Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Testimoni Set Sihatkan Usus – GUT RESET MENJADI!!

Testimoni Set Sihatkan Usus – GUT RESET MENJADI!!

Real testimoni Gut Reset (pembersihan usus). Testimoni Set Sihatkan Usus. Aleeyn nak share result ni untuk semua yang ada masalah berikut :ย 

 

๐Ÿ’ฉย  susah/jarang buang air

๐Ÿ›Œย  low energy/lesu/ngantuk pepagi

๐Ÿฌย  suka makan/craving manis

๐Ÿง๐Ÿปโ€โ™€๏ธย  kulit kusam/skin problem

๐Ÿ”ฅย  nak tingkatkan metabolisma

๐Ÿ˜กย  selalu moody/mood swing

๐Ÿคฐ๐Ÿปย  perut boncit/selalu bloated

๐Ÿ’จย  banyak angin/sebu2 badan

๐Ÿ˜ญย  berat badan susah nak turun (bonus!)

Tunggu apa lagi tu.. semua orang memerlukan Gut Reset tau.

Testimoni Set Sihatkan Usus gut reset

Testimoni Kedua Set Sihatkan Usus

 

Testimoni Set Sihatkan Usus

Kisah saya bermula bila mana usus saya ada masalah since 2020… Doc yang merawat saya sarankan untuk saya “reset gut” sebagai langkah untuk memulihkan semula kesihatan diri saya. Doc bagitahu, segala penyakit memqng datang dari usus & perut kita.

Gut reset ini apa? Kita bersihkan kembali usus kita yang memang dah lama kita tak flush out segala kekotoran yang ada di usus kita.

Apa result yang saya dapat dari saya lakukan “gut reset” ni:

๐Ÿ‘‰ Berat & lemak berkurangan (peha, punggung, perut & lengan)

๐Ÿ‘‰ Mood/emosi stabil

๐Ÿ‘‰ Kolestrol normal bacaannya

๐Ÿ‘‰ Nak buang pun mudah ๐Ÿ’ฉ

๐Ÿ‘‰ Perut x boroi โŒ๐Ÿคฐ

๐Ÿ‘‰ Kesihatan ๐Ÿซ€๐Ÿซ baik

๐Ÿ‘‰ Aliran darah๐Ÿฉธ lancar

๐Ÿ‘‰ Tak craving ketika ber”diet”

Best kan… Alhamdulillah ๐Ÿคฒ

Kawanยฒ bila lagi nak “gut reset” untuk diri sendiri? Jangan lengahยฒ… Tak rugi kita jaga usus kitaโ˜บ๏ธโœŒ๏ธ

 

Testimoni Ketiga Set Usus Sihat

Testimoni Set Sihatkan Usus

Alhamdulillah hasil guna set Gut Reset, & Set Bodykey..tak xperlu berlapar utk turunkan berat badan..makn mcm.biasa jer..lama2 secara tak sengaja sain baju dari 6xl ke 2xl @XL (ikut cutting)…saiz seluar dari 50 ke 40…best sgt tauu๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช ada promo lg bulan nie .

Sharing dr ckg nas๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

 

Testimoni Keempatย Set Sihatkan Ususย 

Testimoni Set Sihatkan Usus

Testimoni Kelima Set Sihatkan Usus

Testimoni Set Sihatkan Usus

Leave a Reply