Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Testimoni Soy Protein Amway

Testimoni Soy Protein Amway

Testimoni Soy Protein Amway ? Sarapan adalah bahagian penting dalam hari anda. Ini membekalkan bahan bakar yang diperlukan oleh tubuh anda untuk menempuhi cabaran sehari-hari. Makan diet yang seimbang memastikan tubuh anda mendapat kalori yang diperlukan untuk berfungsi dengan cekap tanpa bergantung pada kalori kosong.

Apa itu kalori kosong? Secara ringkasnya – makanan yang membekalkan sedikit atau tiada nilai pemakanan. Ini bermaksud – ya, betul tekaan anda – makanan rapu dan makanan yang sangat diproses. Walaupun karbohidrat juga penting untuk membekalkan tenaga kepada tubuh anda, kekurangan karbohidrat ialah ditukar menjadi gula apabila tidak digunakan sepenuhnya.

Jadi, daripada mencapai bungkusan nasi lemak atau mi goreng pada waktu pagi, mengapa tidak mencuba sarapan yang kaya dengan protein?

Lebih baik lagi – mengapa tidak minum protein sahaja? Ini sangat berguna bagi mereka yang tiada masa untuk bersusah payah menyediakan sajian pagi yang sihat dan berkhasiat.

soy protein amway

SOY PROTEIN DRINK FROM AMWAY????

Hari ini nak share tentang SOY PROTEIN DRINK iaitu antara supplement tambahan yg wajib diamalkan setiap pagi. Rugi tak amalkan sebab banyak benefitnya. Bukan setakat untuk diet ja..Kenapa perlu ambil SOY PROTEIN AMWAY?? Perlu untuk…

????Memberi sokongan kepada sistem imunisasi

????kulit yg cantik dan anjal

????Merangsang regenerasi kulit dan otot

????Mengurangkan kedutan

????Rambut dan kuku sihat bersinar

????Tenaga optimum sepanjang hari

????Mencegah keletihan dan kelesuan

????Daya tumpuan yg baik

????Mempercepat penggantian tisu baru dan penyembuhan luka seperti pembedahan/kemalangan

????Menyokong pembinaan otot

????Sesuai utk mendapatkan tubuh badan yg ideal

????Membantu pertumbuhan tulang dan mencegah osteoporosis

????Membantu perkembangan minda yg sihat

????Mengenyangkan sesuai utk menurunkan BERAT BADAN

????Sesuai utk semua peringkat usia,dewasa dan kanak2

Soy protein ni ada 4 flavour yang sedap..

????Soy Protein Drink

????Soy Protein Powder Mixed Delicious Chocolate Flavour

????SOY Protein Powder Mixed Berries Flavour

????Soy Protein Powder Mixed Green Tea Flavour

Pilih ikut cita rasa korang

????SALAH FAHAM TENTANG SOY PROTEIN NUTRILITE AMWAY! ????

♨️Ramai rupa-rupanya salah faham dengan Soy Protein ni..kesian Protein..huhu.

♨️Ramai ingat ambil Soy Protein ni semata2 untuk kurus je.

♨️Tak sayang2 sekalian..tidak sama sekali! ????

✅ Kalau pun korang ambil Soy Protein untuk kurus lah kan yang memang inshaAllah akan membantu..

✅ Korang akan dapat jugak sebenarnya kesan2 yang sangatttt best yang lain dengan Soy Protein ni haa..????

Nak tahu apa?

Haa jom tengok jom!

????Badan yang selalu letih rasa nak tidur je dulu dah bertenaga! ????????

????Dulu asal skip makan je confirm gastrik. Sekarang dah ambil Soy Protein pagi, gastrik pun tiba2 lenyap.. Alhamdulillah.

????Rakan sekerja tegur kulit makin glowing, parut yang banyak dulu dah makin pudar. Rambut dan kuku pun makin bersinar ????

????Kalau dulu asyik kena fikir nak breakfast apa dekat tempat kerja, asyik2 nasi lemak, roti canai, mee goreng.. Sekarang sejak ada Soy Protein senang sangat! Ambil je pagi2.. Rasa Kenyang je. So kadang2 je lah cari nasi lemak tu ????

????Bantu dapatkan berat yg ideal. Kalau yg kurus sangat, makan macam2 tapi berat tak naik2 gitu je, kadang makin turun plk, soy protein pun boleh dapatkan berat ideal tau.

????Susu ibu meriah! Anak pun tak kerap berjaga malam.. Ibu pun tak stress kan ????

????Sepanjang kehamilan penuh bertenaga. Boleh buat kerja sama macam anak dara. Alhamdulillah.

Haa nampak tak?

Soy Protein untuk kurus je ke?

Noooo..banyak lagi yang Soy Protein boleh bantu kita tau. Untung sangat sebab kurus dapat, kesan lain pun dapat sekali. Yeay! ???? Dh dekat nk puasa niy, geng2 kolej, geng yg sibuk pagi2 nk kluaq awai x sempat nk masak nasi bagai, boleh mnum protein niy utk kesan bertenaga sepanjang hari????????????

???? Yang penting Soy Protein Nutrilite ni:????

•••••✔️ Organik

•••••❌ Pewarna tiruan

•••••❌ Pengawet

•••••❌ Gula tambahan

????ada 4 Perisa yg best.????

•••••√???? Original

•••••√???? Coklat

•••••√???? Green tea

•••••√???????? Mix berries

*????SOY PROTEIN DRINK FROM AMWAY????*

Hari ini nak sharing sedikit tentang NUTRILITE SOY PROTEIN DRINK iaitu antara supplement tambahan yg wajib diamalkan setiap pagi

✅ Nak KURUS cari Nutrilite Soy Protein

✅Nak GANTI BREAKFAST cari Nutrilite Soy Protein

✅ Nak TAMBAH SUSU cari Nutrilite Soy Protein

✅ Nak KULIT CUN muda remaja cari Nutrilite Soy Protein

✅ Nak SIHAT Cari Nutrilite Soy Protein

✅ Nak KENYANG cari Nutrilite Soy Protein

✅ Nak BERTENAGA Cari Nutrilite Soy Protein

Jom amalkan pengambilan Protein untuk gaya hidup lebih sihat

testimoni soy protein amway

SET UNTUK GERD/GASTRIK AMWAY

Gerd/Gastrik menyebabkan kerisauan, kemurungan, gangguan produktiviti, tidur dan jejaskan kehidupan harian. Simptom² Gerd yang mungkin hadapi :

  • Perut selalu asyik rasa kembung.
  • Selalu sendawa.
  • Simptom menjadi teruk selepas makan dengan banyak.
  • Muntah².
  • Pedih dibahagian uluhati.
  • Pedih pada bahagian dada.
  • Batuk yang lama.
  • Masalah untuk menelan.

Rawatlah masalah Gerd/Gastrik dengan SET GASTRIK Nutrilite.

Set Gerd/Gastrik:

✅ Soy Protein Drink : – Merawat luka dalam perut.

✅ Cal Mag D : – Membuang asid hidroklorik berlebihan dalam perut.

✅ Mixed Fibre : – Mengenyangkan dan menyerap asid berlebihan.

MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MERAWAT

KEKAYAAN SEBENAR ADALAH KESIHATAN

TESTIMONI GASTRIK & GERD

Pagi2 sebelum breakfast telan CalMag D dulu, bagi buang segala asid hidroklorik utk insan gastrik macam saya. Hanya insan gastrik dan gerd jer yang tahu sakitnya macam mana.

Sampai satu tahap kalau terlambat makan nasi, saya akan muntah2 sampai kena tahan ward untuk tambah air, aduhh sakitnya kena cucuk, dah la tangan tak ada isi, serik dah.

Orang gastrik jangan terlambat makan, akan ada padahnya. Dulu mak panggil saya “taik penyakit” (bahasa kedah) sebab rajin sakit.

Alhamdulillah thumma alhamdulillah sekarang dah bebas dari gastrik dan sihat selepas ikhtiar set Gastrik Nutrilite. Kita Ikhtiar, sembuh dengan izinNya jua. Terima kasih Ya Allah.

Kawan2 yang Gastrik kena cuba ikhtiar set ni, insyaAllah sangat2 membantu. Wafa consume bukan dengar2 dari mulut orang ye, tapi masuk kelas dengan Doktor ambil Ilmu dulu, barulah consume dengan yakin. Alhamdulillah memang terbaik dari ladang. testimoni soy protein amway

set diabetic amway

SET DIABETIC NUTRILITE BY AMWAY

Susah hati bila disahkan ada KENCING MANIS . Lepas ni dah tak boleh nak minum minuman Manis- manis? Bila ada luka susah nak sembuh kan? Set Dıabetıc Nutrilite Amway mengandungi :-

  • Multivitamin Double X – Dapat mengawal gula dalam darah (elakkan kencing manis)
  • Bio C Plus – Penyembuh luka dan pembersih toksin dalam badan
  • Soy Protein Drink – Mempercepat penggantian tisu baru dan
  • Salmon Omega – Menguatkan imun sistem badan
  • Garlic with Licorice – Menurunkan tahap gula dalam darah

Apa tunggu lagi!? jom sama sama merawat masalah kesihatan dengan product Nutrilite Amway. Ni testimoni ye..testimoni soy protein amway

Leave a Reply