Health & Wellness

Sertai Komuniti Sihat Bersama Aleeyn

Ubat Ketiak Amway Mahal ?

Ubat Ketiak Amway Mahal ?

Orang kata ubat ketiak Amway mahal, tapi awak xsedar sebenarnya murah..Murah la kalau dah tahan berbulan2.. selalu cam zetty kena beli setiap bulan..Kalau pakai Amway, awak tahan berbulan2.. tak ke jimat kan..

Sebelum ni ketiak zetty akan rasa gatal2, lepas garu2 Kompem pedih.. sekarang dah xde rasa gatal2.. bau memang tahan 48jam.. zetty pakai 2hari sekali je.. awak mandi pun ketiak still wangi..

Selalu lepas buat kerja bau dah kepam xley blah.. sekarang dah xde bau ketiak.. pergghh jujurnya kau zetty..Lantak la orang nak cakap ketiak aku busuk ke apa . Dah badan zetty besar kompem2 akan ada bau yg xmenyenangkan.. itu biasa bagi orang yg berbadan besar..

Kalau tahu Dari dulu deodorant Amway bagus, lama dah beli. Tak payah bazir duit tiap bulan sampai ketiak jadi hitam.. hahahaha. Sape yg berminat nak try deodorant magic ni.. boleh Wasap zetty tau.

LOC Amway

Alhamdulillah for today. Hanya orang lama je yang tahu pasal LOC ni dan takkan lepaskan peluang untuk guna LOC

Ok let me tell you a story…

Semalam masa COD BIO C & lipmatte, owner stall tempat my customer tu kerja tanya my customer.
“Beli barang apa?”

Dan customer tu jawab “Beli Amway makcik, kakak ni dia jual Amway.”

“Ha kalau gitu makcik nak order pencuci lantailah. Lepas tu nak deodorant sekali. Lama tak pakai pencuci lantai tu. Bagus tu.”

Then kanda jawab, “Boleh, hehehe esok saya bawakan.”

“Deodorant berapa ringgit ye? Pencuci lantai tu berapa?” Makcik tu tanya lagi.

Then kanda explainlah. Yang spray harga gini, yang roll on harga gini. Dia terkejut you. Dia cakap ”Owh dah ada jenis spray ye. Kalau macam makcik ni mana lagi elok kerja pepanas. Peluh-peluh ni…”

“Better rollon lagi cik…”

“Worite esok bawa ye…”

Yup begitulah. Mostly orang lama mesti tahu pasal barangan Amway. Either masih mengguna atau dah lama mereka tak mengguna. So buat apa nak segan jual ubat ketiak dan ubat gigi. Buat apa nak malu jual pencuci lantai. Kalau kita jual barang berkualiti, tak perlu nak risaulah rezeki kita

Set Basic Care Amway

Bio C (tahan 2 bulan)

  • Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
  • Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
  • Anti penuaan dan anti kedut

Deodorant viral (tahan 4-6 bulan)

  • Wangi sepanjang 48jam
  • Sebot tahan 6-8 bulan
  • Tidak melekit walaupun badan kita berpeluh
  • Tiada kesan kuning pada baju
  • Mencerahkan ketiak

Glister Toothpaste (tahan 4-6 bulan)

  • Menguatkan enamel gigi
  • Menyegarkan nafas
  • Mencegah plak
  • Membersih dgn lembut

Ubat Gigi Amway

Bila sebut barangan Amway saja, semua orang dah tahu dia punya kualiti memang terbaik dalam pasaran dunia

Harini nak perkenalkan GLISTER TOOTHPASTE by AMWAY

Tahan lama hingga 6-7 bulan!

Memang tak cari lain dah lepas guna ubat gigi Glister ni!

6 FUNGSI Ubat Gigi GLISTER AMWAY :

  • Memutihkan gigi
  • Menanggalkan plak
  • Mencegah kaviti
  • Membersih dengan lembut
  • Menyegarkan nafas
  • Menggalakkan remineralisasi gigi

Cod area Ipoh, Chemor, Chepor, Meru, Klebang, Tasek, Bercham, Jelapang, Khantan, Bbp, Tambun, Ulu kinta, Tanjung Rambutan, Botani, Ampang

Feedback Set Kolesterol Amway

Ada kawan beli vitamin salmon omega dan garlic ni ikhtiar untuk hilangkan kolesterol..sebab dia ada cakap tangan selalu kebas2 then wanie syorkan amik garlic dengan salmon omega ni..

Sebab feedback dari pakcik wanie sendiri, kolesterol turun lepas amik vitamin ni dan doktor dah stop ubat kolesterol.. then bila kawan wanie sendiri bagitau feedback positif wanie rasa macam seronok sebab dapat bantu selesai kan masalah dia..

Dia kata selepas amik vitamin ni, belakang belikat yang selalu sakit dah tak sakit, lepas amik garlic selalu buang angin… alhamdulillah semoga Nutrilite ni terus memberi manfaat dan semoga dapat kesihatan yang lebih baik insyaallah

Ubat Ketiak Amway Mahal

Ramai Juga Peminat Amway

Ramai jugak rupanya peminat #Amway nie. Kak Lai mu je baru kenal.

Ada kawan kak Lai yang berbelas-belas tahun dah guna pakai. So senang jer bila ada masuk order, tak payah cerita panjang lebar kebaikan produk contoh Sebut je glister ubat gigi, G&H deodorant kak Lai tak payah nak bagi details manfaat produk tu. Memang diaorang ni dah pakai bertahun.

Alhamdulillah

Nak harga VIP meh risik2 dengan kak Lai. Lagi jimat tau. Beli banyak-banyak sayang tak dapat pulangan apa-apa. Jadi VIP customer boleh dapat point tau. Tukar jadi Ubat Ketiak Amway Mahal

Timbalan Menteri Kesihatan Meniaga Amway ?

Timbalan Menteri Kesihatan 1,
YB Dato’ Dr Hj Noor Azmi pun meniaga Amway.

Dr.Azmi dah ada 4 buah klinik.
Doktor perubatan dah lebih 30 tahun
Join Amway dah lebih 20 tahun

Dia kata dia buat Amway sebab dia cari bisnes yang boleh jaga dia, bukan bisnes yang dia kena jaga. Hampa faham dak maksud dia?

Pendapatan dalam Amway boleh diwarisi.
Kaklong ada baca Dr.Azmi share kalau dia meninggal sekarang, anak2 dia bukan kerja doktor lagi, anak bini dia tak reti pun nak meniaga.

Sebab tu dia pulun buat Amway.
Hasil pendapatan dari Amway ni,
anak2 & keturunan dia akan dapat warisi

Pakar Bedah Suruh Ambil Set Jantung Amway ?

Sape kenal Dato Dr Hamzah?

Dia pakar bedah jantung. Kata dia, seawal usia 30-an ambil la sebiji omega. Sayangi jantung.

Pilih nak makan omega atau nak hilang seluruh harga dunia ?

Bayar kos perubatan bedah jantung mahal tau!

Yang muda lagi tapi dah dihinggapi penyakit jantung jangan putus asa.. Topup Coenzyme Q10

Coenzyme ni Q10 ni enzim semulajadi yang memang ada salam badan kita, tugasnya menjana tenaga supaya organ-organ seperti jantung dan ginjal berfungsi.

Semasa kita muda, tubuh menghasilkan enzim ini dengan mudah tetapi apabila kita semakin menua, penghasilannya berkurangan. Sebab tu orang yang sakit jantung sebab enzim ini telah berkurangan dan jantung jadi lemah untuk mengepam.

Jadi kita perlukan bantuan vitamin tambahan untuk menjana tenaga dari dalam badan kita.

Coenzyme Q10 Plus yang menghasilkan tenaga dari dalam, dengan adanya adunan koenzim Q10, taurina, L-karnitina fumarat, sitrus bioflavonoid.

Jangan rasa ragu-ragu untuk consume Coenzyme Q10 demi kesihatan anda! Co Q10 dari Nutrilite ni satu-datunya vitamin yang dijamin dan disahkan organikk

Alhamdulillah…Ubat Ketiak Amway Mahal

Leave a Reply