3 AMWAY

Testimoni dari Encik Firdaus , Kampar Riau. Dia kena asam urat. Alhamdulillah atas izin Allah setelah dia consume tiga produk Nutrilite ni dan salah satunya ialah Salmon Omega 3, asam urat sembuh. Bengkak di kaki nya juga semakin surut dan hilang. Alhamdulillah.

TESTIMONI KEDUA SALMON OMEGA 3 AMWAY

TESTIMONI SALMON OMEGA 3 AMWAY

Hai saya Diana. Saya ada masalah berat badan berlebihan dan selalu kebas kebas kaki. Bila saya hubungi agen amway dan ceritakan masalah kesihatan saya, dia cadangkan saya consume Salmon Omega Complex ni. Saya pun ikut je nasihat dia dan konsisten makan hari-hari.

Alhamdulillah, berkat konsisten makan Salmon Omega Complex ni , berat badan saya dah menurun. Suka sangat!! Dan bila saya makan lebih sikit je, saya tengok berat saya statik. Tak menaik..Kalau dulu-dulu kalau saya makan  banyak sikit konpem naik berat saya tau.

Dan yang paling saya suka ialah kebas kebas yang selalu saya rasa dulu pun dah hilang. Ya Allah, happy sangat!! Dan sekarang ni seluruh ahli keluarga dalam rumah ni pun dah terjebak dan makan Salmon Omega 3 ni. 

Thank you Nutrilite! 

TESTIMONI KETIGA SALMON OMEGA 3 AMWAY

TESTIMONI SALMON OMEGA 3 AMWAY

Hari ini ana pergi check kolestrol. Lepas sebulan makan suplemen Salmon Omega 3 Amway yang ana beli dekat zaujah enta tu. Alhamdulillah.. resultnya sangat memberangsangkan. Kolestrol ana dah turun banyak. Jauh dari border line.

Ana dah kena makan ubat kolestrol dati tahun lepas lagi. Masa mula-mula detect tu, doktor suruh makan ubat yang 10mg je sebab kolestrol ana tak tinggi sangat. Tapi lepas 6 bulan check koslestrol ana makin naik. Jadi doktor pun suruh makan ubat yang kuat lagi 20mg. Hadoii!!!!

Bulan lepas ana check kolestrol lagi, masih tinggi malah naik sikit lagi tu. Tu yang survey suplement Salmon Omega Complex  tu dan terus ambil dari zaujah enta. Alhamdulillah Amway punya tu jadi asbab untuk kolestrol ana pulih.

Happy sangat!

TESTIMONI KEEMPAT SALMON OMEGA 3 AMWAY

TESTIMONI SALMON OMEGA 3 AMWAY

Saya nak share testimoni saya ni. Allah gerakkan hati nak makan Salmon Omega 3 Amway  tu. Pagi ni saya buat rutin biasa, riadah kat stadium. Selalunya saya jalan je, itu pun lutut saya akan rasa sakit bila dah masuk pusingan ketiga.. tapi saya gagah kan diri sampai pusingan ke empat atau kelima.

Hari ini, bila saya masuk pusingan kedua , saya lari lari anak. Allahuakbar! Gembiranya!! Sampai pusingan kelima, saya slow jogging (walaupun ada berhenti henti kejap). Tapi saya happy sangat! Saya dah lama tak dapat lari tau. Hari ni siap lumba lari dengan abang misai. Allahuakbar!!

Saya ada athtritis grade 2. Doktor tak bagi hiking, joginh dan buat apa apa sukan. Tapi saya degil kan.. nak juga jalan sebab nak keluarkan peluh. Saya gembira dan bersyukur bila jumpa Salmon Omega 3 Amway ni dah merubah kehidupan saya!

TESTIMONI KELIMA SALMON OMEGA 3 AMWAY

testimoni salmon omega 3 complex

Saya ada anak yang berusia 4 tahun. Dia ada asma yang teruk dan selalu semput. Saya jadi risau lagi-lagi jika saya tinggal berseorangan di rumah tanpa jika suami outstation. Kadang-kadang waktu malam tu anak saya akan semput. Tak keruan saya dibuatnya. Huhu

Saya beri anak saya makan Salmon Omega 3 Amway ni. Alhamdulillah, sekarang ni asma dia dah lama tak menyerang. Saya bersyukur dan happy sangat. TQ Nutrilite!

TESTIMONI KEENAM SALMON OMEGA 3 AMWAY

testimoni salmon omega 3 complex

Saya ambil suplemen Salmon Omega 3 Amway ni dah nak masuk 4 botol. Alhamdulillah bacaan kolestrol saya dah normal balik. Bacaan blood pressure pun terkawal. Sebab itu lah saya tak pernah putus ambil Salmon Omega ni/

TESTIMONI KETUJUH SALMON OMEGA 3 AMWAY

TESTIMONI SALMON OMEGA 3 AMWAY

MACAM MANA NAK DAPATKAN SALMON OMEGA 3 AMWAY 

Nak dapatkan salmon omega ni, boleh hubungi Aleeyn disini (klik). Aleeyn akan bantu anda. Untuk cara makan, boleh buat bacaan di entry alin ini ya. CARA MAKAN SALMON OMEGA AMWAY

 

 

Leave a Reply