SELAMAT DATANG!

Amway Business Owner Aleeyn

Tilam Amway

Tilam Amway

Tilam Amway ? Alhamdulillah. Dah sampai dreamland Amway ni sampai ke dalam atas katil servis penghantaran free. Dapat lagi free tilam protector Amway jugak tau.

Tilam Dreamland

ni bantu kurangkan beban sakit belakang sebab ada fungsi khas chiromax . Sesuai untuk Mak mak czer; mak-mak menyusu badan; warga emas; obesiti , pesakit slip disc, bakal pengantin eh semua lah

✅15 tahun warranty. memang elok besi nya x melendut . Kalau lendut korang pulangkan balik sebab 15 tahun warranty tau?

❌takde hidden charge

✅water repellant. Selamat kalau banjir pun air mudah keluar tilam tak membusuk

❌ hama, dust, semua tak kan bersarang

Tawaran tinggal beberapa hari lagi 4x bayar dapat terus tau!. Nak link check komen

tilam amway

Set Bersalin Lengkap Amway

Set Bersalin Lengkap. Rumusan tradisional, tapii… pek dia dah moden tau. Best sangat Param, Pilis dan Tapel dah di pek satu-satu dan dimudahkan cara pemakaian supaya ibu-ibu lebih mudah nak guna.

Haaaa, tak perlu nak pening-pening tiup habuk merata berserbuk serdak sampai masuk mata baby kan. Yang penting dapat merehatkan dan memanjakan diri dengan tenang bersama si comel. Lebih masa untuk membelai dan cium bau asyummm baby, gituu…

Meh sharing sikit kebaikan Set Bersalin AMWAY ni ye…
1️⃣ Senang nak guna, setiap barang siap dipek satu-satu dan dilabel
2️⃣ Semua cara pakai dan bila nak pakai ada dalam buku, tinggal nak ikut aje
3️⃣ Satu set ni dah lengkap semuanya lah; untuk penjagaan tubuh lepas bersalin, minyak sapu ibu dan baby, bengkung, param, pilis dan tapel. Teh herba dan herba-herba makan pun ada dalam bentuk kapsul tau! Wow! full pakej sangat lah..
4️⃣ Lagi sekali nak bagitau!! Serbuk-serbuk Param dirumus dalam bentuk sabun dan Pilis diubah ke bentuk spray, so, takde lagi serbuk-serbuk masuk mata mummy, masuk mata baby, sepah-sepah kat tilam lantai semua kan.. Yang Tapel pun dalam pek satu-satu, uolls letak kat perut lapik kain, pastu belit aje bengkung tu, settle..

Ha, best tak?? Set macamni lah baru dapat berpantang dengan aman kan. Mudah dan praktikal – hati pun senang, khasiat pun dapat.

Konsep Bisnes Amway Mudah

konsep bisness amway ni mudah. selesaikan problem orang.

orang nak supplemen bagi nutrilite. nak gadjet rumah bagi gadjet. nak mandian2 bagi depa. nak ubat gigi kita ada. nak syampoo kita ada. nak tilam ada! nak penapis air ada! nak penapis udara ? ada!!
macam2 adaaa.

orang nak duit kita ajar buat duit.
bab buat duit di Amway ni unik.
sebabnya nak buat duit ni di ajar dari basic ! ilmu tu tak putus putus.

semua orang kena join amway.
rugi kalau tak join.

Amway Viral Dekat TikTok

“Saya selalu tengok barang Amway ni viral kat TikTok. Rasa nak try, tapi tak tahu nak try yang mana dulu ”🤔

Kalau korang berminat nak try tapi confuse kan nak try mana dulu, korang boleh je try Set Newbie ni.

✅ Deodorant viral anti kepam ni sesuai untuk korang yang kerap berpeluh dan badan berbau.

✅ Ubat gigi Glister ni bantu 5 masalah utama gigi korang. Lepas ni dah tak ada masalah mulut lagi.

✅ Next, try la Bio C Plus ni. Bio C Plus bantu kita jaga sistem imunisasi badan kita di zaman sekarang ni.

Kira ni starter kit la untuk korang try barang Amway.

Jom try!

REDHA ALLAH TERLETAK PADA REDHA IBU BAPA

“angah try la buat Amway..”
“mak doakan angah..”
“angah buat betul2, mak doakan..”

Bila ingat balik kata-kata mak, sebak rasanya. Berkat doa mak, redha mak, Allah pun redha, mudah je rasa buat Amway ni.

Pertengahan bulan lepas saya daftar, tapi masih diamkan diri. Tak tahu nak mula macam mana. Tapi lepas jumpa upline, automatik dapat semangat baru! Terus start enjin. Betul2 akhir bulan sempat submit order kat HQ🤝

Tak habis terkezut dengan terima bonus bulan lepas, hari ni dapat lagi kezutan terima statement dari Amway. Ni kalau buat betul2 untuk 6 bulan, terus boleh buat loan!🤭

Surirumah nak beli keta, nak beli rumah? Tak mustahil! Buktinya my upline ZumiZul Kekabu Creatif pun dah ada second car Merc pula tu hasil payslip Amway jer. Rumah banglo sebijik dah ada, Alphard sebijik pun ada. Fuhh!

KENAPA BARANG AMWAY VIRAL ?

Kenapa barang Amway viral ?
Kenapa ramai yang suka guna produk Amway ?

🤩 Sebab yang pertama adalah produk Amway dijamin SELAMAT .

🤩 Yang kedua, produk Amway diyakini HALAL .

🤩 Ketiga , produk Amway kebanyakkan nya TAHAN LAMA .

🤩 Amway ada pelbagai produk daripada Personal Care, Skincare , Home Care, malah gajet gajet rumah pun ada . Bukan terhad untuk kegunaan orang dewasa sahaja , keperluan anak anak pun ada.

🤩 Boleh beli dengan harga ahli . Daftar ahli RM20 sahaja pulak tu . Keahlian untuk setahun & siap boleh kumpul points lagi untuk tebus cashback .

🤩 Setiap bulan ada promosi produk produk tertentu ditambah dengan freegift & potongan harga.

Pokoknya banyak lah manfaat Amway ni .
Ada apa apa lagi yang korang nak tahu atau ada nak mencuba produk Amway ?

TILAM KEBAL BANJIR

Assalamualaikum…

Perkongsian dari seorang mangsa banjir di Shah alam..

Rumah beliau ditenggelami air hingga ke paras bumbung.Semua barang rosak binasa dalam kejadian banjir ni.. kecuali Tilam dreamland by amway…sgt sgt terperanjat beliau dgn keadaan tilam di dlm biliknya.Langsung tidak terjejas samada basah,berlumpur atau kotor.Tilam kering shj..hanya itu satu satunya harta yg tidak rosak dan masih dpt digunakan.

Sangat berbaloi dengan harga..
Kalis lumpur, kalis air kalis kotor..

Just sharing…. Berbaloi baloi

alhamdulillah. masa nak beli tu 10x fikir tapi bila fikir balik kelebihan yang sangat berbaloi syukur.

Hakak tak fikir banyak setiap bilik memang pakai tilam ni. Tulang belakang pun selamat. badan nak pakai lama beb..

Waranti pun 15 tahun tuuuuu…..tilam amway

Leave a Reply